- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
İdrar kültürüm de geçen hafta aynıydı tahlildeki gibi söyledim dr korkularımı sistoskopide göreceğiz ne olduğunu dediGoogle a kalsaydık hepimiz kanserdik.
Doktorunuzla görüşün bu çekincelerinizi söyleyin içiniz rahat etsin. Hem sistoskopi de istemiş orada belli olur.
Ayrıca benim de antibiyotikten sonra enfeksiyonum azalacağı halde artmış. İdrar kültürü verdim sonucunu bekliyorum. Doktorum ilaçlara dirençli olabilir dedi. Bu çok normal bir durum.
Tamam işte ne güzel belli olacakmış. Boşuna panik olmayın bekleyin çıkar ne var ise.İdrar kültürüm de geçen hafta aynıydı tahlildeki gibi söyledim dr korkularımı sistoskopide göreceğiz ne olduğunu dedi
Stresten duramadım Rabbim verdiği yerlere şifa versin bizleri de böyle hastalıklar ile imtihan etmesin inşallah bir kolonoskopi bir sistoskopi insan çok korkuyor beklemekten kötü şeyler duymaktan.Tamam işte ne güzel belli olacakmış. Boşuna panik olmayın bekleyin çıkar ne var ise.
Merhaba sistoskopi sonucunun nedir. Aynı şeyleri ben de yaşadım sistoskopiye girdim ve sonucunun trigonit mesane ezanı mesafenin içi pamuk pamuk olmuştu iltihaplanma ve biyopsi yapıldı aonuc bekliyorum siz şimdi ne durumdasinizHer şey yaklaşık 2-2.5 ay önce başladı. Kasıklarımda özellikle sağ böğrümde ağrı ile başladı ben de kist tekrarladı sandım kadın doğuma gittim ama kadın doğum temiz dedi ultrason vs. Ürolojiye yönlendirdi. Sık idrara çıkma, ıkınarak işeme, tamamen boşaltamama vs. sağ kasık ağrısı da olunca ultrasonda 14 mm sağ böbrekte genişleme çıktı.İlaclar vs süreç bugüne kadar geldi. İki hafta önce özelde ürolojiye başladım dr antibiyotik verdi bu sürece bir de idrar yaparken yanma eklendi. Tam antibiyotik işe yaramıştı ki aniden ishal oldum kramp şeklinde ağrılar ile acillik oldum ishal geçmeyince özelde gastroenterolojiye başladım. Gastro dr iki aydır dışkılama düzeninde yoğun değişiklik, ishal ve yaklaşık 6-7 kilo da zayıflama olunca kolonoskopi istedi kolonoskopi sonucu temiz çıktı. Fakat benim bu hafta idrarda yine yanma, kasık ağrısı mesane de yoğun baskı vs olunca tekrar dr gittim antibiyotiğe yeniden başladığım halde sonuçlarımda yani idrar tahlilimde enfeksiyon artmış iki ayrı antibiyotik verdi. Sistoskopi istedi haftaya yaptıracağım. İnternette hep mesane kanseri belirtilerini gösteriyor yaşadıklarım çok korkuyorum kronik hastalıkları olan küçük bir oğlum var.Bugünkü idrarımda hem bulanıktı hem de içinde beyaz minik parçacıklar vardı. Wc ye çıkmaktan çok yoruldum sürükli wc deyim
Merhaba sizin sonucunun nedir bende de ayni şekilde sistoskopi sonrası trigonit mesane çıktı ve biyopsi yapıldı. Biyopsi sonucunda da displazi yani kanser olmaya yatkın hücreler görüldü ve sistoskopiyi 3 ayda bir tekrarlamamak gerektiği soylendi işlemden neredeyse 10 gün g geçmesine rağmen hâlâ kendime gelemedim siz şu an ne durumdasinizMerhaba sistoskopi sonucunun nedir. Aynı şeyleri ben de yaşadım sistoskopiye girdim ve sonucunun trigonit mesane ezanı mesafenin içi pamuk pamuk olmuştu iltihaplanma ve biyopsi yapıldı aonuc bekliyorum siz şimdi ne durumdasiniz