- 29 Mayıs 2021
- 13.504
- 87.532
- 548
- 36
- Konu Sahibi kutluhanim
Ama kurt sadakatin simgesi panda öyle değilBen de panda seviyorum da kurduğum sanal sekis sitesine panda koyarsam WWF beni dava eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kurt sadakatin simgesi panda öyle değilBen de panda seviyorum da kurduğum sanal sekis sitesine panda koyarsam WWF beni dava eder
bu sizin iddianız, olan bu değil teşekkürler ilginizi çekmiyorsa yorumda da bulunmayabilirsiniz.Ama kurt sadakatin simgesi panda öyle değil
bu sizin yorumunuz.Mesajlaşarak *dolandırılmak daha doğru sanki.
Sadakat isteyen site olmicak benimki ben bambu satcam ama kullanım amacı farklı...Ama kurt sadakatin simgesi panda öyle değil
Yayıncılarızın özel hayatını da biliyorsunuz yani tam bir aile işletmesi maşallah. Her sey kadınlarımız için.herkesin şahsi görüşü kimin hayatında nasıl problemler var bilemeyiz bunun için yayıncılarımızdan birinin örneğini vermek isterim depremzede kendisi ve şu an bacağından dolayı aktif bir şekilde hayatta fiziksel olarak çalışma yapamıyor kendisi bu uygulamadan geliriyle hayatını idam ediyor. saygı duyduğumuz kadar saygınız. kastınızı anlıyorum ancak mesele bu değil.
hayır mesajlaşarak gelir elde etmek sizden istediğimiz özel bir bilgi ya da para söz konusu değil ihtiyaç olan tek şey akıllı telefon.
Yok benim yorumum değil. Genel olarak herkes böyle düşünür. Forumda da bu tarz reklamlar zaten yasak.bu sizin yorumunuz.
Yok benim yorumum değil. Genel olarak herkes böyle düşünür. Forumda da bu tarz reklamlar zaten yasa
Hayatını idam ettiriyormuş karışmaYayıncılarızın özel hayatını da biliyorsunuz yani tam bir aile işletmesi maşallah. Hersey kadınlarımız için.
tahin hanım bilgim dahilinde değildi bu tarz paylaşımların burda yapılmayacağı ilk kez kullanıyorum forumu kusura bakmayın lütfen. iyi günlerYayıncılarızın özel hayatını da biliyorsunuz yani tam bir aile işletmesi maşallah. Hersey kadınlarımız için.
sorun değil bilmiyordum bildirdiğiniz için de ekstra teşekkür ederim. iyi günleriniz olsunUçacaksınn uçacaksın havalaraa uçacaksınn Mune ayağını yerden kesicek senin siteden uçacaksınn
Nasıl yani sen şimdi ciddi ciddi sanal konsomatrislik mi teklif ediyorsun?
bununla alakalı daha fazla açıklama yapmayı reddediyorum. sizlerin gördüğü kadarı değil durum. ihtiyacı olan olabilir diye bu konuyu açtım yeni üyeyim ne yasak ne değil herhangi bir fikrim yoktu. artık var teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinNasıl yani sen şimdi ciddi ciddi sanal konsomatrislik mi teklif ediyorsun?
Son pișmanlık neye yararr..Her şeyin bedeli varr kaçamazsınsorun değil bilmiyordum bildirdiğiniz için de ekstra teşekkür ederim. iyi günleriniz olsun
Kimin ne yaşadığı neye ihtiyaç duyduğu ya da kişisel diyaloglarıyla ilgilenmiyoruz böyle bir iş modeli varkatılmak isteyenler ulaşabilir.
Ben güzel değilim, elendim.Güzel kadınlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor.
Fotini kurtla değiştir sadakat göstergesiymişBen de mesajlasarak para kazanirim yillardir. Kocama 3-5 bisey atesle diyorum. Bidinggg hesabima para geliyo