- 16 Ocak 2024
- 45
- -6
- 6
- 22
- Konu Sahibi InTheStars
-
Ya haklısın ben de öyle bir şey yapsın demiyorum ama iki saat az bir süre değil konuşma anında çıkıp gitmese gidecekse de gidiyoeum desin benim için bu değer vermekle alakalı bir şey karşıdaki insanı iki saat telefonun başında bekletmesinİlişkinin toksikliğini bilmem de anlattığın konuda son derece haksızsın. Mesaj anında cevaplanması gereken bir iletişim şekli değildir. İnsanlar müsait olunca okur ya da yazar. Adam gezmeye, aile görmeye gitmiş. Orda uzun süredir görmediği insanlarla zaman geçirmek varken neden seninle bik bik bik mesajlaşsın?
Niye telefonun başında bekliyorsunuz ki? Çok saçma bu? İki saat dediğiniz de çok uzun bir süre değil.Ya haklısın ben de öyle bir şey yapsın demiyorum ama iki saat az bir süre değil konuşma anında çıkıp gitmese gidecekse de gidiyoeum desin benim için bu değer vermekle alakalı bir şey karşıdaki insanı iki saat telefonun başında bekletmesin
Bilmiyorum ya kötü de hissediyorum tatildeyken böyle yaptığım için ama özellikle hakettiğin cevap bu cümlesi beni aşırı sinirlendirdi. Şuan ne yapmalıyım sevseydin ayrılmazdın dedi o dönmez galiba ben dönsem bu sefer daha da komik olur gibi geliyoCocuk baska bir ülkeye yurtdısına gitmis gayet normal yeri gelecek gezecek yeri gelecek ailesiyle sohbet edecek.
Bizde kalabalık aile ortamında telefona bakmak ayıptır mesela.
Benim de erkek arkadasim gezmeye amsterdama gitti arkadasiyla 2-3 saat gec yazdıgı oldu bu kadar büyütmedim yeni ülke farklı deneyimler insanları bu kadar darlamayın aldatacak olsa haber verir uyuyorum der teyzemle sohbet edicez der yine aldatır bence kaybetme korkunuzu bu kadar hissettirmeyin hele ki tatilde zaten totosu kalkmistir üstüne siz darlarsanız kendini bisey sanır. Gözünde degersizlesirsiniz
Uyuyacaktım ama saat çok geçti. Bir de bizim ilişkide ben yarım saat bakmasam hemen sorun ediyor o da ikna etmem gerekiyo görmediğime falan. O da resmen gördüm ama bakmadım deyince sinir bozuyor kendisi de aynı rahatlıkta olacak o zamanNiye telefonun başında bekliyorsunuz ki? Çok saçma bu? İki saat dediğiniz de çok uzun bir süre değil.
Gerçeklikle yüzleştiren o yazıİlişkilerimizde insanlar bizim “sadece biyolojik yaşımızın ihtiyaçlarını” karşılayabilirler.
Çocukluk ihtiyaçlarımızı karşılamalarını istersek, kendimizden soğuruz.
Çocuklar, bakıma muhtaç oldukları için, ilgiyi hemen almak isterler, yetişkinlerin ulaşılamaz olması onlar için ölümcüldür çünkü.
Eğer, 4 yaşında avm’de annesini kaybetmiş çocuk paniğiyle partnerinizi takip eder, ilgisiz kalınca kaygıdan senaryo yazar, onu bu şekilde sıkboğaz ederseniz, bu tarz terkedilme hikayelerini tekrar tekrar yaşarsınız.
Beyin gelişimi tamamlanmış bir yetişkinin partnerine çoook acil ulaşması gerekmez.
Hayat boyu biriktirdiğimiz ilgi ihtiyacını bir başkasına fatura edemeyiz.
Duygusal yaşınızın ihtiyaçlarını kendiniz karşılamanız gerekir, karşı taraftan mevcut yaşınızca taleplerde bulunun.
Rahatsız olduğunuz davranışı ortadan kaldırmak için çabalamak yerine aynı davranışı uygulamayı tercih ediyorsunuz yani. Mantıklı mı?Uyuyacaktım ama saat çok geçti. Bir de bizim ilişkide ben yarım saat bakmasam hemen sorun ediyor o da ikna etmem gerekiyo görmediğime falan. O da resmen gördüm ama bakmadım deyince sinir bozuyor kendisi de aynı rahatlıkta olacak o zaman
Şimdi şöyle ki siz de beni linçliceksiniz ama ben bunu ilk defa yapmıyorum birkaç kere daha oldu bu ve o döndü ama Şuan döneceğini sanmıyorum bir tık pişmanlık geldi ama ilişkinin içinde beni böyle toksik olmaya itecek çokça hareketi de var ben de durduk yere kurulmuyorumKaybetme korkusu sana dengesiz davrandırıyo ve evet aynen öyle bunun üzerine barısmak istersen baya bi ruh hastası oldugunu düsünecek ve senden soguyacak bu yüzden karsı taraftan hamle bekle söyledigi zamanda cok uzatmadan barıs ve bidaha böyle terk edilme korkusuyla dengesiz davranıslar sergileme cünkü normal bisey degil
Offff ben böyle yorumlar geleceğini düşünmemiştim djalsms e ne yapacağım şimdi haksızlık etmiş oldumkusura bakmayın ama ben de sizin gibi biriyle olmak istemem. hiç sevmediğim insan tipi. mesajlara geç döndün neden??? 2 saatte uzun değil ayrıca. insanlar başka insanlarla da vakit geçirmek istiyor tüm sizle konuşmak zorunda değil elinde telle. diğer insana ayıp oluyor. hiç sevmem arkadaşımla vakit geçirirken sevgilisiyle yazışmasına sürekli elinde tel. diyorum direkt sevgilinle konuşacaksan biz kalkalım ben gideyim diyorum saygısızlık yani. boşsunuz sanırım bi uğraşı bulun kendinize o zaman takmazsınız bu duruma.
Zaman geri aksınnnKadın ya da erkek farketmez sizin yaptığınızı kim yapsa haksız bulurum, haksızsınız.
Mantıklı değil ama ben sürekli açıklama yapıyorum o açıklama yapmaya bile zorlanıyorRahatsız olduğunuz davranışı ortadan kaldırmak için çabalamak yerine aynı davranışı uygulamayı tercih ediyorsunuz yani. Mantıklı mı?
Haklısıınn ilişkide şunlar gerçek ki ben sürekli üzülüyorum onun tarafından o da kabul etmiyor hata yaptığını bazen çok ilgili bazen umursamaz bana değersizsin dediği de oldu sonra kavga anıylaymış vs yani ben onun sevgisine bir türlü tam güvenemiyorum yaşanmışlığımjza çok değer veriyorum o yüzden bitirmek istemiyorum aslında. Şuanda da beni tek kötğ hissettiren ona haksızlık yapmış olma ihtimalim ve tatilini bozma düşüncesi. Acaba gerçekten dediklerinde samimi mi bunu çözemiyorum çok seviyorum seni diyor ama ben hissedemiyorum benim onu sevmediğim için ayrıldığımı düşünmesi de samimi gelmiyor bana. Ofof bilmiyorum yaMutlaka seni tetikleyecek seyler yapmıstır buna eminim mesela aynısını sana yapıyosa sen de kendine hak görüyorsundur. onun yaptıgı toksiklige misilleme yapmıs oluyorsun ama.
Bunlar saglıklı davranıslar degil ya bitirin ya da bırakın aldatacak olan aldatır ilgilenmeyecek olan da baktın ilgi yetmiyor terk edersin biter erkek mi yoksanki kendine güvenin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?