- 16 Ocak 2024
- 37
- -5
- 6
- 22
- Konu Sahibi InTheStars
Normalde çoğu zaman yanyanayız sık sık geç yazma alışkanlığı yoktu ama ne zaman memlekete vs gitse ailemle zaman geçiriyorum bakmadım gibisinden 2 saat bakmıyor mesajlara. Şuanda da almanyaya teyzesinin yanına gitti ben zaten sürekli yazmasını beklemiyorum ama daha ilk gün gittiğinin ve akşamına napıyosun yazdım konuşuyoduk bi anda çıktı ve iki saat yazmadı en son ya şimdi yazabildim teyzemlerle oturuyoduk yazdı ben de aşırı sinirlendim böyle bi sebep mi olur bi anda çıkıyorsan bari bir şey yaz da git gibisinden tartışmaya başladık o da bana of çok toksiksin be bundan sonra hakettiğin açıklama tarzı bu çocuksun gibi cümleler söyledi ben de bunları duyunca ayrıldım. İnsan bari bi açıklama yapar. O da oturuyoruz twlefona bakma ihtiyacı duymadım ilk günden yaptığına bak bundan ayrılıyosan zaten sevmiyosundur deyip ayrılığı kabul etti. Beni onun gibi seven de bidaha olmazmış böyle şeyler söyledi. Ya ayrılırken bile insanın kafasını karıştırıyor oysaki çok eminim haklı olduğuma kızlar bi fikir verin ya. Ben mi haksızım. Zaten toksik bir ilişkiydi o yüzden ayrılığıa gitti. Ama onsuz olmak da istemiyorum ya