Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

sarduş ben lıse öğretmenıyım....bende oğluna kız bakıyımm......

kedıcık gercekten 30 yasında mısın ne olur yalan deeeeeeeeeeeeee

sarduş ben hayatın ezıgı....m bacumm

....

kociş arıyan ezikler benim oğlum var:jeyyar: liseye gidiyor arkadaşlarıyla gezmeye bile gidiyor artık dışarı:içelim:

vayy bunu hemen degerlendirmeyee aliicimm hem oglunu bana vermicendee kime vericenn yaa bak böbreklerimiz bile aynıı anasını aratmamm oglunaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

kociş arıyan ezikler benim oğlum var:jeyyar: liseye gidiyor arkadaşlarıyla gezmeye bile gidiyor artık dışarı:içelim:

Kızımm bızım cocuklarımızı dısardan bırıyle ewlendırmemız mumkun deıl zaten.Senın ogluna anan ezık dıye kız vermezler benım kızımı anası ezık dıye almazlar.Artık ezık ezık aramızda halletcez onu

kızmadım kızmadımnaniknanik

ben ikinizin oglunada talibimfisfisfis

sarduş ben lıse öğretmenıyım....bende oğluna kız bakıyımm......

kedıcık gercekten 30 yasında mısın ne olur yalan deeeeeeeeeeeeee

sarduş ben hayatın ezıgı....m bacumm

....

he valla profıldekı dogum tarıhı gun ay yıl olarakdan heç bir yalanı olmaksızın dogrudur

ben ikinizin oglunada talibimfisfisfis

Nan mannak nası okuyon yazanı da ıkımızınde oglu oldugu sonucunu cıkarıyon bundan:mymeka:
Hemen bırdaha oku ve yenıden yorumla :mymeka:

:roflol:
:roflol::roflol:

mrb kızlar bende geldım aranıza...

Nan mannak nası okuyon yazanı da ıkımızınde oglu oldugu sonucunu cıkarıyon bundan:mymeka:
Hemen bırdaha oku ve yenıden yorumla :mymeka:

:roflol::roflol:

tamam ilerde doğacak olan oğluna talibimmdelikafadulden

olabülüüü bi yannışşık olmuş kusura bakmaayınıss

kızında baksın artık başının caresine ona talip olaman teknik olarak imkansızz dogaya aykırı:roflol:

vayy bunu hemen degerlendirmeyee aliicimm hem oglunu bana vermicendee kime vericenn yaa bak böbreklerimiz bile aynıı anasını aratmamm oglunaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

Allah senin iyiliğini versin emidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:sen baya baya açıldın:roflol:

anam ben 80 dogumluyumm oglum 13 aylık oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gıdeyımm

b

mrb kızlar bende geldım aranıza...
Hoşgeldınnnnnnn a.s.

Yooo dogurmayacam vazgectım kedi gözumu gorkuttu ole bı gelıne denk gelırım de neme lazım :dilcikar:
Benım kızın da gelecegı muhtemelen sen evde kalır oda zannumca

Allah senin iyiliğini versin emidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:sen baya baya açıldın:roflol:

çareler tükeniyorr bende son çare şansımı deniyommmm

sizee kaynanacıgım diyebülür müyüm:roflol:

yalnız herkesin ogluna dogmayan ogullarına bile talip oldum kaynana adaylarım birbirine düşecekkkaydirigubbakcemile3

ezikler arası dayanışma diye ben buna derimŞeniz delikafadulden

Hoşgeldınnnnnnn a.s.

Yooo dogurmayacam vazgectım kedi gözumu gorkuttu ole bı gelıne denk gelırım de neme lazım :dilcikar:
Benım kızın da gelecegı muhtemelen sen evde kalır oda zannumca

bana evde kaldı didinn:çok üzgünüm:

anam ben 80 dogumluyumm oglum 13 aylık oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gıdeyımm

b

Anacıgım evlılık yası tercıhımız farklı napalım alla allaaa.Bende anamı babamı dınleyeydım o zamanlar ewlenmez okulu bıtırırdım su sıralarda da benım cocugumda anca 2-3 yasında olurdu.Ama ben okulun ılkbıkac haftasından sonra bırakdım evlenecem dedım.Sımdıde yas 30 sınava gırecek bu bunye nası olacak onuda bılmıorum ama

hos bulduk canım.bakıyorum da ne kadar guzel eglenıyorsunuz.bana da yer var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…