Canım numara yokki,olsa keşke.MANISABSB başlığı ile geliyo lanet şeyNumarayı engelle en iyisi
Telefonun markası ne. iPhonesa anlatayım Nasıl yapacağını ama başka tel bilmiyorum canımCanım numara yokki,olsa keşke.MANISABSB başlığı ile geliyo lanet şey
Kızlar bilgisi olan yardımcı olursa valla okadar çok sevaba girerki...
Manisanın bir ilçesinde oturuyorum.kendi belediyemizden zaten yeteri kadar zırt pırt bilgi mesajı geliyor.
Son bir aydır manisa büyükşehir belediyesindende mesajlar gelmeye başladı.hemde okadar çok ve zamansızki anlatamam.artık bunaldım.
Kullandığım operatörü aradım ama saçma bişey oldu sanırım yardımcı olamadılar internetten bakın falan dedi.
İnternete baktım acaba aratmayı mı beceremedim,hiç bişey bulamadım.
Nolur beni bu işkenceden kurtarın.(Gelen mesajların içinde iptal edebileceğim bir kod falan yok)
Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlardan Allah razı olsun...
Evet canım ıphoneTelefonun markası ne. iPhonesa anlatayım Nasıl yapacağını ama başka tel bilmiyorum canım
Saol canım bi arkadaş ıphone için çözüm yazacakmış onuda beceremezsem belediyeyi arıcamBelediyeyi ara onlar iptal ediyor.
Bana da alakasız bi şehrin belediyesinden sürekli mesaj geliyordu. İlgili belediyenin numarasını buldum aradım, sildirdim numaramı.
Mesajı silmiştim nasıl olsa sabah 6da gelir yeni bitane.denicem teşekkürlerMesaj bölümüne gir , gelen msj üzerine uzunca tıkla oradan msj'ı engelle .
Evet öleymiş bide mesaj iki defa üst üste gelince bi hışım ve sinirle operatör temsilcisini aradım sinirli sinirli bağırdım sonra bide üzüldüm halbuki alakaları yokmuş :)Kullandığın operatörle alakası yok zaten onlar operatör dışı servislere müdahale edemiyor
Canım aratmadığım hali kalmadı ama malesef bilgi yok..saolasınManısabsb yi arat nette
O zaman söyle söyleyim Canım gelen mesajı aç. Sağ üstte ayrıntılar var ona tıkla. Mesaj gönderenin adımım yanında bir telefon işareti bide yuvarlaki içinde i yazar. O i ye bas çıkan sayfanın em somunda bu numarayı engelle var ona bas kurtul :)Evet canım ıphone
Canımmm senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.mesajları bi hışım silmiştim.gelirgelmez hemen yapacağım.nasıl sinirlerim bozulmuştu anlatamam.manisada ölen adamın bana mesajı geliyo sabah onun cenaze daveti ile uyanıyorum düşün sabahın köründeki halimi:)O zaman söyle söyleyim Canım gelen mesajı aç. Sağ üstte ayrıntılar var ona tıkla. Mesaj gönderenin adımım yanında bir telefon işareti bide yuvarlaki içinde i yazar. O i ye bas çıkan sayfanın em somunda bu numarayı engelle var ona bas kurtul :)
Benimde üni okuduğum şehirde ki her partiden milletvekili ve her dershane kpss kursunu bana gönderirlerdi sağolsunlar :)))) sonunda bin bir araştırmayla buldum bunu. Yayalım bilinçlenelim :))Canımmm senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.mesajları bi hışım silmiştim.gelirgelmez hemen yapacağım.nasıl sinirlerim bozulmuştu anlatamam.manisada ölen adamın bana mesajı geliyo sabah onun cenaze daveti ile uyanıyorum düşün sabahın köründeki halimi:)
İnan çok hora geçti...faydalı bilgi oldu....Benimde üni okuduğum şehirde ki her partiden milletvekili ve her dershane kpss kursunu bana gönderirlerdi sağolsunlar :)))) sonunda bin bir araştırmayla buldum bunu. Yayalım bilinçlenelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?