• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj gelsin istemiyorum

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Kızlar bilgisi olan yardımcı olursa valla okadar çok sevaba girerki...
Manisanın bir ilçesinde oturuyorum.kendi belediyemizden zaten yeteri kadar zırt pırt bilgi mesajı geliyor.
Son bir aydır manisa büyükşehir belediyesindende mesajlar gelmeye başladı.hemde okadar çok ve zamansızki anlatamam.artık bunaldım.
Kullandığım operatörü aradım ama saçma bişey oldu sanırım yardımcı olamadılar internetten bakın falan dedi.
İnternete baktım acaba aratmayı mı beceremedim,hiç bişey bulamadım.

Nolur beni bu işkenceden kurtarın.(Gelen mesajların içinde iptal edebileceğim bir kod falan yok)
Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlardan Allah razı olsun...

Belediyeyi ara onlar iptal ediyor.
Bana da alakasız bi şehrin belediyesinden sürekli mesaj geliyordu. İlgili belediyenin numarasını buldum aradım, sildirdim numaramı.

Bana da hem ilçeden hem il belediyesinden, seneler önce güneş gözlüğü aldığım gözlükçüden, her nevi tatil köylerinden, kumaşçıdan bilumum mağazadan mesajlar geliyor. Mesaj sesine duyarsızlaştım resmen. Sony xperia Z için bunlardan nasıl kurtulurum bilen varsa bana da bir el atsın

Kızlar bilgisi olan yardımcı olursa valla okadar çok sevaba girerki...
Manisanın bir ilçesinde oturuyorum.kendi belediyemizden zaten yeteri kadar zırt pırt bilgi mesajı geliyor.
Son bir aydır manisa büyükşehir belediyesindende mesajlar gelmeye başladı.hemde okadar çok ve zamansızki anlatamam.artık bunaldım.
Kullandığım operatörü aradım ama saçma bişey oldu sanırım yardımcı olamadılar internetten bakın falan dedi.
İnternete baktım acaba aratmayı mı beceremedim,hiç bişey bulamadım.

Nolur beni bu işkenceden kurtarın.(Gelen mesajların içinde iptal edebileceğim bir kod falan yok)
Şimdiden yardımcı olmaya çalışanlardan Allah razı olsun...

Mesaj bölümüne gir , gelen msj üzerine uzunca tıkla oradan msj'ı engelle .

Oyyy oyyyy bana da yeni icat olduuu saçma bir tvspor mu nee ordan mesaj geliyoo...
Spamlara ekliyemiyorsun...
İptal kodu modu yokk...
Sessize aldım mesajları gelince direk siliyorum.....

Belediyeyi ara onlar iptal ediyor.
Bana da alakasız bi şehrin belediyesinden sürekli mesaj geliyordu. İlgili belediyenin numarasını buldum aradım, sildirdim numaramı.
Saol canım bi arkadaş ıphone için çözüm yazacakmış onuda beceremezsem belediyeyi arıcam

Kullandığın operatörle alakası yok zaten onlar operatör dışı servislere müdahale edemiyor
Evet öleymiş bide mesaj iki defa üst üste gelince bi hışım ve sinirle operatör temsilcisini aradım sinirli sinirli bağırdım sonra bide üzüldüm halbuki alakaları yokmuş :)

Bana da as estetik diye bi yerden ikidebir mesaj geliyor, bide red icin duraya gonder numarasina 100kere mesaj gonderdigim halde
ama belediyeler, aradiginda sistemden numarani siliyor

Evet canım ıphone
O zaman söyle söyleyim Canım gelen mesajı aç. Sağ üstte ayrıntılar var ona tıkla. Mesaj gönderenin adımım yanında bir telefon işareti bide yuvarlaki içinde i yazar. O i ye bas çıkan sayfanın em somunda bu numarayı engelle var ona bas kurtul :)

O zaman söyle söyleyim Canım gelen mesajı aç. Sağ üstte ayrıntılar var ona tıkla. Mesaj gönderenin adımım yanında bir telefon işareti bide yuvarlaki içinde i yazar. O i ye bas çıkan sayfanın em somunda bu numarayı engelle var ona bas kurtul :)
Canımmm senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.mesajları bi hışım silmiştim.gelirgelmez hemen yapacağım.nasıl sinirlerim bozulmuştu anlatamam.manisada ölen adamın bana mesajı geliyo sabah onun cenaze daveti ile uyanıyorum düşün sabahın köründeki halimi:)

Canımmm senden ve yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.mesajları bi hışım silmiştim.gelirgelmez hemen yapacağım.nasıl sinirlerim bozulmuştu anlatamam.manisada ölen adamın bana mesajı geliyo sabah onun cenaze daveti ile uyanıyorum düşün sabahın köründeki halimi:)
Benimde üni okuduğum şehirde ki her partiden milletvekili ve her dershane kpss kursunu bana gönderirlerdi sağolsunlar :)))) sonunda bin bir araştırmayla buldum bunu. Yayalım bilinçlenelim :))

Benimde üni okuduğum şehirde ki her partiden milletvekili ve her dershane kpss kursunu bana gönderirlerdi sağolsunlar :)))) sonunda bin bir araştırmayla buldum bunu. Yayalım bilinçlenelim :))
İnan çok hora geçti...faydalı bilgi oldu....:KK36:

Back
X