• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atsammi??

Boşanma sebebinizi soracaktım.
Aile diye bir iletide belirtmişsiniz.
O zaman kardeşiyle beraber sizin mesajınızla dalga geçmesi, onlara ayak uydurması normal.
Bu durumda da zaten sorununuz olan 'aile' ile dengeyi eşiniz hala kurmayı becerememiş, onlarla sizin muhabbetinizi yapmış ve savunmamış oluyor.
Eğer mesaj atıp barışsanız dahi hala aynı adamla karşılacağınızı ve aile sorunun çözüme ulşamayacağını bilin.

eskiden seviyormuş ama sevgisi hala devam edecek diye bir şey yok ki

belli ki bitmiş. senin de kabullenmen gerek.

yoksa mesajlarını alay konusu yapmazdı.

daha fazla üsteleyip mesaj atman anlamsız bence.

çocuk yok sanırım,ama insan böyledir,yürek beyın gitmez de ayak düzen şartlar götürür seni,adaın dalgasına takılmadım,ama savaşmaya gücün varsa savaş ara görüş,ama yokki bize bunu soruyosun,benım yakınımda var kadın adam boşanma davası açtı,çocukları kullandı,öle böle yırttı kendını,adamada etraf aile baskı yaptı,duruyırlar şimdi bir arada,haa mutlularmı işte onuda sen bilcen,öle bir hayatımı istersın,diğer hayatımı,ama unutmam sevmem başkasını sanma,zaten sevmesen ne olcak,hayat erkek değil,yalnızda güzel

Davayı açmadıysanız bekleyın; davayı açmak adına onun adım atmasını bekleyın.. Keza bu sure ıcerısınde ıletısıme gecmek ıcın cabalamayın.. Siz zaten bir adım atmışsınız... Bırakın birsey yapmak gerekıyorsa artık o yapsın.. Anlık sınırle sıze tavrını gostermıs olabılır ama sonrasında kardesıyle yaptığı görüşmede gercegı gormussunuz.. Zaten sizinle iletişime gecmedıgı surede sızınle ılgılı duyguları daha net hissedecektır.. Keza barıasmayı düşünecek olursanız soluğu ılıskı terapıstınde almanızda fayda var..

Bir cok kisi araya giriyor baristirmak icin. Bugun enistem dediki esin dediki eger ki ailemden ozur dilerse barisirim.

Bende esime yazdim boyle boyle bisey varmi yok diyor.

Etrafimdakilerde diyor yalvarmani bekliyor.
Hersey benim sucummus onun demesiyle.
Evet benim sucum olabilir ama boyle davranmama neden olan ailesiydi.
Aslinda ailesiyde degil, kendisi. Ailesini tutarken benide tutsaydi boyle davranmazdim.

Yazdim kendisine, barismak istiyormusun diye.
"Herseyden vazgectim artik" dedi sadece.

senin barış için attığın adımları eşinizin atması gerekirdi.
yuvan yıkılmasın diye uğraşırken onda bir çaba yok. üstelik "herşeyden vazgeçtim" diyerek köprüleri atıyor. üstüne düşmeyin derim.
barışmak isteyen adamı kimse tutamaz.

Bir cok kisi araya giriyor baristirmak icin. Bugun enistem dediki esin dediki eger ki ailemden ozur dilerse barisirim.

Bende esime yazdim boyle boyle bisey varmi yok diyor.

Etrafimdakilerde diyor yalvarmani bekliyor.
Hersey benim sucummus onun demesiyle.
Evet benim sucum olabilir ama boyle davranmama neden olan ailesiydi.
Aslinda ailesiyde degil, kendisi. Ailesini tutarken benide tutsaydi boyle davranmazdim.

Yazdim kendisine, barismak istiyormusun diye.
"Herseyden vazgectim artik" dedi sadece.

Hatalı davranıyorsun. Lütfen kendini küçük düşürme. Daha öncede sen çağırmışsın ve başına kakmış sen çağırdın diye. Nasıl mesaj atıp bu soruyu sordun inanamıyorum tabii ki hayır diyecek. Seni süründürmeye çalışıyor. Bence sessiz kal hiç mesaj atma. Adama izin vermiyorsun otursun düşünsün gerçekten seni istiyor mu istemiyor mu.. Bi sensiz kalsın bakalım adam akıllı.

3 haftadir bensiz. Ve adami sîk bogaz etmedimki. Enisteme tutup ayri konusunca barismak istiyor demek diyerek mesaj attim ama hayir yok oyle bisey diyor.

Bugun konustuk tlfnda. Tamam dedim senin icin bittiyse benim icinde bitti. Ne gorur ne duyarsin artik alakam olmaz seninle ve tlfnu kapattik. Geri kac kez aradi cvp vermedim. Sonra annemi aramis, bu kez annem aradi beni onada cevp vermedim. Sonra bu baktim kapidan ses geliyor. Eve gelmis. Kapiyi icerden kitledigim icin giremedi. Ne istiyorsun dedim. Konusalim sadece. Bitti biseyin neyini konuscaz dedim. Lutfen bi ac. Actim. Salona girdi oturdu.
Ne yapmak istiyorsun dedi?
Hic bisey dedim, artik hic.
Dediki sendin bu evliligi istemeyen, simdi neyin pesindesin.
Dedim yokkk artik rahat ol bitti. Seni rahatsiz etmem emin ol.

Ben dedim tamam artik konusacak bisey yok ve ciktim mutfaga gittim. Ardimdan geldi. Bagirdik cagirdik bir birimize sonra goz goze geldik gulme krizine girdik. Sarildik fln fln. Ve normal sekilde konustuk.
Dedim merak etme ben biri icin bitmissem onun pesine takilmam.
Dediki aklim bitiriyor kalbim degil, kalbim izin vermiyor. Vs vs iste
Zaman verelim ve iyice dusun ne istedigini bende dusunim. Sonrada optu cikti gitti.

Esim beni bebek gibi severdi. Is yerinden herkes mesai isterken benimki 10 dkkada evde oluyordu. En kucuk seylerle beni mutlu ederdi.

Anlayamadim, bu adam senin ile alay ediyor, geçen sefer 1 hafta ayrildiginizda onu çagirdin diye senin basina kakmis. Ve ayrilma nedenleriniz "aile" mis. Yani büyük ihtimal ile ana kuzusu olup, senin fikirlerini hiçe sayan, sadece ailesinin doldurusuna gelen bir insan diye tahmin ediyorum.

Yani tüm bunlardan, seni sevdigini nereden çikariyorsun? Sevgi isten erken eve gelmek degil ki. Bu zaten olmasi gereken birsey. Sevgi ve daha önemlisi saygi, karsindakini ciddiye almaktir, onun fikirlerini önemsemek, onu mutlu etmeye çalismaktir. Yani ben yarin birgün esim ile ayrilsam dahi, asla alay etmem esim ile. Niye? Ona karsa, ve geçmisimize karsi duydugum saygidan ötürü.

Yani kisacasi bu adam seni ne zerre kadar seviyor, ne zerre kadar kaale aliyor. Eger simdi mesaj yollarsan, kusura bakmada, alay edilmeyi, hor görülüp, herseyin basina kakilmasini hak ediyorsun. Gururunu bilerek ayaklar altina insanlar kendileri bu yolu seçiyorlar ve kendileri hak ediyor.

Update yapim sizi dedim:))
Gecenler esime dedimki bitiyorsa hemen bosanma davasini acalim. Biten bisey surdurmeye gerek yok.
Ardindan hemen annemi aramis sikayet etmis bosanmak istiyor diye.
Annemde bana soyledi bende esimi aradim.
- ne yapmaya calisiyorsun? Hem diyorsun istemiyorum eee davayi acalim dedegimde neden annemi ariyorsun anlamiyorum? Amacin ne eger beni istemiyorsan?
- esimde; basladi bagirmaya.
- dedimki yeter artik bu boyle devam etmez. Dinlemiyorsun bagirip cagiryorsun. Ve tlfnu yuzune kapattim.
Sonra kac kez aradi cvp vermedim.
Mesaj attim- artik rahat ol beni ne gorur ne duyarsin diye ve tlfnu hepten kapattim.
Bi saar gecince actimki kac kez aramis. Mesaj attim biseymi oldu diye.
Hemen geri aradi yine cevp vermedim.
Mesaj attim. Tamam bu konuyu hal edelim. Haftaya bulusup herseyi sakince konusalim dedim. Ok bulusalim dedi.
Artik haftaya ya devam yada bitecek bakalim.

Biz esimle ayrilmaya karar verdik. Fakat ben gercekten esimi cok seviyorum. Onunda oyle oldugunu biliyorum ama olmadi yapamadik ayrilmaya karar verdik. 3 yildir evliydik ve bir aydir ayriyiz. Ayrildigimiz gunden beri hic gorusmedik. Bi kac esyasi evde kalmisti onlari disariya biraktim ordan aldi. Ilk gunler kendisine mesaj falan attim olanlar icin uzgunum diye. Bu mesajlarimida kardesiyle konustuklarini gordum facete(kendisinin sifresini biliyorum, girdim baktim meraktan) ve ona yazdigim mesaji alay konusu etmissler. Kardesi gazliyor falan iste, esimde yaziyorki "ne yapamaya calisiyor bu kadin". Annesini aradim akil almak icin, bunda bile bi art niyet aramisler. Neyse onlar ilk gunlerdi. Ondan sonra oyle mesajlar gormedim hatta kac kez benim profilli aradigini gordum. Biliyorum oda beni seviyor ama olmuyor iste. Simdi ben ona mesaj atmak istiyorum nasilsin falan diye, biseye yardim istersen ben her zaman burdayim diye falan. Bilmiyorum sizce yazimmi?
yazıpta kendını dusurme ...o alttan alsın..sen aramıs etmıssın zaten..

Biz esimle ayrilmaya karar verdik. Fakat ben gercekten esimi cok seviyorum. Onunda oyle oldugunu biliyorum ama olmadi yapamadik ayrilmaya karar verdik. 3 yildir evliydik ve bir aydir ayriyiz. Ayrildigimiz gunden beri hic gorusmedik. Bi kac esyasi evde kalmisti onlari disariya biraktim ordan aldi. Ilk gunler kendisine mesaj falan attim olanlar icin uzgunum diye. Bu mesajlarimida kardesiyle konustuklarini gordum facete(kendisinin sifresini biliyorum, girdim baktim meraktan) ve ona yazdigim mesaji alay konusu etmissler. Kardesi gazliyor falan iste, esimde yaziyorki "ne yapamaya calisiyor bu kadin". Annesini aradim akil almak icin, bunda bile bi art niyet aramisler. Neyse onlar ilk gunlerdi. Ondan sonra oyle mesajlar gormedim hatta kac kez benim profilli aradigini gordum. Biliyorum oda beni seviyor ama olmuyor iste. Simdi ben ona mesaj atmak istiyorum nasilsin falan diye, biseye yardim istersen ben her zaman burdayim diye falan. Bilmiyorum sizce yazimmi?
Neden boşanıyorsunuz? Ayrıca mesaj atmayınnn

İyi de siz mesaj atmışsınız zaten zamanında yine atıp yine dalga konusu olmaktansa atmayın. Biraz da eşiniz çaba harcasın neden hep siz?

Alay ediyor ama seviyor öyle mi? Saçmalama!. Sakın mesaj atma. Daha çok alay konusu olma.

Back
X