• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atsammi??

Neden o mesaj atmıyor , onun da uğraşması gerekmiyor mu ? Siz başlarda adım atmışsınız, sıra onda bence.

demekki o da emin değil. zaten bir hışımla boşanmaya kalkıp sonra o adımı atamama duygusunu bende yaşıyorum şu an anlıyorum o yüzden. sebep neydi affedilebilir miydi? aşılabilir miydi? bunları siz daha iyi bilirsiniz. ama boşanmak kolay değil evliliği yürütebilmek daha da zor. yeterince soğudu zaman geçti diyorsanız mutlaka yüz yüze konuşun ve o konuşmadan dürüst olunki acaba kalmasın. ben henüz zamana ihityacım olduğunu düşündüğüm için adım atmadım mesela ama attığımda dürüstçe söyliycem hislerimi. yani o zamanı en iyi siz bilirsiniz. son kez konuşun biticek mi çaba mı harcanak.
Konu konu olsa. Sacma sapan seyler. Ama diyorumki deger verse heralde geri doner dimi? Bilmiyorum ya

Biz esimle ayrilmaya karar verdik. Fakat ben gercekten esimi cok seviyorum. Onunda oyle oldugunu biliyorum ama olmadi yapamadik ayrilmaya karar verdik. 3 yildir evliydik ve bir aydir ayriyiz. Ayrildigimiz gunden beri hic gorusmedik. Bi kac esyasi evde kalmisti onlari disariya biraktim ordan aldi. Ilk gunler kendisine mesaj falan attim olanlar icin uzgunum diye. Bu mesajlarimida kardesiyle konustuklarini gordum facete(kendisinin sifresini biliyorum, girdim baktim meraktan) ve ona yazdigim mesaji alay konusu etmissler. Kardesi gazliyor falan iste, esimde yaziyorki "ne yapamaya calisiyor bu kadin". Annesini aradim akil almak icin, bunda bile bi art niyet aramisler. Neyse onlar ilk gunlerdi. Ondan sonra oyle mesajlar gormedim hatta kac kez benim profilli aradigini gordum. Biliyorum oda beni seviyor ama olmuyor iste. Simdi ben ona mesaj atmak istiyorum nasilsin falan diye, biseye yardim istersen ben her zaman burdayim diye falan. Bilmiyorum sizce yazimmi?
Bence atma. Onu da alay konusu yapar eşin. Gerçekten çok seviyorsa illaki o arar sorar.

Esim istemiyor artik. Aslinda bende istemiyorum ama bi yanimda onu cok istiyor.

ayrılıklar kolay değil, elbette insan zorlanır, bir yandan sevmeye istemeye devam eder...
güle oynaya boşananlar azdır.. çoğu kadının içinde kopar o fırtına ...

istemiyor olmanızda ki o sebepleri iyi düşünmek lazım, onlar sizi iyileştirecek..

bosanmadan once karsilik problemleriniz uzerinde konusmak faydali olur, bitirip bitirmeme konusunda en azindan daha emin olursunuz. arayip dava acmadan once konusmak istediginizi soyleyin, bunda hic bir sorun goremiyorum ben.

Aslinda bi gonlum diyor bekle. Suan kardeslerinde kaliyor. Yerini yadirgar biliyorum esimi ama bana karsi cok gururlu. Daha oncede boyle bisey oldu ama o boyle buyuk degildi. Bir hafta ayri durduk geri cagirdim onu. Bana dediki sen gel demeseydin ben gurur yapip gelmezdim. Ama ondan sonra ne zaman kavga etsek basima kalkardi sen beni geri cagirdin diye. O yuzden bu kez beklicem, gelirse burdayim. Gelmezse hic sevmemis demekki.

Sevdiğini bilirsin anlıyorum ama sevildiğinden nasıl böyle emin olabiliyorsun,ki seninle alay ettiğini söylüyorsun bir de...
Esim beni bebek gibi severdi. Is yerinden herkes mesai isterken benimki 10 dkkada evde oluyordu. En kucuk seylerle beni mutlu ederdi.

bosanmadan once karsilik problemleriniz uzerinde konusmak faydali olur, bitirip bitirmeme konusunda en azindan daha emin olursunuz. arayip dava acmadan once konusmak istediginizi soyleyin, bunda hic bir sorun goremiyorum ben.
O kafasinda bitirmis. Bana ve ailesine oyle dedi.

iste tamda bu sebepten konusun canim, ayni seylerin olmamasi icin ikinizde caba gosterebilirsiniz, aile danismanina gidebilirsiniz, bosanma son care olmali.

Sen zaten bir adım atmışsın ama karşılığında yazdığın mesajla dalga geçilmiş. Eğer bu evliliğe devam etmek istiyor olsaydı onun bir adım atması gerekiyordu ama yapmıyor gördüğün gibi bu yüzden mesaj atma.

Boşanma davası da açılmamış. Yanlış birşey demek istemek ancak yorumlarınızdan yola çıkarak beklemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Resmen adım atmanızı bekliyor.

Ben inaniyorum sana .. erkekler ofkelenip bosanma davasi bile acabiliyor .. ofkeleri gecincede hic birsey fayda etmiyor.. bazi evliliklerdeki sorunlar eften puften olsada maalesef bosanmayla sonuclanabiliyor.. sen ona msj atma simdilik .. evliligini belliki kurtarmak istiyorsun yuz yuze gorusme sansin varsa git konus..

Back
X