- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Burada bir bayan özelden yazdı.Daha sonra onun hesabını ve yazdığı mesajı silmedim.Bende gözükmüyor neden. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni üye olarak gördüm.3 kişiye yorum yaptığınu gördüm. Sağlık konusunda baktım daha sonra erisemedim. Öyle uzun uzunda konuşmadık.Kendisi silmiş çünkü.
Banlanayim dedim belkiTam bdv lik konu
Yok öyle değil. Mesaj atıyor su sehirdenim su işi yaptım diye tekrar mesaj kutusuna gittiğimde o kişiyi göremedim.Tum mesajlar gitmiş.Mesajı okuyunca siliniyor sanırım ama ''Hepsini Göster'' tıkla orada gözüküyor
Eki Görüntüle 3275739
1 aydır görüşmüyoruz.Kocan msj atti sandim beeeeeee
Belki prolarda boyledir ama karşı taraf sildiyse görünmüyor. Bu sekilde denedim. Aradığım bir konuşma vardi, bulamadim yine. Ben silmiyorum çünkü hiç.Mesajı okuyunca siliniyor sanırım ama ''Hepsini Göster'' tıkla orada gözüküyor
Eki Görüntüle 3275739
Kadın değil sorun şuna sasirdim.Mesaj bölümüne baktığımda göremedim onu.Benimle konuşmak isteyen oydu.Baktim profilini de göremedim.Konu neydi
Ben pek kimseyle mesajlasmiyorum burada.Belki prolarda boyledir ama karşı taraf sildiyse görünmüyor. Bu sekilde denedim. Aradığım bir konuşma vardi, bulamadim yine. Ben silmiyorum çünkü hiç.
Eski koca fake hesaptan taarruza geçti, lokmalar dökülsün, şerbetler dağıtılsın
Koca değil Nikah kıyıldı ama ilişkiye girmediler tamam mı ?
Burada bir bayan özelden yazdı.Daha sonra onun hesabını ve yazdığı mesajı silmedim.Bende gözükmüyor neden. ?
Bana çok kizdi yazmıyor.Ben de konu basligini gorunce esinden mesaj aldin sanmistim ya. Hayallerimi yiktin