asil sorun bu aslinda, daha once ayri kalmamis olsak ne oldugunu nasil oldugunu bilmesem 16 ay'a bile bukadar uzulmeyecektim belkide15 Ay beklemişsin 6 Ay yanında ne ki ?
Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim canimaskerlik kadar zorlu bir süreç olmayacaktır diye düşünüyorum...
en azından evinde sıcak yatağında yattığını bileceksiniz, elinde silah nöbette olduğunu bilerek beklemek başka,
her gün işine gücüne gidip geleni beklemek başka...
bu açılardan bakıp durumu daha katlanılabilir hale getirin derim...
benimde nişanlım benden uzak bir şehirde yaşıyor, evet zor oluyor gezmeyi özlüyor, dokunmayı özlüyor, gözüne bakmayı özlüyor insan...
fakat sabretmekten başka bir şey yok, görünen o ki...
öyle ya da böyle bu günler geçecek... hiç değilse güzel , şükür diyebileceğimiz kısımlarından bakalım ve daha katlanılabilir hale getirelim bu günleri , diye düşünürüm düşünmekteyim düşünüyorum.. :)
tavsiye de ederim...
elbette hiç kimse sevgilisi 6 ay uzaklara gidiyor diye sevinmez.
ama ben bu tip ayrılıklarda depresyona girme noktasına gelenlerin, kahrolanların, patolojik olduğunu düşünürüm.
bağımlı kişilikler biraz zor atlatıyor bu tip şeyleri.
sana tavsiyem, sevgilin dışında da doyurucu bir hayatın olsun.
yoksa tabii ki sevecek, özleyeceksin.
evet kendime cooook kiziyorumben o bagimli kisiliklerdenim, ben kucukken babam 2 ayligina baska sehire gitmis beni sakinlestirememisler babamin oturdugu yerleri opuyormusum, ayakkabilariyla uyuyormusum, aglama krizlerine giriyormusum babam gelsin diye.. kucuklukten mi var ne, baglaninca delicesine baglaniyorum
bu tip kadinlara cok kizan birisiyim, kendimde o tiplerdenim malesef.. hayatini erkege baglayan, erkege adayan.. kizdigim sey basima geliyor engel olamiyorum
Guzel yorumun icin cok tesekkur ederim canim
Nekadar uzaklikta nisanlin, kac zamanda gorusebiliyorsunuz?
Canim Rabbim tez zamanda kavustursun sizideikimizde Türkiye sınırları içerisindeyiz, iç anadoludan güneydoğu anadoluya uzanan bir yol
1030 km kadar....
hadi dediğin zaman kalkıp görüşemiyoruz..
sıklığına gelince, en son şubatta gelmişti 5 günlüğüne, bir daha mayısın sonuna doğru anca gelebilecek 2-3 günlüğüne anca...
sürekli gelip gidebilecek bir işi yok, izin alamıyor..
sıkıntılı stresli sinir bozucu... ama yapacak bir şey yok...
teknoloji sağ olsun diyorum, tek teselli o sanırım ..
Canim Rabbim tez zamanda kavustursun sizide
Ask, sevmek boyle birsey iste :)
Arkadaslar 5 yıllık bir iliskim var. Sozlendik askere gitti Hakkaride askerlik yapti 15 ay bekledim, cok ama cok zorlu bir surecti, aklima getirmek bile istemiyorum.
Askerden geleli su an 1 yıl oluyor. Gecen ay nisanlandik. Simdi 6 ay Amerikaya gitmek zorunda calismak icin. Oyle bir programa yazildi ki, sormayin detaya giremiyorum, Amerikaya giris yaptiginda 6 ay boyunca cikma hakki olmayacak, eger 6 ay dolmadan cikis yaparsa kazandigi parayi alamayacak. Yani 6 ay boyunca belkide daha fazla yine ondan uzak olucam ve onu goremeyecegim, birlikte zaman geciremeyecegim, elini tutup gozlerine bakamayacagim, yine ve yeniden tam 6 ay onsuz
Bu konuda cok mutsuzum arkadaslar, iptal etme gibi bir durumu yok onumuzdeki ay gidiyor kismetse, ben simdiden cok uzuluyorum, bu sefer depresyona girmekten korkuyorum.
Kendime cok kiziyorum neden ona bukadar baglisin, neden onsuz mutlu olamiyorsun diye ama onsuz hicbirseyden zevk alamiyorum malesef.
Allahtan universite ogrencisiyim ve o gittiginde en azindan bu beni oyalayacak. Arkadaslarla gezmek, alisveris hicbiri onunla gecirdigim zamanin mutlulugunu vermiyor bana.
Arkadaslar lutfen bana akil, fikir, tavsiye, oneri verin.. lutfen bana yardimci olacak yorumlar yapin ben simdiden cok uzulmeye basladim bile.. nasil daha hafif atlatabilirim ben bu durumu?
Lutfen yorumlarinizi esirgemeyin