Mesafede cinsellik

Eveet belki ediceklerr hiç mi seksting anında tutulma yaşayan yok ya. Kandırmayın beni. Hepimize iyi gelicek bir konu olduğunu düşünüyohegege

Sexting bana çok saçma geliyor ya. Şöyle yaparım duygular şelale eee? Pijamayla yatıyon evinde tık yok. Yani haftasonları buluşamaz mısınız?
Hayal etmesi güzel bence. Evet birbirinizden uzaktasınız ama gözlerinizi kapatınca birbirinizi yaşamanıza yardımcı olan anlar oluyor onlar..
Saçma ama onunla olduğu için yine güzel yaa..

Eveet belki ediceklerr hiç mi seksting anında tutulma yaşayan yok ya. Kandırmayın beni. Hepimize iyi gelicek bir konu olduğunu düşünüyohegege
Bence etmeyecekler. Zaten çoğumuz direkt sevişiyoruz, gerek kalmıyor sekstinge.

Hayal etmesi güzel bence. Evet birbirinizden uzaktasınız ama gözlerinizi kapatınca birbirinizi yaşamanıza yardımcı olan anlar oluyor onlar..
Valla 3 hayal edilir 5 hayal edilir. Aynı hayalde tekrara düşmek sıkar. Reelde yaşandığı zaman da aynı şey değil mi zaten?

Valla hiç bana göre şeyler değil, en fazla erotik içerikli resim atarım ne yaparsa yapsın bana ilişmesin yok şöyle yaparım boyle yaparım.
Saçma geliyor bana .
Kaç para bir bilet yani, İstanbul'dan hakkariye olsa kaç para yani, madem çalışıyor kıysin parasına zırt pırt gelsin, insan gibi koklasalim.

*Uzak mesafe ilişkim var

Ah yook ondan ayrılalı 2 sene olduu bilee. Fırsatını bulsam burada yazacağım aslında yaşadığım süreci ama bulamadım maalesef
Küllerimizden yeniden doğduk

Ah yook ondan ayrılalı 2 sene olduu bilee. Fırsatını bulsam burada yazacağım aslında yaşadığım süreci ama bulamadım maalesef
Küllerimizden yeniden doğduk
Aman dikkatli olun fiziksel özelliklerinizi belli eden görsellerden ve kayıtlardan uzak durun. Burada çok korkunç şeyler okuduk üyelerden

Aman dikkatli olun fiziksel özelliklerinizi belli eden görsellerden ve kayıtlardan uzak durun. Burada çok korkunç şeyler okuduk üyelerden
Endişeniz been. Teşekkür ederim. Zaten öyle video, resim falan atan tipler değiliz birbirine. Mart ayından beri birlikteyiz 8 ay olmuş neredeysee.. Sanaldan bir tanışıklık değil yaşadığımız. Görerek, severek oldu.
Zamanında ilk aşk dediğiyle evlenmiş, çoook güvenmiş ve sevmiş ama evlendiği o mahluktan şiddet görmüş bir kadın yeniden birisine güvenebilmişse.. Bi sorun çıkmayacaktır.

Uzun mesafe degil ama cok yogun calistigi icin maalesef istedigim sıklıkta görüşemiyoruz birkac aydir. Ben libidosu coşuk bir kadınım ama çok zirvede oldugum zamanlar disinda uzun uzun sextingi sevemedim. Adamin gönlü kalmasin diye mutfakta yemek yaparken falan caktirmadan eslik ediyorum aralarda. Hayaller pozisyondan pozisyona kosmak, hayatlar mantarlı tavuk sotelemek...

Ama sexting dışında sık sık seksli konusurum, yazisirim, cat diye fotograf atarim ki bu illa ciplak falan olmasina gerek yok mesela dondurma yerken fotograf atarim, mesajı alir ahhsd ki boyle beklenmedik zamanda atilan dümdüz ciplak olmayan fotolar daha hareketlendiriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…