Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
türklerde cok duymadım ama yabancılarda bu baya ilişkide flört modeli. bi arkadaşım sex terapistiydi türkiyede şuan yurtdışında yaşıyor orada cok denk gelmiş. hayal gucune dayalı yöntemler cok yok türklerde, malum cinsellik tabu ister istemez yaratıcılık yerlerde ister kabul edelim ister etmeyelim. aynı evde yapan çiftlerin bile gün içinde yapması öneriliyor aslında, neyse.
dün sex education'ın 2. bölümünde vardı mesela :) yabancı diliniz varsa internette aratabilirisiniz.
Ah yook ondan ayrılalı 2 sene olduu bilee. Fırsatını bulsam burada yazacağım aslında yaşadığım süreci ama bulamadım maalesef Küllerimizden yeniden doğduk
Millet yokluktan sürekli küllerinden yeniden doğup duruyor.bu kaçıncı eskileri eşeleme konusu . Yanlış anlamayın yargılamıyorum da şu rezil hâlimize gülüyorum ancak.
Merhaba canımlaar. Yaratıcılığınıza ihtiyacım vaar benim sanırım. Ben tükendim çünkü.
Mesafeleri olan bir ilişki bizim yaşadığımız maalesef. Birbirine tutkulu ve sadece birbirini arzulayan iki kişi düşünün*bu biziz. Bir ay oldu ayrılalı, iş durumundan dolayı ayrıyız şu anda ama birbirimize olan tutkumuz, mesajlarda bile belli oluyor. Konuşurken cinsel sohbetlere de giriyoruz. Keşke burada olsan, şu an şunu yapardımm, şöyle dokunuyorum, böyle sevişiyoruzz. Herşey güzel de, eee? Tutuluyorum bazeen, farklılıklar hissetmek, hissettirmeek istiyorum.
Hadi biraz mesafede cinsellik konuşalımm. Bunu yaşıyor olsaydınız sizdee, sevgilinize sizi o andaymış gibii hissetmesini nasıl sağlardınıızz?