• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meryem uzerli

Dogal ve icten...
Öyle abartilacak bir güzelligi yok, fakat etrafina yaydigi pozitif bir enerjisi var.
Bu da onu farkli kiliyor...

hele yakından o kadar güzel ki yaaa bebek gibi bebek......

küçüklük fotoğrafını görmüştüm bide o nasıl bir bebeklik porselen gibiymiş..:31:

Saçlarını siyah yapsa ya. :31:

jxsqn.jpg

jxsqu.jpg

jxsqy.jpg

jxsr5.jpg

jxsrb.jpg

jxssh.jpg

jxssm.jpg

jxssr.jpg

jxst3.png

jxst4.jpg

jxst6.jpg

jxstb.jpg

Gerçekten çok tatlı ve sempatik.

Balıketli olmak da çok yakışıyor, fettan Hürrem rolünde de süper :)

çok güzel bir kadın ve hiç kasıntı değil çünkü gerçek ve doğal güzel,dudakları ve gözleri çok hoş

tanışmayı çok isterdim çünkü hem çok beğeniyorum hemde çok sıcak ve samimi buluyorum,eşi olan yaşadı :D

Meryem Uzerli hamile!

meryem_uzerli_hamile_8506.jpg

ükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli 4 aylık hamile..

Sevgilisi Can Ateş'tan ayrılan güzel sanatçı bebeğini yalnız doğuracağını söylerken bekar anne olmaya hazırlanıyor.

ATEŞ ÇOCUĞU İSTEMEDİ
Bir yıldır birlikte olduğu Meryem Uzerli'den ayrıldığını söyleyen Ateş, "Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok" dedi. Çiftin ayrılık sebebinin Ateş'in bu hamileliği istemediğinden dolayı olduğu konuşuluyor.

INSTAGRAM'DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA
Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, "Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah'a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün" yazısıyla hamile olduğunu o gün öğrendiği ortaya çıktı.

Ayşe Arman Twitter adresinden bu fotoğrafı paylaştı ve ekledi Meryem hamile.

jhjhjh_5969.jpg

Meryem Uzerli hamile!

meryem_uzerli_hamile_8506.jpg

ükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini bırakıp Almanya'ya giden Meryem Uzerli 4 aylık hamile..

Sevgilisi Can Ateş'tan ayrılan güzel sanatçı bebeğini yalnız doğuracağını söylerken bekar anne olmaya hazırlanıyor.

ATEŞ ÇOCUĞU İSTEMEDİ
Bir yıldır birlikte olduğu Meryem Uzerli'den ayrıldığını söyleyen Ateş, "Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok" dedi. Çiftin ayrılık sebebinin Ateş'in bu hamileliği istemediğinden dolayı olduğu konuşuluyor.

INSTAGRAM'DAN DUYGUSAL AÇIKLAMA
Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, "Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah'a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün" yazısıyla hamile olduğunu o gün öğrendiği ortaya çıktı.

Ayşe Arman Twitter adresinden bu fotoğrafı paylaştı ve ekledi Meryem hamile.

jhjhjh_5969.jpg

Ayy hamıle demek hee :53:

Back