Bem 41 ayrı kişiye okutturdum canımMerhaba arkadaslar.. allahin izniyle bebek sahibi olmak icin meryem suresinin okundugunu duydum.. ama sey kac gun okunacak onu bilmiyorum.. bilgisi olanlar yazabilir mi acaba lutfen?
Genelde 41 MEryem okunuyor ama ben kaç 41 okudum sayısı belli değil her zaman bol dua et canım ALlah gönlüne göre versin inşallahMerhaba arkadaslar.. allahin izniyle bebek sahibi olmak icin meryem suresinin okundugunu duydum.. ama sey kac gun okunacak onu bilmiyorum.. bilgisi olanlar yazabilir mi acaba lutfen?
Bem 41 ayrı kişiye okutturdum canım
Oyle mi tesekkur ederimm..allah kabul etsin ins..Bem 41 ayrı kişiye okutturdum canım
Tesekkur ederim.. cok saolun. Amin ins.. allah sizinde gonlunuze gore versinn..:)Genelde 41 MEryem okunuyor ama ben kaç 41 okudum sayısı belli değil her zaman bol dua et canım ALlah gönlüne göre versin inşallah
Sen adetliyken senin yerine başka biri okuyor ve tilavet secdesi var unutulmamalı ben okuyalı biraz zaman oldu daha nasibim değilmiş demekkiBen de 41 gun boyunca gunde 1' er tane diye duydum.
Regl döneminde ara verip muhtemel biyinve kaldigimi yerden devam.ediyoruz değil mi ?
Başliycam hayirlısıyla ama tam usulünce olsun diye detay öğrenip öyle niyet edeyim diyorum.
Aynn oyle ya.. bende tam ogreneyim oyle baslayayim dedimm.. allahim gonlune gore versin canim...Ben de 41 gun boyunca gunde 1' er tane diye duydum.
Regl döneminde ara verip muhtemel biyinve kaldigimi yerden devam.ediyoruz değil mi ?
Başliycam hayirlısıyla ama tam usulünce olsun diye detay öğrenip öyle niyet edeyim diyorum.
Kismet.. ins hayirlisiyla rabbim gonlundekini verir sana.. suphesiz gonlumuzden geceni en iyi bilen odur.. allahim gonlune gore versin..Sen adetliyken senin yerine başka biri okuyor ve tilavet secdesi var unutulmamalı ben okuyalı biraz zaman oldu daha nasibim değilmiş demekki
Amin canım çook amim...hepimize tez zamanda nasip etsin Rabbim.Aynn oyle ya.. bende tam ogreneyim oyle baslayayim dedimm.. allahim gonlune gore versin canim...
Aynen 1 hafta içinde okundu. O ayda aşılama yaptırmıştım. İkiz tuttu.41 kişi eş zamanlı mı okudu ?
Okuduktan kaç zaman sonra güzel haber aldınız.
Aynen 1 hafta içinde okundu. O ayda aşılama yaptırmıştım. İkiz tuttu.
Amin cümlemize inşaallahKismet.. ins hayirlisiyla rabbim gonlundekini verir sana.. suphesiz gonlumuzden geceni en iyi bilen odur.. allahim gonlune gore versin..
Aminn inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla kucaginiza alin insallah.
Allah bize de nadip etsin hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?