- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Ben dağıtmıştım 41 kişiye birer taneKızlar selamlar
Ülkemizin başı sağ olsun Allah yardımcımız olsun
Bir sorum olacak çocuk istiyoruz yıllardır 41 tane Meryem Süresi okunmalı diye bir yazıya denk geldim deneyen var mi?
Günde mi 41 tane okuyacağız nasıl yapmam lazım?
Ben 22 şubatta başladım insallah Allah’ın izni ile olur ve 4.5 yıllık hasret son bulur aminnnİsterseniz beraber okumaya başlayalım ben 41 gün günde 1 okunucak diye biliyorum tilavet secdelerini de yapmak suretiyle . Buradan birbirimize destek çıkarak okuyabiliriz
Aynen canım beraber yapalım birbirinize destek olalım o zaman bende bu gün başlamayı düşünüyorum. Regl olursam da eşime devam ettiririmBen 22 şubatta başladım insallah Allah’ın izni ile olur ve 4.5 yıllık hasret son bulur aminnn
Çok araştırdım günde 1 tane tam 41 gün tilavet secdeleri ile yapılacakmış
Dünya ayet üstüne dünya dua ustuneBöyle şeylere inanmayın lütfen, hurafe.Sure okumakla nasıl hamile kalabilirsiniz ki ?
Dua etmekle şu sureye şu iyi gelir demek farklı şeyler, Kur'an okumak, anlamak için var olan bir kitap.Kuran mantığına göre de sen elinden gelen her şeyi yapar sonrasında dua edersin.Dua da içinden nasıl geliyorsa.Sayılarla yapılan şeyler hurafe.Buna da hurafe demeyelim mi ? Şu sayıda şunu oku demek hurafe.Ve uzmanı olduğum konu bu.O yüzden bu yorumu yapıyorum.Dünya ayet üstüne dünya dua ustune
Söyle düşünün değerli dostum mesela bir sey istiyorsunuz Allahım bana bunu nasip et diyorsunuz onu da demeyin o zaman o da mı hurafe?
İnsallah da demeyin amin de demeyin o zaman mantık aynı mantık
İlahiyat mezunu musunuz?Dua etmekle şu sureye şu iyi gelir demek farklı şeyler, Kur'an okumak, anlamak için var olan bir kitap.Kuran mantığına göre de sen elinden gelen her şeyi yapar sonrasında dua edersin.Dua da içinden nasıl geliyorsa.Sayılarla yapılan şeyler hurafe.Buna da hurafe demeyelim mi ? Şu sayıda şunu oku demek hurafe.Ve uzmanı olduğum konu bu.O yüzden bu yorumu yapıyorum.
Evet bende bunu biliyorum sayılar rakamlar…Zikrin surelerin izmi azamın sayısı vardır...Çünkü kapıların farklı anahtarları vardır..İçten yapılan hayrımıza olan duaların elbet kabul olucağına inanarak ellerimizi açmalıyız Rabbimize..
Sadece moral bozmak için boş boş konuşuyosunuz. Herkezin inancından size ne . Siz öyle biliyorsanız öyle yapın. Bu konu ne için açılmış siz ne diyosunuz yardımcı olmayacaksınız yorum da yapmayın bari. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın sizi de sınamamış ki böyle boş konuşabiliyorsunuzDua etmekle şu sureye şu iyi gelir demek farklı şeyler, Kur'an okumak, anlamak için var olan bir kitap.Kuran mantığına göre de sen elinden gelen her şeyi yapar sonrasında dua edersin.Dua da içinden nasıl geliyorsa.Sayılarla yapılan şeyler hurafe.Buna da hurafe demeyelim mi ? Şu sayıda şunu oku demek hurafe.Ve uzmanı olduğum konu bu.O yüzden bu yorumu yapıyorum.
YaaaBen her gün bir tane, okuyamadım günler de anneme okutup 41e tamamlamıştım. O ay adet oldum sonra tekrar başladım ve daha bitmeden hamile olduğumu öğrendimAllah'a sığınmak kadar güzel bi şey yok bence
İnşallah inşallahYaaaayyy çok sevindim çok şükür bize de dua edin ne olur
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sen nasıl okudun tilavet secdelerini birer birer mi yaptınBen her gün bir tane, okuyamadım günler de anneme okutup 41e tamamlamıştım. O ay adet oldum sonra tekrar başladım ve daha bitmeden hamile olduğumu öğrendimAllah'a sığınmak kadar güzel bi şey yok bence
Amin teşekkür ederimAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sen nasıl okudun tilavet secdelerini birer birer mi yaptın
Benim içinde dua et canım olurmu hamilelerin duaları kabul olurmuşAmin teşekkür ederimEvet hatta surenin bitmesini beklemedim secde ayetini okuduktan hemen sonra yaptım secdelerini
İnşallahBenim içinde dua et canım olurmu hamilelerin duaları kabul olurmuş
Amin canım inşallah . Bu gün bi yakınımdan 40 gün teheccüt namazına kalkma önerisi aldım onu da yapıcam Allah'ın izniyle bu gün başladım bende hemde yatmadan önce yasini şerif okuyucamİnşallahederim tabiiki. Ben de çok zor zamanlar geçirdim neredeyse 2 yıl olacaktı. Kolaylığıyla hayırlısıyla görelim hamileliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?