• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MERYEM OTUNU KULLANARAK HAMİLE KALDIM DİYENLER YAZABİLİR Mİ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
Kızlar
Sadece ama sadece Meryem ana otunu kullanarak çocuk sahibi olanlar yazabilir mi???
Elimde Meryem ana otu var
İnternette de bir sürü kullanım şekilleri var ama ben bizzat Meryem ana otunu kullanarak hamile olanlardan destek almak ve moral bulmak istiyorum
Lütfen sadece bu durumu yaşayanlar yazsın
Teşekkürler ...

Evet bu otu kullananlar bu topiğe yazabilir mi. Nasıl kullandılar nasıl içtiler ve hamile kaldılar mı. hangi duaları okudular acaba
Ben hem içtim hem haftalardır göğsümde taşıyorum ama olmadı
Keşke olanlar yazsa ve umut olsa
Konu bdvde olmadığından farkedilmiyor

Göğsünüzde neden taşıyorsunuz. o ne için taşınıyor. Öyle bişey duymadım .bdv derken ne demek anlamadım tüp bebek bölümünde açalım konuyu o zaman . orda kesinlikle yapan vardır ve cevap verirler

67C21EA1-E389-4ED0-B016-D31BE210EF9B.jpeg
M Mineersin D __Dahlia__ belki sen de birine anlatırsın canım
Arkadaşın dediği bu
Ben daha hamile değilim :)))

Eki Görüntüle 2155674 M Mineersin D __Dahlia__ belki sen de birine anlatırsın canım
Arkadaşın dediği bu
Ben daha hamile değilim :)))

Bu anlattığıniz hangi meyve. Meryem ana oto değil. Nasıl bisey anlatırmısınız. Benim ilk gebeliğim kimyasalla sonuçlandı. Sonra olmadi bi daha. Annem hava gitmişti seneler önce, buzluktan sert kabuklu bir meyve çıkardı. Siyah renkli, bunu hacda sokaklarda satıyorlardı. Sordum ne için diye satıcı eliyle karnını işaret etti. Bunu bir araştır bakalım neymiş kullan dedi. Anlattığıniz ona benziyor. Bunu içen arkadaş yumurtlama zamanı mi içmiş öğrenebilir mısınız. Birde tam olarak nasıl şekli.

Meryem ana otu ben bu ay bir kere içtim. Yumurtlamadan 2 gün önce başlanıp yumurtlama zamanı 2 gün kullanıp bırakmak lazimmis. Benim elime yumurtlama gününde geçti o gece yarim bardak ben eşim içtik tadı bayağı fena. Inşallah şifa olur.

Bu anlattığıniz hangi meyve. Meryem ana oto değil. Nasıl bisey anlatırmısınız. Benim ilk gebeliğim kimyasalla sonuçlandı. Sonra olmadi bi daha. Annem hava gitmişti seneler önce, buzluktan sert kabuklu bir meyve çıkardı. Siyah renkli, bunu hacda sokaklarda satıyorlardı. Sordum ne için diye satıcı eliyle karnını işaret etti. Bunu bir araştır bakalım neymiş kullan dedi. Anlattığıniz ona benziyor. Bunu içen arkadaş yumurtlama zamanı mi içmiş öğrenebilir mısınız. Birde tam olarak nasıl şekli.

Meryem ana otu ben bu ay bir kere içtim. Yumurtlamadan 2 gün önce başlanıp yumurtlama zamanı 2 gün kullanıp bırakmak lazimmis. Benim elime yumurtlama gününde geçti o gece yarim bardak ben eşim içtik tadı bayağı fena. Inşallah şifa olur.
Meryem otu gerçekten tadı allah gğnah yazmasın olamaz böyle bişey . Burnumu tıkayarak içiyorum valla. Yumurtlama günü olsa söylerdi
Tüm ayrıntıları ile istedim yazdı
Zaten regl oldum amannn
Hayırlısı

Meryem otu gerçekten tadı allah gğnah yazmasın olamaz böyle bişey . Burnumu tıkayarak içiyorum valla. Yumurtlama günü olsa söylerdi
Tüm ayrıntıları ile istedim yazdı
Zaten regl oldum amannn
Hayırlısı
Sen nasıl kullandın meryem ana otunu canım. Yumurtlamadan sonra biraktin mi?

Sen nasıl kullandın meryem ana otunu canım. Yumurtlamadan sonra biraktin mi?
Bi kere tatile giderken aceleye geldi iki bardak içmiştim
Ama dün adam akıllı başladım
İki gündür içiuprum
Şimdi regl oldum
Valla bazen sinir gelio
Bi sürahide beklettim
Birer çay bardağı gümde içicem
Hacdan gelen bi elma daha var
Ywmin ederim onu da denicem
Başka biley denemicem

Back