Meryem Ana otu kullanıp hamile kalan var mı?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.775
861
Bu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz

Eskilerin Şaman adetlerinde bunu bir keseye koyup yatağın başucuna asarlarmış.
Başka bir kullanımını duymadım sanırım.

Bu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz
Bende kullandım ama içmeye devam etmediğim için olmadı sanırım. Öncelikle bir surahinin içine suyu koyun Meryem Ana otunu da koyun ve önünüze alarak Meryem süresini okuyun eşinizle birlikte zaten o ot şişip büyüyecek içinden çıkarmadan hergün bir bardak için bize öyle demişlerdi ama siz hiç ara vermeden içmeye devam edin

Kaç gün içeceğim peki birde Meryem suresini ben değilde başkasına okutsam olur mu?

Eskilerin Şaman adetlerinde bunu bir keseye koyup yatağın başucuna asarlarmış.
Başka bir kullanımını duymadım sanırım.
Ben şey duymuştum. Normal doğuma giren kadında birisi suya bırakırmış kadının doğumu kolaylaşırmış. Doğum bitince sudan çıkarılması lazımmış kanama açısından sorun olmasın diye. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum büyüklerimizden duymuştum. Geçenlerde doğum yapan bi abla da söylemişti doğum esnasında yaptılar diye.
Ama bahsettiği ot bu mu bilmiyorum

Evet aynı ot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…