Meryem ana otu

Merhabalar. Hiç hi sorun yok ama hamile kalamıyorum. Meryem ana otu hamile kalmak için nasıl kullanılır acaba
İlk defa duydum bu otu.Ben de iki yıllık evliyim hamile kalamıyorum.Nasıl bir ot ne işe yarıyor.Cevap veren çıkar inşallah

Suyunu sabahtan akşama kadar bekletip akşam karı koca içiyorsunuz sonrası ilişki ben öyle yapmıştım oğlumda ve o suya da yasin süresi ile Meryem süresi okumuştum

Merhaba. 2 negatif aşılamam var annem almış o otu. İnternette doğru düzgün bilgi yok sahi nasıl kullanılıyor bu? İnşallah bilenler yazar. Sanırım ovulasyon döneminde 1 hafta mı ne içiliyormuş. 1 sürahi suya koyup içiliyormuş bilemedim ya

Gebe Kalmak İçin Meryem Ana Otu Kullanımı

1. Demleme Yöntemi:

• Bir parça Meryem Ana Otunu bir bardak ılık suyun içine koyun.

• 6-8 saat veya bir gece bekletin.

• Suyu süzüp içebilirsiniz.

2. Adet Dönemi ve Ovülasyon Takibi:

• Meryem Ana Otu genellikle adet döngüsünün temizlenme döneminde (adet bitiminden sonraki günler) tüketilir.

• Yumurtlama dönemine denk gelecek şekilde içildiğinde rahmin kan akışını artırdığı ve gebelik şansını artırdığı söylenir.

3. Rahim Temizliği İçin Kullanım:

• Adet döneminden önce ya da sonra birkaç gün boyunca tüketilerek rahmin temizlenmesine yardımcı olduğu düşünülür.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Bilimsel olarak kesin kanıtlanmış bir doğurganlık artırıcı etkisi bulunmamaktadır.

• Hamilelik şüphesi varsa veya hamilelik sırasında kullanılması önerilmez, çünkü düşük riski oluşturabilir.

Bana bu otu umreden kuzenım getırdı ama doğuma gidecegınde iç kolaylaştırıyormuş dedi bende o niyetle saklıyorum

Gebe Kalmak İçin Meryem Ana Otu Kullanımı

1. Demleme Yöntemi:

• Bir parça Meryem Ana Otunu bir bardak ılık suyun içine koyun.

• 6-8 saat veya bir gece bekletin.

• Suyu süzüp içebilirsiniz.

2. Adet Dönemi ve Ovülasyon Takibi:

• Meryem Ana Otu genellikle adet döngüsünün temizlenme döneminde (adet bitiminden sonraki günler) tüketilir.

• Yumurtlama dönemine denk gelecek şekilde içildiğinde rahmin kan akışını artırdığı ve gebelik şansını artırdığı söylenir.

3. Rahim Temizliği İçin Kullanım:

• Adet döneminden önce ya da sonra birkaç gün boyunca tüketilerek rahmin temizlenmesine yardımcı olduğu düşünülür.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Bilimsel olarak kesin kanıtlanmış bir doğurganlık artırıcı etkisi bulunmamaktadır.

• Hamilelik şüphesi varsa veya hamilelik sırasında kullanılması önerilmez, çünkü düşük riski oluşturabilir.
Çok teşekkür ederim ama mesela adetten sonra kaçıncı gğn, kaç gün içilecek kaç bardak içilecek vs pek bilgi yok 🙈 ya da ben çok ayrıntıcıyım🥲🫣

Çok teşekkür ederim ama mesela adetten sonra kaçıncı gğn, kaç gün içilecek kaç bardak içilecek vs pek bilgi yok 🙈 ya da ben çok ayrıntıcıyım🥲🫣
Adet bittikten 1-2 gün sonra (genellikle 5.-7. gün arası) tüketilmeye başlanır.

• Günde 1 bardak içilir.

• En fazla 5-7 gün boyunca devam edilir.

C Caretaker Chatgbt indirin ücretsiz ne merak ediyorsanız sorun ince ince anlatır size 🙂

Eklentiler

• IMG_9424.webp
    IMG_9424.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 20
Back
X