Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa duydum bu otu.Ben de iki yıllık evliyim hamile kalamıyorum.Nasıl bir ot ne işe yarıyor.Cevap veren çıkar inşallahMerhabalar. Hiç hi sorun yok ama hamile kalamıyorum. Meryem ana otu hamile kalmak için nasıl kullanılır acaba
Çok teşekkür ederim ama mesela adetten sonra kaçıncı gğn, kaç gün içilecek kaç bardak içilecek vs pek bilgi yokGebe Kalmak İçin Meryem Ana Otu Kullanımı
1. Demleme Yöntemi:
• Bir parça Meryem Ana Otunu bir bardak ılık suyun içine koyun.
• 6-8 saat veya bir gece bekletin.
• Suyu süzüp içebilirsiniz.
2. Adet Dönemi ve Ovülasyon Takibi:
• Meryem Ana Otu genellikle adet döngüsünün temizlenme döneminde (adet bitiminden sonraki günler) tüketilir.
• Yumurtlama dönemine denk gelecek şekilde içildiğinde rahmin kan akışını artırdığı ve gebelik şansını artırdığı söylenir.
3. Rahim Temizliği İçin Kullanım:
• Adet döneminden önce ya da sonra birkaç gün boyunca tüketilerek rahmin temizlenmesine yardımcı olduğu düşünülür.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
• Bilimsel olarak kesin kanıtlanmış bir doğurganlık artırıcı etkisi bulunmamaktadır.
• Hamilelik şüphesi varsa veya hamilelik sırasında kullanılması önerilmez, çünkü düşük riski oluşturabilir.
Adet bittikten 1-2 gün sonra (genellikle 5.-7. gün arası) tüketilmeye başlanır.Çok teşekkür ederim ama mesela adetten sonra kaçıncı gğn, kaç gün içilecek kaç bardak içilecek vs pek bilgi yokya da ben çok ayrıntıcıyım
![]()
Çok teşekkür ederimAdet bittikten 1-2 gün sonra (genellikle 5.-7. gün arası) tüketilmeye başlanır.
• Günde 1 bardak içilir.
• En fazla 5-7 gün boyunca devam edilir.
Aaa yok artık bunları da mı biliyor hahahahha süpermiş
Bilmediği halt yok keretanınAaa yok artık bunları da mı biliyor hahahahha süpermiş
Öğrendiğim iyi oldu hahahahhaBilmediği halt yok keretanınhastane sonuçlarınızı gönderip yorumla diiyince onları bile yorumluyor