Walla mi anaa nasil sewindim de kimi bulcam ki 3 meryem suresini bile rica ettim utana cekine .s nasip umudum yok deniom iste annem icin.Kesinlikle işin ehli birine meryem, yasin okutun sofi olursa daha iyi olur. 41 gun değil ama 41 yasin 41 meryem okudular bana hamileyim
Canım etrafında yokmu sofi birileri grupları olan dagıtırlar ordaWalla mi anaa nasil sewindim de kimi bulcam ki 3 meryem suresini bile rica ettim utana cekine .s nasip umudum yok deniom iste annem icin.
Yok bilmiorum bn oyle sofi kimseyi...s keske olsa nasip demekki 3 kere okuttum meryem suresini dua ile koydum suya bakalim nolcak hersey allahdanCanım etrafında yokmu sofi birileri grupları olan dagıtırlar orda
Ben de çok şükür 41 meryemle hamileyim elhamdulillah. Hem de imkansıza yakın bir konumdayken... tüp bebek yaptıracakken... Allahın işi hamdolsunKesinlikle işin ehli birine meryem, yasin okutun sofi olursa daha iyi olur. 41 gun değil ama 41 yasin 41 meryem okudular bana hamileyim
Canım sağlıcakla kucağına al. 41 meryemi kendin mi okudun nasıl yaptınBen de çok şükür 41 meryemle hamileyim elhamdulillah. Hem de imkansıza yakın bir konumdayken... tüp bebek yaptıracakken... Allahın işi hamdolsun
Ben önceki ay 5 tane kendim okudum o ay olmadı,sonraki ay babannem 41 meryemi medine hurmasına okudu yarısını eşim yarısını ben yedim ve ondan sonra hamile kaldımCanım sağlıcakla kucağına al. 41 meryemi kendin mi okudun nasıl yaptın
Ya maşallah ne güzel sevindim sizin adınızaBen önceki ay 5 tane kendim okudum o ay olmadı,sonraki ay babannem 41 meryemi medine hurmasına okudu yarısını eşim yarısını ben yedim ve ondan sonra hamile kaldım
Ay ne guzl keske bnde o mucizeye dahil olsam birinemi okuttun kndinmi okudun? Bide arapcami turkcemi?Ben de çok şükür 41 meryemle hamileyim elhamdulillah. Hem de imkansıza yakın bir konumdayken... tüp bebek yaptıracakken... Allahın işi hamdolsun
Ahh ahh keske okutturucak birim olsa keske ama yok iste bu dua okuyan hocalari acsam dinlesem olmazmi bilmiom ya bnBen önceki ay 5 tane kendim okudum o ay olmadı,sonraki ay babannem 41 meryemi medine hurmasına okudu yarısını eşim yarısını ben yedim ve ondan sonra hamile kaldım
Canım nerden buldun bu otuDun komsum 3 kere meryem suresi okudu uzerine bnde bildigim tum sureleri ve ayetel kursi okudum ufledim bi gece beklettim bi parcasini koparim sag gogusume taktim ve bugun içmeye başladım umarım şifasini alırım rabbim yardim eder duayi bilmiorum bu yuzden sesli hoca dan yasin ve meryem suresi dinliyorum okutturucak birilerini bulsam direk okutturcam ama rabbim kalbimi bilio insallah kabul olur elimden geldikce kndimde mealini okumaya caliscam okutturcam meryyem suresini.
Enteresan top gibi birlesikti suya koydum ertesi sabah acilmisti biraz daha bkletsem yeserecek gibi rabbimin mucizesi
Hacdan gelenler getirio veya aktarlardan alabilinio bn kaynanam getirdi zemzemle yapilirsa daha faydaliymisCanım nerden buldun bu otu
Hamile kaldığınızda üzerinizden hemen çıkarın unutmayın. İnşallah tez vakitte kucağınız dolarDun komsum 3 kere meryem suresi okudu uzerine bnde bildigim tum sureleri ve ayetel kursi okudum ufledim bi gece beklettim bi parcasini koparim sag gogusume taktim ve bugun içmeye başladım umarım şifasini alırım rabbim yardim eder duayi bilmiorum bu yuzden sesli hoca dan yasin ve meryem suresi dinliyorum okutturucak birilerini bulsam direk okutturcam ama rabbim kalbimi bilio insallah kabul olur elimden geldikce kndimde mealini okumaya caliscam okutturcam meryyem suresini.
Enteresan top gibi birlesikti suya koydum ertesi sabah acilmisti biraz daha bkletsem yeserecek gibi rabbimin mucizesi
Insallah onuda duydum insallah rabbim herkeze nasip eder allah razi olsunHamile kaldığınızda üzerinizden hemen çıkarın unutmayın. İnşallah tez vakitte kucağınız dolar
Anladım canım teşekkür ederimHacdan gelenler getirio veya aktarlardan alabilinio bn kaynanam getirdi zemzemle yapilirsa daha faydaliymis
Rica ederm cnm rabbim sifa versinAnladım canım teşekkür ederim
Amin canım cümlemize inşallah. Bende adet olmayı bekliyorm bitsin bu ay Meryem suresi okumaya başlaycağımRica ederm cnm rabbim sifa versin
Insallah olamazsin denemeden hamis olursun bnm yaptigim gibi yap 41 kisiye 1 defa okuttur sana niyet etsinler kendin de 41 gun oku yer gök duaAmin canım cümlemize inşallah. Bende adet olmayı bekliyorm bitsin bu ay Meryem suresi okumaya başlaycağım