- 12 Mayıs 2022
- 49
- 19
- 30
-
- Konu Sahibi Betuscuk06
Merhabalar arkadaşlar, gecenin bi vakti yine geldi benimkiler. Bebeğim olsun çok istiyorum bu ayda çok ümitliyim malesef biraz önce olmadığımı öğrendim. Bu ay umreye giden ayrı ayrı tanıdıklarımuzdan biri Meryem Ana otu biri adem elması getirmiş. Baska bir aile dostumuzda sa getirmiş vajinal buhar için. Kafam çok karışık bu yöntemleri deneyen duyan arkadaslar bilgilerini paylasır sa çok sevinirim. saman
Saman getirmiş onu kaynatıp buharına oturuyorum ama bu ay karnım çok agrıyo buharda mı kiBen özele gittim geçenlerde bana bir vitamin ve Climen verdi ve hergun aç karnına bir kuru soğanı kabuğuyla kaynatıp bir bardak icmemi söyledi, hazır gıdalardan uzak dur dışardan ekmek bile yeme kendin yap kendin ye dedi. Eşime de muz, keçiboynuzu özü, sarımsak, çiğ kabak çekirdeği, nar bunları ye dedi. Sende yap canım doktor dedi normalde ben hiç yapmam böyle seyleri ama doktor diyince yapıyorum 3 gün oldu ben başlayalı adet bitince ertesi gün başlaBu arada vajnal buhar için ne getirmiş anlayamadım canım
Ne güzel diğer ay onu deneyim olmazsa inşallah olur.Saraçoğlu soğan kürü bı araştırmanı öneririm. Ben ilk oğluma o kürden sonra hamile olduğumu öğrendim
Saman getirmiş canım ne durumdasınBen özele gittim geçenlerde bana bir vitamin ve Climen verdi ve hergun aç karnına bir kuru soğanı kabuğuyla kaynatıp bir bardak icmemi söyledi, hazır gıdalardan uzak dur dışardan ekmek bile yeme kendin yap kendin ye dedi. Eşime de muz, keçiboynuzu özü, sarımsak, çiğ kabak çekirdeği, nar bunları ye dedi. Sende yap canım doktor dedi normalde ben hiç yapmam böyle seyleri ama doktor diyince yapıyorum 3 gün oldu ben başlayalı adet bitince ertesi gün başlaBu arada vajnal buhar için ne getirmiş anlayamadım canım
Bu ay hayıt sirkesi içiyorum. Onunla beraber kullansam sorun olur mu kiSaraçoğlu soğan kürü bı araştırmanı öneririm. Ben ilk oğluma o kürden sonra hamile olduğumu öğrendim
Nasıl kullanacaksın canımMerhaba Adem elması kullanıp hamile kalan varmı kızlar bende kullanacağım
Ben yeni gördüm kusura bakmayın. Uyguladım ve gittim doktora tekrar bı ilaç verdi adetin 5 günü içtim 6.gun tekrar gittim ve iki yumurta büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi uyguladım. Birde ilişki saatleri ve günleri verdi. Bu ayın 27 sinde bthcg testi yaptıracağım inşallah olumlu olur.Saman getirmiş canım ne durumdasın
Hadi insallah canım Rabbim hayırlı evlatlar tas tamam afiyetle nasip etsin inşallahBen yeni gördüm kusura bakmayın. Uyguladım ve gittim doktora tekrar bı ilaç verdi adetin 5 günü içtim 6.gun tekrar gittim ve iki yumurta büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi uyguladım. Birde ilişki saatleri ve günleri verdi. Bu ayın 27 sinde bthcg testi yaptıracağım inşallah olumlu olur.
Teşekkür ederim inşallahHadi insallah canım Rabbim hayırlı evlatlar tas tamam afiyetle nasip etsin inşallah
Hiç bilmiyorum canım ben bir kac gün iötim o ay bende erken olmuştum diye hatırlıyorumMerhabalar bnde bu ay meryem ana otu kullanmaya basladim 9 gun boyunca iftardan sonra ve sahurda kullaniyordum.. adetim biteli 11 gun oldu ve adetime daha 10 gunden fazla var ve bugün yoğun bir sekilde kanamam oldu korktum açıkçası .. internettende arastirdim meryem ana otu adet söktürucu olarak ta kullanılıyormuz bnmle bu durumu yasayn varmı acaba biraz korktum çünkü ilk defa böyle bir şey yaşıyorum da
Sonraki ay hamilelik oldu mu pekiHiç bilmiyorum canım ben bir kac gün iötim o ay bende erken olmuştum diye hatırlıyorum
Malesef canım troid problemim çıktı düşmesini bekliyorum şuandaSonraki ay hamilelik oldu mu peki
Samandan dimiBen kullnmistim bı fayda görmedim.ustume birde battaniye atmışlardı içerde pişmiş tim
Bugün Adem elmasını şükür kırdık yarın kaynatacağım inşaAllah içini de rendeleyeceğim 7 gün kullanılıyormuş inşaAllah nasip olur 6 yılın Özlem’i biterNasıl kullanacaksın canım