Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri merwenin nişanlığı : ) (:

Ben böyle katlı modellerden hoşlanmadığım için üstünü begendim sadece, güle güle giy Allah içine sindirsin canımm

Tabi diktirmemiş de olabilirsin şimdi resme bir daha baktım da arkada başka nişanlıklar da varmış :) mahsuru yoksa kaça aldın desem daha doğru olacak sanırsam hehehe

tesekkur ederim canlarım hepinize...
dıktırmedım aldık 820 dedi 780e aldık canım
kolunu bılezıkler vardı canım oyuzden karaladım hoslanmıorum cunku

Güzell iyi almışsınz canım güle güle giy hangi şehirden aldın tatlımi ben de nişan hazırlığı içindeyim de alsam mı diktirsem mi karar veremiyorum

Güzell iyi almışsınz canım güle güle giy hangi şehirden aldın tatlımi ben de nişan hazırlığı içindeyim de alsam mı diktirsem mi karar veremiyorum

bence gez dolaş canım modellere bak dene eger ıcıne sınmezse dıktır.ben begendım aldım hemen hıc gezmedım bıle

Rengi çok hoş... Teninde de gayet hoş durmuş Alt etek kısmı benim tarzım değil ama sana yakıştırdım ben.Çok güzel oturmuş üstüne.Güle güle giy canım

benim tarzım değil ama sana çok hoş olmuş.
ilk dikkat ettiğim yer koltuk altları taşmş mı diye oldu. cıkkk taşma yok sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…