• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri merwenin nişanlığı : ) (:

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
buyrun kızlar

$14042012333.jpg

Ben böyle katlı modellerden hoşlanmadığım için üstünü begendim sadece, güle güle giy Allah içine sindirsin canımm :16:

Tabi diktirmemiş de olabilirsin şimdi resme bir daha baktım da arkada başka nişanlıklar da varmış :) mahsuru yoksa kaça aldın desem daha doğru olacak sanırsam hehehe :1:

tesekkur ederim canlarım hepinize...
dıktırmedım aldık 820 dedi 780e aldık canım
kolunu bılezıkler vardı canım oyuzden karaladım hoslanmıorum cunku

Güzell iyi almışsınz canım güle güle giy :16: hangi şehirden aldın tatlımi ben de nişan hazırlığı içindeyim de alsam mı diktirsem mi karar veremiyorum :14:

Güzell iyi almışsınz canım güle güle giy :16: hangi şehirden aldın tatlımi ben de nişan hazırlığı içindeyim de alsam mı diktirsem mi karar veremiyorum :14:

bence gez dolaş canım modellere bak dene eger ıcıne sınmezse dıktır.ben begendım aldım hemen hıc gezmedım bıle

Rengi çok hoş...:61: Teninde de gayet hoş durmuş :16: Alt etek kısmı benim tarzım değil ama sana yakıştırdım ben.Çok güzel oturmuş üstüne.Güle güle giy canım :16:

benim tarzım değil ama sana çok hoş olmuş.
ilk dikkat ettiğim yer koltuk altları taşmş mı diye oldu. cıkkk taşma yok sorun yok :34: :34:

Back