• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve52 ve yağlarının erimesi :)

emyay_8990

aşkkkkkkk :))
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
7.836
1
156
İstanbul
kızlarr bende diyet günlüğümü burda paylaşcam bundan sonra.zaten bi defter tutuyorum ama buraya yazmak daha çok motive etcek beni eminim.sizlerin desteğini bekliyorum kızlar.
başlangıç tarihi:23 mart 2010
başlangıç kilom:96 cokacimcoook
hedef kilom:65
şu an ki kilom:77 :lepi:
19 kilo verdim kızlar tam 4 ayda hihoyyyt

hemen bugünümü yazmak istiyorum canlarım
kahvaltı:yarımşar domates salatalık
yarım kk beyaz peynir ve çay(her zaman böyle kuş kadar yemiyorum tabiki.midem bulanıyodu bu sabah)
peşinden karışık ot çayım(sinameki,funda,biberiye,mate)
ara:yarım şeftali
öğlen:yarım paket form bisk.(sunta gibi olanlardan)
bi bardak meyve suyu
ara:salatalık
peşinden karışık ot çayı
akşam :yok (akşam yemeklerini ya çok erken yiyorum yada tamamen kaldırıyorum çok faydası oluyo)
sonra saat 7 de bi çıktım yürüyüş egzersiz mekik bisiklet falan baya spor yaptım eve gelincede yarım şeftali ve elmelı soda.yatarkende form çay.
bugünlük bu kadar kızlar.öpüldünüz desteklerinizi bekliyorum

vericeksn cnm 19 u veren o kiloyada düşer yanlız bir süre sonra metabolizman yavaşlayabilir sık sık ama aazar azar yemeye bak o zaman bir süre sonra düzelecek kilo vermeye devam edeceksin sporla destekle iyice hızlanır vermen.. başarılar dilerim..

zaten korkmuyorum aklinialirimsmile kilolar benden korksun.19unu nası erittiysem 12 side öyle gidecek inşallah.acelem yok yavaş gitsin tam gitsin.saol yorumun için bitanem Şeniz

evettt gelelim bugüna.
sabah bulgur lapamı pişirdim küçücük çay bardaklarıyla bi çay bardağı.içine minnacık bi domatesle küçücük bi köy biberi doğradım pişirdim.baharatda attım oohhh sempatiksalakcinni ama yartısını yiyebildim.şimdi ot çayımı içcem meyve yicem.lapayı 3 öğün yiyemiyorum ben.2 öğün yiyorum.

tamam cıcım aynı kılodayız hadı bakalım hafta sonlarıı kılolarımız karsılastıralımm buaraa bende herseye acıgım fırca oklava dun gece abartım onu yazmadımm neyse bugunn teleafı edıcemm

evet kızlar bugünkü menüm:
kahvaltı:yarım çay bardağı bulgur lapası(domates ve biberli)
ara:ot çayı
öğlen:yarım şeftali,1 elmalı soda
ara:yarım pk form bisk.sunta gibi olandan
peşinden ot çayı
akşam:yarım çay bardağı domatesli biberli bulgur lapası ve 2 aşık sarmısaklı yoğurt.

çok az beslenıyorsun bence uygun deıl arkadaşım ama tabı sen memnunsan bana laf dusmez :))

bısey sorucam gelınlıklı halınde kac kıloydun ? ayrıca 96 kılo halınle sımdıkı halının fotolarını koyarmısın ben de aynı kılodayımda :)))

cnm yanlış anlamadıysam akşam ya erken yiyosn ya da hiç yemiyosn..çok yanlış cnm

:(

çünkü asıl metabolizmanın durduğu saatlerde sen iice durduruyosn onu ve çok sağlıksız..diyetisyenler hep akşamları da öğün verir gece yatmadan önce de 1 bardak süt ve meyve verir

böyle kilo vermek hem geri almanın çok kolay olmasına sebep olur hem sağlıksız hem de vücudun sarkar kastan gider cnm yağdan gitmez:sm_confused:

gün içinde de çok az şey yiyosn canım :((

iyiliğin için diyorum kilon kalıcı olsn sağlıklı kilo ver diye

sakın yanlış anlama emiyerimseniben

bu durum bi süre sonra metabolizmanı durdurur,kas oranın düşer sarkmalar olur canım bence yapma böyle yasakkelime

diyet şeklini değiştirirsen çok daha iyi olucağını görüceksin ilersi için...:1hug:

esma ve she arkadaşım ben sadece perşembe ve cumaları bu şekilde yiyorum cumartesi tartı günümde ondan yani.akşamları erken yiyorum ama.ve kilo vermenin bir numaralı altın kuralı akşam belli bi saatten sonra yemek yememek.
edsmacım canım ben evli değilimki :))) o yüzden dogal olarak gelinlikli resmimde yok :))
resmimi 65 olunca koymayı düşünüyorum tatlım.

esma ve she arkadaşım ben sadece perşembe ve cumaları bu şekilde yiyorum cumartesi tartı günümde ondan yani.akşamları erken yiyorum ama.ve kilo vermenin bir numaralı altın kuralı akşam belli bi saatten sonra yemek yememek.
edsmacım canım ben evli değilimki :))) o yüzden dogal olarak gelinlikli resmimde yok :))
resmimi 65 olunca koymayı düşünüyorum tatlım.

anladım cnm eger sen rahatsan sorun yok ben bellırtmek ıstedım ya ben baska merveyle karıstırdım demekkı bırtane daha merve vardı tombıs gusel bır bayan gelınlık resmını koymustu karıstırdım ksr bakma ::))

Back
X