merve200 Meme Estetiği Ameliyatı

merve200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
680
0
Merhaba kizlar hihoyyyt
ben Pazartesi günü meme büyütme ameliyati oldum, doktorum Aylin Karanlik
ve okadar memnunumki.. Istanbulda Bayekte gerceklesti ameliyatim
ve 255 cc kas alti anatomik uygulandi.. aylardir ben neyaparim, nasil dayanirim bu aciya
diye diye kendimi yiyip bitirdim ve hicte korkulcak gibi deil kizlar.
pazartesi günü hastaneye gittim kan aldilar önlük giydirdilar derken heyecan git gide artiyo o an eyvahedigeldismile ama sonra narkozu verdilermi
bi bakmissin uyanmissin ve füze gibi memislerin varaklinialirimsmile
ben okadar mutlydumki aci maci his etmedim diyebilirim..
tabi ilk uyandiginizda biraz agri oluyo ama burda bazi bayanlarin dayanilmaz acilari gibi olmadi .. tabi bünyeden bünyeye degisiyo ama sunu söylemeliymki ben cok direncsiz
zayif ve gücsüz bi insanim.. bütün ki$ boyunca hasta hasta dolasirim yani okadar direncsizim ve yinede öyle dayanilmaz agrim acim olmadi yaptirmak isteyenler hic korkmasin.. cuma günü dekolte kismindaki bandajlarim alindi ve dün gece almanyaya geldim yinemafoldumben
hafif bavullarimi bile kendim tasiyabildim düsünün artik :)
su an baya bi sertler ve 3.cü hafta masaja baslamam gerekiyo.. zamanla o sertlikde gidicekmis ve gögüsler asaya inicekmis
biraz gerginlik hissi ve his kaybi var ama onlarda okadar rahatsiz verici deil yaa bayanssulusmile
bu arada benim drenlerim ertesi gün alindi ve inanin o drenler cikinca insan hizla iyilesiyo
en cok rahatsiz eden hareket aninda o drenlerin verdigi aci
burda size sadece olumlu seyler yazip yaptirmak isteyenlere moral olmasini istiyorum
ama inanin korkulcak bisey yok kizlar Şeniz

Son düzenleme:
Merhaba kizlar hihoyyyt
ben Pazartesi günü meme büyütme ameliyati oldum, doktorum Aylin Karanlik
ve okadar memnunumki.. Istanbulda Bayekte gerceklesti ameliyatim
ve 255 cc kas alti anatomik uygulandi.. aylardir ben neyaparim, nasil dayanirim bu aciya
diye diye kendimi yiyip bitirdim ve hicte korkulcak gibi deil kizlar.
pazartesi günü hastaneye gittim kan aldilar önlük giydirdilar derken heyecan git gide artiyo o an eyvahedigeldismile ama sonra narkozu verdilermi
bi bakmissin uyanmissin ve füze gibi memislerin varaklinialirimsmile
ben okadar mutlydumki aci maci his etmedim diyebilirim..
tabi ilk uyandiginizda biraz agri oluyo ama burda bazi bayanlarin dayanilmaz acilari gibi olmadi .. tabi bünyeden bünyeye degisiyo ama sunu söylemeliymki ben cok direncsiz
zayif ve gücsüz bi insanim.. bütün ki$ boyunca hasta hasta dolasirim yani okadar direncsizim ve yinede öyle dayanilmaz agrim acim olmadi yaptirmak isteyenler hic korkmasin.. cuma günü dekolte kismindaki bandajlarim alindi ve dün gece almanyaya geldim yinemafoldumben
hafif bavullarimi bile kendim tasiyabildim düsünün artik :)
su an baya bi sertler ve 3.cü hafta masaja baslamam gerekiyo.. zamanla o sertlikde gidicekmis ve gögüsler asaya inicekmis
biraz gerginlik hissi ve his kaybi var ama onlarda okadar rahatsiz verici deil yaa bayanssulusmile
bu arada benim drenlerim ertesi gün alindi ve inanin o drenler cikinca insan hizla iyilesiyo
en cok rahatsiz eden hareket aninda o drenlerin verdigi aci
burda size sadece olumlu seyler yazip yaptirmak isteyenlere moral olmasini istiyorum
ama inanin korkulcak bisey yok kizlar Şeniz

Hah bu kadar olur yaniiii..... Şimdi ben de tam seni düşünüyordum. Nasıl oldun sesin çıkmadı diye endişelenmiştim. Herşeyin yolunda olmasına çoooook sevindim gerçekten.Dün Aylin Hanım senden bahsetmişti ( gelirken karda kışta epey sıkıntı çekmişsin ) Olsun canım yaaaa... Herşeye deydi değil mi? Artık yeni memişlerinin keyfini çıkarmaya bak.........opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gercektenmi :))
Aylin hanim cok iyi bi doktor gercekten cok ilgileniyo moral veriyor
evet canim kesinlikle yaptirdigimda degdi
hic bi zaman keske yaptirmasaydim diye düsünmedim ilk uyandigimda bile
ohhh iyiki yaptirmisim dedimopuyorumnanaktan
evet canim giderken ucagimiz kötü hava sartlari nedeniyle tam 10 saat rötar yapti
arti ucagin icinde bizi 3 saat beklettilerakannehir
felaket bi yolculuktu ama dönüsüm gayet rahatti
ama istanbulumu cokkk özledimm mafoldumben
ilgin icin tsk ederim canim :)
hep beraber memislerimizin keyfini cikartmak dilegiyle olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Canım benim bende Bayekde salı günü oldum ameliyatımı =)) Hatta odamda olmayı beklerken annem ve ablam "bi kız gördük annesi ve babasıyla gelmiş çıkıyolar çok iyiydi hatta senlede konuşmuşlar sende drenler çıkarken acıdı sadece " dedimişsin muhtemelen o sensin =) Sonra Aylin Hanımla tanıltım ben senden bahsetti... Ama ben Serhat Tuncele yaptırdım..
Canım benim sırt ağrım felaket o mahffetti beni... Sabahlara kadar uyutmadı!! Bende 1.64 boyunda 47 kiloyum benimde durumum vahim =)))

aaaa canimmm tesadüfe bakarmisinnn yaaa :))
evett senin annenle ve ablanla konustum ben ayakta geziniyodum can sIkIntisindan
annen geldi ve benimde kizim su anda ameliyatta cok endiseliyiz dedi ablanida gördüm :)
cok cok gecmis olsun canim benimm su an nasilsin??
drenler cikarken acidi ama ondan sonra aylin hanim gögüslerimi sIkIp icindekini akitinca
ben ciglik attim :)) yani o daha cok acidi diyebilirim..
senin doktorun galiba drensiz yapmis canim
su an durumun nasil umarim iyisindir
sana kac cc takildi?

Kızlar merhaba! Ben de Aylin hn.a 1 şubatta ameliyat oldum. 3 hafta oldu. Masajada 5-6 gün önce başladım. Ben de hiç ağrı çekmedim. Sadece sırt ağrım beni biraz rahatsız etti o da 2-3 gün içinde geçti. Şu anda ise ameliyatı tamamen unutmuş durumdayım :) Bana 300 cc dekolte istediğim içinde high profile yuvarlak takıldı. boyum 1.73 kilomda 56. 3 hafta olmasına rağmen oldukça aşağıya inip şişlikleri geçti. Hiç morarma olmadı. Dikişlerim kuruyup, döküldü. Sadece gözüme biraz küçük geliyorlar şimdi :))) Ne kadar da memeye açmışım :) Halbuki b-c cup arası oldu şu anda :)

oldum olcam derken bak geldi de gecti bile =) zamnla kendini cok daha iyi hissediceksin.ama sanslısın kolay atlatanlardan oldun canımm

Evet büyük tesadüf =)) Benim doktorum hiç dren takmıyo ben ama benimde ilk gün gece bandajları hafifletmeye geldi o zmn çığlık attım.. Bana kas altı 275 cc yuvarlak göğüs altı kesisinden yapttı. Şuan taş gibi sertler pek sevmiyorum ama inicek inşallah =)) Senin yaşın kaç ?

gelmis gecmis olsun sardegnacimopuyorumnanaktan
sirt agrisi gercekten kötü oluyo ama ben gün boyu yürümeye calisiyorum
biraz agri hafifliyo sanki gün boyu hareket halinde olunca..
bu masaja aslinda hic baslamasammi diye düsünmüyo deilim
asaya insinler istemiyorum böyle iyi :kedi:
bana simdiden kücük geliolar desem yeridir kaydirigubbakcemile3
ama ben cok zayifim 47 kiloyum ve boyumda 1.64 ayni lilyumcum gibi :)
ama yuvarlakda olsaydi fena olmazdi aslinda :)

shekercim cok sag ol canim sen bana cok moral verdin icimi rahatlattin
sen olmasaydin inan daha kötü olucaktim ameliyata gitmeden..
lilyumcum ben 19 yasindayim benimde boyum ve kilom ayni seninki gibi
ufak tefek biseyim iste opuyorumnanaktan
valla bukadar heyecani bosuna yapmisim geldide gecti bile :)

Biz de tam karar veremedik aylin hn. la yuvarlak mı anatomik mi olsun diye. Ben ona resim gönderdim ve ille de dekolte isterim dedim o da resimleri gördükten sonra kesin bir şekilde yuvarlak high profil takıcz dedi ameliyata girmeden. Şu anda dekolte harika hem profilden hem de önden :) Sporcu sütyeniyle bile hafif dekolteli kıyafetler giyiyorum ama o kadar doğal dekoltesi var ki hiç anlaşılmıyor protez oldukları. Masaj yapma fikri ilk haftalar çok kötü geliyor ama 2 hafta dolunca hiç te zor olmadığını anlıyorsun cnm. Zaten yumuşamaya başladıkları için sert 2 topu hareket ettiriyormuşsun gibi gelmiyor. Artık onlarda hareket etmeye başladılar :) lilyum cnm ben 1 hafta sonra 27 yaşına giriyorum. Benim memelerim çok küçüktü ve göğüs kafesim geniş değil. Aylin hn. ameliyatta 325 cc de denemiş ama her yerden pörtlemiş dikiş yerinin altına bile kaymış, almamışım yani. O ilk gördüğünde de beni 300 cc takarım demişti tam isabet oldu :)

lilyumcum benimkilerde daha cok sert yaa ama masajla yumusicakmis :)
sevmiorum fln deme valla eski halime geri dönüp bakinca iyiki yaptirmisim diyorum
artik keyfini cikaralim kiz :)

Biz de tam karar veremedik aylin hn. la yuvarlak mı anatomik mi olsun diye. Ben ona resim gönderdim ve ille de dekolte isterim dedim o da resimleri gördükten sonra kesin bir şekilde yuvarlak high profil takıcz dedi ameliyata girmeden. Şu anda dekolte harika hem profilden hem de önden :) Sporcu sütyeniyle bile hafif dekolteli kıyafetler giyiyorum ama o kadar doğal dekoltesi var ki hiç anlaşılmıyor protez oldukları. Masaj yapma fikri ilk haftalar çok kötü geliyor ama 2 hafta dolunca hiç te zor olmadığını anlıyorsun cnm. Zaten yumuşamaya başladıkları için sert 2 topu hareket ettiriyormuşsun gibi gelmiyor. Artık onlarda hareket etmeye başladılar :) lilyum cnm ben 1 hafta sonra 27 yaşına giriyorum. Benim memelerim çok küçüktü ve göğüs kafesim geniş değil. Aylin hn. ameliyatta 325 cc de denemiş ama her yerden pörtlemiş dikiş yerinin altına bile kaymış, almamışım yani. O ilk gördüğünde de beni 300 cc takarım demişti tam isabet oldu :)

oh oh ne güzel :) benimkisi anatomik ama su an yinede dekolte var ama inicekler galiba
daha ödem vardir bunlarin icinde :) masaj yapma fikri banada simdilik pek iyi gelmio
birde dedigim gibi cok sertler dokunmak istemiorum ama acimiyoda

Aylin hn. bana aslında ikisinin sonucuda 1 yıl sonra hemen hemen aynı, high profilde birazcık daha dekolte oluyor demişti. Ama anatomikte doğal meme şeklini daha kolay alıyordur. Yok cnm walla masaj yapmak çok keyifli hatta ben her aklıma geldiğinde şöyle ortaya doğru 8-10 kez biraz sıkıştırıp, bir de alttan tutup üstten bastırarak masaj yapıyorum ve gerçketen işe çok yarıyor. so 1 haftadır inanılmaz hızlı bir yumuşama oldu. Masaj yapmadan önce çok serttiler şimdi sadece orsı daha gergin olduğu için o kısmı sert ama yan tarafları gerçekten yumuşadı. Bence kesinlikle 2 haftayı doldurunca başla.

:lepi::lepi: isteyen herkesss en acısız en sorunsuz seklde atlatr umarımm hihoyyyt ciddi eksiklik oldugunu yaptrmadan anlamak mümkün degil..

Aylin hn. bana aslında ikisinin sonucuda 1 yıl sonra hemen hemen aynı, high profilde birazcık daha dekolte oluyor demişti. Ama anatomikte doğal meme şeklini daha kolay alıyordur. Yok cnm walla masaj yapmak çok keyifli hatta ben her aklıma geldiğinde şöyle ortaya doğru 8-10 kez biraz sıkıştırıp, bir de alttan tutup üstten bastırarak masaj yapıyorum ve gerçketen işe çok yarıyor. so 1 haftadır inanılmaz hızlı bir yumuşama oldu. Masaj yapmadan önce çok serttiler şimdi sadece orsı daha gergin olduğu için o kısmı sert ama yan tarafları gerçekten yumuşadı. Bence kesinlikle 2 haftayı doldurunca başla.

ya ben simdi korkmaya basladim ya zamanla hic dekoltem kalmazsa
yumusadiktan ve indikten sonra mafoldumben

En tuhafı da sanki yıllardır hep bu memelerle yaşamışız gibi hissetmek. O kadar kolay adapte oluyor ki insan hiç protez gibi gelmiyor :)

Mervecim öyle bir şey olmaz merak etme sen. Hatta 6 ay sonra öyle güzel oturur ki protezlerin yerine kimse anlamaz protez olduğunu bence en önemlisi bu. Doğal görünmesi...

sardegnacim katiliyorum sana inan su an bile sanki hep böyleymisim gibime geliyo
okadar benimsiyoki insan :) hic silikon oldugunu his etmiyo insan
ilk zamanlar ayaga kalktigimda gögüslerimi tutup öyle yürüyodum sanki düsücekler gibi
oluyodu sırnaşık şey

X