Merve10er'in Diyet Günlüğü

tebrik ederim ne güzel çok azimli başlamışsınız. inşallah bu şekilde devam eder ve istediğiniz sonucu elde edersiniz. benimde ideal kilom 62 ama ben hamilelik kilolarımı vermek istiyorum. şuan 73 kiloyum. inşallah yaza doğru 62 olurum.
kolay gelsin size bol iradeli günler.

aynı benim gibi bebek düşününce salmışsın kendini ama az medelim ve hamileliğimize zayıf girelim.eşinin destek vermesi çok iyi genelde bizde yaparız bunu eşimle nekadar kilo verdiğini bana yaz arada birbirimizle paylaşalım

hadi sende benimle birlikte başla diyete beraber verelim kiloları destek oluruz birbirimize

canım diyet listen çok güzel eger uyarsan kısa zamanda eski formuna kavuşursun spor yapmayıda ihmal etmeş imdiden bir resmini çek zayıfladıkça yine rsim çek sık sık aynaya bak motive olursun umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilocuklarını veririsin hadi bakalım görelim senii kolay gelsin

Günlügün hayirli olsun. Umarim sende eski kilona saglikli bir sekilde azimle ulasirsin.
Ama yasini ve boyunu merak ettim dogrusu :)

desteğin için çok teşekkürler resim çekmeyide ihmal etmiyeceğim tabiyki

hemen hemen aynıymısız
bende 1*60 boy 73 kılo ıle basladım suan 67.5 um daha davercem ınsallah..
hadı bol azımler arkadasım...

yok be hayatım daha var 55 olmak ıstıyorum ben ama bu aralar zorlanıyorum nedense
aslında bomba gıbı uyanıyorum ama devam ederken sıkıntı basıyo....

merveciğim,
labne yerine yörsan köy(yörük) peyniri,
köfte yerine de balık yersen çok daha lezzetli olur ve rahat kilo verirsin... ben doğum sonrası kilolarım için bunları kullanmıştım...

merhaba cnm dietin hayırlı olsun,ben de evlendıgımde 47 kıloydum , doğumumdan sonra 80 kıloydum,sonra 65 e kadar ındım,bu kıs gene 70 olmustum ,sımdı yıne dıetteyım,listen guzel,azimle devam et başarabılırsın,ugrarım ben de istersen arada,birbirimize destek olucaz ,bu arada yeşil çay mutlaka iç ben çok faydasını gordum,uzun surelı ıcıldıgınde cok etkılı oluyor.ben 80 kılodan 65 e ınerken en cok yurumenın faydası oldu,sakın sporu ıhmal etme.hepımıze kolay gelsın cnm.

aynen cnmmm inş zayıflayıp hamile kalırız verdigimiz kilolar bebek diye geri gelir:)
bugunki menumu yazayım.. menulerimizi yazarktan devam edelim bence:)
sabah= 1 incir 1 bardak su
ögle = iki dilim kepek ekmegi, zeytin peynir domates yeşillik ,yumurta
akşamüstü= 1 avuç fındık kuru üzüm leblebi karışık 1 tane incir
akşamyemegi= salata,1 kase yogurt,1 kase çorba,fırında 3-4 dilim patates..
2 litre su:)

bu şekilde gitcemmm... ilk kez bukdr azimliyim çünkü.. dün günüm vardı hiç bşy yemedim...bugun iş yerinde tatlı getirmişlerdi onuda yemedim ve en önemlisi akşam eşime en sevdigim yemek olan mantı yaptım ve yemedim:) buda demek oluyorki ben acaip ciddi rejim yapıyorm:) 20 ayın sonunda bukdr azimli oldu:)

canım anne olmak ıstıyosun cok sevındım allahım kalbıne gore versın cok guzel bı duygu anne olmak allah her ısteyene nasıp etsın kendımı cok sanslı hıssedıyorum sağlıklı akıllı zekı ve uc tane erkek evlatım var her ne kadar yaslarının yakın olmasından dolayı bakmakta zorlanmıs olsamda her zaman dıyorum ıyıkı doğurmusum allah acılarını gostermesın yavrularımın hıc ama hıc kımsenın evlatının allah basını bıle ağrıtmasın ınsallah ıstedığin zaman anne olmayı nasıp olsun da bu duyguyu sende ve senın gıbı cocuk dusunen herkese nasıp olsun canım

çok güzel bir karar vermişsin, ben de 10 kilo aldıktan sonra hamile kalmıştım, doğumda 87 kiloydum, nefes almadan yedim ama, şimdi uğraşıyorum... İnşallah istediğin kiloya düşer ve sağ salim bebişini kucağına alırsın... başarılar....

merveciğim,
labne yerine yörsan köy(yörük) peyniri,
köfte yerine de balık yersen çok daha lezzetli olur ve rahat kilo verirsin... ben doğum sonrası kilolarım için bunları kullanmıştım...

canım labne tercihim etimek sert olduğu için labneyi sürünce daha lezzetli oluyo üzerinede dere otu doğruyorum kahvaltım çok güzel oluyor,balığa gelince sevmiyorum ama ton balığı tüketiyoum tavsiyelerin için teşekkürler dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…