Merve Boluğur makyajsız hali 2016

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Merve Boluğur şarkıcı eşi Murat Dalkılıç’la fotoğrafını “Hayat durdu ‘anda’ zaman bir başka” notuyla paylaştı. Çiftin birlikte fotoğraf paylaşması takipçilerini şaşırtırken Boluğur’un objektiflere ilk kez makyajsız poz vermesi de konuşuldu.

merve-bolugur-1559013.jpg

Merve Boluğur önceki akşam Arnavutköy’deki bir balıkçıda objektiflere takıldı. Eliz Sakuçoğlu ve diğer üç arkadaşıyla buluşan oyuncu, çıkışta muhabirlerin soruları üzerine “Kız kıza yemek yedik. Kızlar buluşunca ne yapar arkadaşlar? Oturduk dedikodu yaptık” dedi.

merve-bolugur-1502367.jpg

kaynak: karnaval.com

Merve Boluğur şarkıcı eşi Murat Dalkılıç’la fotoğrafını “Hayat durdu ‘anda’ zaman bir başka” notuyla paylaştı. Çiftin birlikte fotoğraf paylaşması takipçilerini şaşırtırken Boluğur’un objektiflere ilk kez makyajsız poz vermesi de konuşuldu.

merve-bolugur-1559013.jpg

Merve Boluğur önceki akşam Arnavutköy’deki bir balıkçıda objektiflere takıldı. Eliz Sakuçoğlu ve diğer üç arkadaşıyla buluşan oyuncu, çıkışta muhabirlerin soruları üzerine “Kız kıza yemek yedik. Kızlar buluşunca ne yapar arkadaşlar? Oturduk dedikodu yaptık” dedi.

merve-bolugur-1502367.jpg

kaynak: karnaval.com
benimde dudaklarım rujsuz gül kurusu birde yavru ağzı oluyor her zaman kıpkırmızı ruj sürüyordu onu sürmemiş

agzı cok buyuk asırı derecede zayıf ama yınede guzel :)

Nurbanu Sultan rolünden sonra bana nedense çok itici gelmeye başladı,aslında gayet güzel bir kız ten rengini çok beğeniyorum ama şu kırmızı rujdan artık vazgeçmeli,vamp durduğunu fln sanıyor heralde ama bence doğal renkler kendisine daha çok yakışıyor.

Aşırı itici bi tip soğuk kansız bilmiyorum bir şeyler itiyor beni şundan.

Korku filmlerinde rol alsa tam olur.

hafif makyajlı daha sempatik görünüyor,
kıpkırmızı ruj ve gözüne yaptığı kapkara makyaj hiç yakışmıyor ya biri söylemiyor mu kızcağıza :KK43:

X