- 24 Eylül 2018
- 97.107
- 292.319
Tebrikler,tüm giden kilolar kalici olsun insallah :)12.5 aydır ameliyatlıyım herşey yolunda ve hala 41-42 kilo vermiş durumdayım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler,tüm giden kilolar kalici olsun insallah :)12.5 aydır ameliyatlıyım herşey yolunda ve hala 41-42 kilo vermiş durumdayım...
Olmuyor maalesef. Bedenin obezligini opere edebiliyorsunuz ama beynimizin obezligine yapacak bir sey yok. 43 kilo verip 22 kilosunu geri aldim bir kac yil sonra...Tebrikler,tüm giden kilolar kalici olsun insallah :)
Dikkat etmeyince geri gelmesi çok normalOlmuyor maalesef. Bedenin obezligini opere edebiliyorsunuz ama beynimizin obezligine yapacak bir sey yok. 43 kilo verip 22 kilosunu geri aldim bir kac yil sonra...
Ama iste o dikkat dediginiz seyin direksiyonu iradenin elinde once, sonrasinda bir de diyabet ve insulin direnci sozkonusuysa yalpaliyorsunuz maalesef.Dikkat etmeyince geri gelmesi çok normal
Insulin direnci konusu zor evet,ben de ameliyatlıyım,midem büyümesin diye uğraşıyorum.Ama iste o dikkat dediginiz seyin direksiyonu iradenin elinde once, sonrasinda bir de diyabet ve insulin direnci sozkonusuysa yalpaliyorsunuz maalesef.
Bence de basarabiliyorsaniz, ozen gosterin. Daha baska formul yok maalesef.Insulin direnci konusu zor evet,ben de ameliyatlıyım,midem büyümesin diye uğraşıyorum.
Kesinlikle yok evet. Herkes istediği kilolara ulaşsın inşallahBence de basarabiliyorsaniz, ozen gosterin. Daha baska formul yok maalesef.
Ben Ankaradayım siz nerde oldunuz hangi hastane doktor acababen üniversite hastanesinde oldum büyük bir kısmını sigorta karşıladı özelden olduğum için 3,5 cıvarı bir şey ödedim.vitamiler falan 4bin cıvarı
Merhaba, son durumunuz nedir acaba? Tekrar verebildiniz mi aldığınız kiloyu?verdiğim kilonun 13 ünü geri aldım 101 kg mım
mide küçükte olsa dikkat etmeyince geri geliyor gidenler...
Hayir veremedim hatta daha fazla aldimMerhaba, son durumunuz nedir acaba? Tekrar verebildiniz mi aldığınız kiloyu?
Yok tam olarak duzelmiyorMerhaba saç dökülmesi ddüzedimi saçlarınız benim.bi tanidigim oldu onun saçları baya bi seyreldi duzeliyormu tekrar ?
Çok üzüldüm. Kardeşim de ameliyat oldu bir yıl olmak üzere. Onda da ufaktan iştah patlamaları başladığını farkettim. Araştırırken ufak tefek kaçamaklar yapanların tekrar aldığını farkettim. Ben de düşünüyorum ama iştah kısmından korkuyorum ve ameliyat olmak istemiyorum. Baktığım yerlerde sizin sorununuzu yaşayanlar için psikoterapi de tavsiye edilmiş. Tamamını geri almadan değerlendirmenizi tavsiye ederim. Emekleriniz boşa gitmesin. Yeme bozukluğu tedavisi deniyormuş sanırım.Hayir veremedim hatta daha fazla aldim