MERSİNDE TÜP MİDE AMELİYATI OLMAK İSTEYEN VE OLANLAR

Merhaba geçmiş olsun. Eminim şuan 41 kilodan daha fazlasını vermişsindir. Benim sorum bu kadar kilo verdin okuduğum kadarıyla sporda yaptın peki sarkmaların oldu mu?

Hesaplama yaptım. Mayıs ayında tam 3. Senem doluyor :) ilk yazdığınız mesajı okuyunca anılar canlandı gözümde. O yaz sıcaklarında buzz gibi soğuk suyu kana kana içememek kötüydü benim için. İlk aylar hiç geçmeyecek gibiydi. Midemin dikişlerini patlatıcam korkusu hakimdi ( benim ameliyat olduğum sene tvlerde çok fazla bu ameliyattan ölenler haber oluyordu) saçlarım çok dökülüyordu psikolojim bozulmuştu :)

Merhaba saç dökülmesi ddüzedimi saçlarınız benim.bi tanidigim oldu onun saçları baya bi seyreldi duzeliyormu tekrar ?

Hayir veremedim hatta daha fazla aldim
Çok üzüldüm. Kardeşim de ameliyat oldu bir yıl olmak üzere. Onda da ufaktan iştah patlamaları başladığını farkettim. Araştırırken ufak tefek kaçamaklar yapanların tekrar aldığını farkettim. Ben de düşünüyorum ama iştah kısmından korkuyorum ve ameliyat olmak istemiyorum. Baktığım yerlerde sizin sorununuzu yaşayanlar için psikoterapi de tavsiye edilmiş. Tamamını geri almadan değerlendirmenizi tavsiye ederim. Emekleriniz boşa gitmesin. Yeme bozukluğu tedavisi deniyormuş sanırım.

X