Mersinde özellikle göğüs konusunda iyi Plastik cerrah

sweetmarbling

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
77
21
3
Arkadaşlar merhaba
Göğüs büyültme ameliyatı olmak istiyorum.
Mersinde özellikle göğüs konusunda iyi bir doktor biliyor musunuz ve yahut oldunuz mu herhangi bir doktora ?
Ben bir doktor duydum Mustafa Kemal Aksoy hiç duyan ya da ameliyat olan var mı ?
Deneyim ve bilgilerinizi duymak istiyorum ..

aynı cevabı başka konuya yazdım. buraya kopyalıyorum
meme büyütme ve karın germeyi beraber yaptırdım. sonuç mükemmel. hiç tereddütünüz olmasın. her insanın parmak izi nasıl farklı ise ameliyata tepkisi farklı olabilir. ama ben çok memnun kaldım. ameliyat olalı 15 ay oldu. çok iyiyim. sonuç mükemmel. insan olarakta beyefendi ve ilgili bir doktor. istanbulda türkiye çapında reklamını yapan doktorlara gitmeyi düşünüyordum. iyiki gitmedim. tek hata yok. kompikasyoın yaşamadım çok şükür. gönül rahatlığıyla gidin derim

aynı cevabı başka konuya yazdım. buraya kopyalıyorum
meme büyütme ve karın germeyi beraber yaptırdım. sonuç mükemmel. hiç tereddütünüz olmasın. her insanın parmak izi nasıl farklı ise ameliyata tepkisi farklı olabilir. ama ben çok memnun kaldım. ameliyat olalı 15 ay oldu. çok iyiyim. sonuç mükemmel. insan olarakta beyefendi ve ilgili bir doktor. istanbulda türkiye çapında reklamını yapan doktorlara gitmeyi düşünüyordum. iyiki gitmedim. tek hata yok. kompikasyoın yaşamadım çok şükür. gönül rahatlığıyla gidin derim
kullandığı protez merkası nedir ? ne kadar ücret ayırmak gerekiyor peki ?
Şakir Ünal 'ı duydunuz mu o nasıl acaba ?

Son düzenleme:
Aynı sorunun cevabını arıyorum bende varsa Mersin veya Adanada göğüs büyütme ve dikkeltirme ameliyatı olan yazarsa çok mutlu olurum bende ya ...

mentor marka kullandı. m.kemal aksoy çok iyi bir doktor. güvenin. şakir ünalı duydum. yeniden ameliyat olsam yinede m.kemal aksoya giderim..

bu öyle bir konu ki tüm doktorları önünüze koysalar içiniz rahat etmez. bademcik ameliyatında bile risk var. ben m.kemal aksoydan çok memnunum.

foruma sık girmiyorum. ama istediğinizi sorun.. içiniz rahat etsin. doktor bu işi para için yapmıyor. inanın önceliği memnun ve sağlıklı olmanız. ben 4 yıl araştırıp korkuyla girdim . ama oldukça memnun kaldım..

Merhaba karın germe ameliyatında çok sorun yaşadınız mı? İyileşme süreciniz be kadar sürdü

Back
X