Henüz muayene olmadım ama olunca buradan yazarım herkes faydalansın diye su anki halimde çekip koyacağım yorum alayım biraz ameliyat için biraz zamana ihtiyacım olacak ne olursa olsun fiyat için birikim oluncada burdan detaylı resim bilgi vs paylaşırım arkadslar
Merak ettim son durumunu,ameliyat oldunmu ve hangi doktrda karar kıldın cok merak ettim cnm ,son durumun hakkında bilgilendrirmisincanım bana 6000 tl fıyat verdı 7000-12000 tl de var degısıyor yanı hasteye gore bu este nın fıyatı
slm canım gıremedım uzun sure nete kusura bakma hala amelıyat olmaım ist dr larının fıyatları bana uymadı mlsf hala arayıstayım kararsızım en son gıdıp mustafa aksoya olucam galıba .sen oldunmu?
slm canım gıremedım uzun sure nete kusura bakma hala amelıyat olmaım ist dr larının fıyatları bana uymadı mlsf hala arayıstayım kararsızım en son gıdıp mustafa aksoya olucam galıba .sen oldunmu?
cüneyt bozkuta ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum çok problem yaşadım iyi araştırma yaptıkdan sonra tecrübeli bir plastik cerraha ameliyat olunması kanaatındeyim
Kızlar 2o gun once cuneyt beyde amelıyat oldum burun ucumda hıc bı degısıklık yok gıbı halaa buyuk lutfen benım gıbı olup duzeln ablalarım yardım etsın cok moralım bozuluyoo
Ben mustafa emal aksoya ameliyat oldum 1 hafta önce ,inan mahvetti benim burnumu .ben ameliyat olduğumda bir hemşire kız geldi sordum ona Cüneyt bozkurta olmuştu ve çok kibardı burnu.Şimdi diyorum ona olsaydım.Benim sol tarafım tıkalıydı az bir kemerim vardı ama beğenirdim kendimi ,kaldıki 28 yıl yaşamışım ben o burunla .azıcık o kemeri törpülüyn yeter dedim.Bana olmaz burnun düşer dedi ve bunun uç kısmında kemik pek yok dedi .Ufacıktı yüzüm de küçüktür.Atel bir çıktı dolma gibi burun yapmış ,burun ucum yanlarım içine koyduğu malzemeden kütük gibi duruyor resmen .1 hafta önce kuzenimin düğününde çekildğim fotoya bakıp ağlıyorum.Herkes şok oldu.Nasıl bu kadar büyümüş diye .ben aynaya bakamıyorum .Düzelcek diyor masaj verdi bana .Masajla burun mu küçülür.bir kız vardı beklerken konuştum onunda burun direği çökmüştü.pişmanım ben .zıkkım olsun verdğim para ona.gitmeyin derim .paramla gidip millet küçültür benimki tenis topu oldu .ne bir kavis ne de bir şekil yukardan aşağı kocaman bir burun2.ciyi olcam var mı benim gibi olanlar.inşallah düzelir arkadaşım benim psikoljim mahvoldu.kız kardesiö Şakir Ünala yaptırmıştı nefes problemi hala devam ediyor diye yaptırmadım ama şekli çok güzel onun.
mersindegöğüs küçültme ve karın germe olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?