Mersin'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bakkaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Slm yazını 2 gun once yazdığın icin ameliyat olmamis olmanı umut ederek yardımcı olmak isterim.ben de mersindeyim ve hala kararsizligimdan ben de senin gibi ameliyat olamadım.ingilizce Kursuna gdyrum.ders veren bayanın burnu inanılmaz guzel ve dayanamadik sorduk arkadaşlarla ,Tarsus medicalpark hastanesinde Op. Dr. Remzi Firinciogullarina ameliyat oldugunu söyledi .okadar guzel ve abartisiz hafif bir kavis de verilmiş.yuzune cokcok uyumluydu,fiyat sormayı unutmusum,ustelik ilk ameliyatında nefes alma problemi duzelmedigi icin bu doktora gitmiş .doktorun basında da haberleri var Google dan baktım.ameliyata karar verirsem ona olmayı dusunuyorum ben

mustafa keman aksoy ve mustafa cömert den randevu aldım carsamba gunune muayene olucam mustafa kemal aksoy 2500 tl dedı artı seyler olursa onlarıda alıyorlarmıs anlamadım ama 3000 cebıne koy gel dedı sanırım :) neyse yazarım burdan hala tavsıyesı olan varsa tam karar vermedıgım ıcın duşunebılırım arkadaslar.bırde ben oyle coook dogal bırsey ıstemıyorum acıkcası bıraz kalkık uçlu kemersız kavıslı bır sey ıstıyorum yuzum yuvarlacık ve kucuk cunku, ancak o paklar.tavsıyesi olan resmı olan eklerse sevıınırım arkadaslar.benım gıbı fıyatta paylasmanızı beklıyorum.

salı gunude volkan beden den randevu aldım muyene ıcın bırıne karar verırım artık ...acelem yok onerınız varsa paylasın lutfen volkan beden fıyat 2500-3000 tl arası denıldı telefondA

salı gunude volkan beden den randevu aldım muyene ıcın bırıne karar verırım artık ...acelem yok onerınız varsa paylasın lutfen volkan beden fıyat 2500-3000 tl arası denıldı telefondA

hangi hastanede bu wolkan bey? kkb mı yoksa plastık cerrahmı canım?

ewt benim doktorum kendisi resimlerim war tawsıye ederim kızlar

ben 2500 e oldum canım doktorum we burnum harika değerlendir derim

tutucuk cok hosolmus gercekten darısı bana ...ama hala karar vermedım once bır muayene olayım bakalım ne olacak .heycan oldu yaw.bu arada volkan beden ıstanbuldan gelmıs eskı adese nın orada muayanesı var özel yanı ama ılk gun anlasmalı ozel hastanede yatırıyormus ucrete dahıl olarak.forum yasam olabılırmıs telde aldıgım bılgıye gore.2500 -3000 tl arası fıyat.bu arada ıstedıgım de senınkıne yakın fakat kavıslı bıraz ucu kalkık bana gıdecek olan o.

bu arada sen ne zaman yaptırdın tutucuk?

bu arada sen ne zaman yaptırdın tutucuk?

canım 1 ekimde ameliyat oldum.bende kawisli we ucu kalkık istedim ama doktorum bu tarz burunların ilerde ikinci ameliyat gerektirdiğini söledi.o nedenle yüzüme uygun olanı wede ilerde 2.ci ameliyata gerek olmayan burun yaptı

Recep firinciogullarindan bahsediyorsunuz degilmi,işte bizim hocanın da burnu hafif cok hafif kalkik,dogal bir kavisi var,Recep beye ameliyat olmus,tam benim istedigim sekilde siritmayan cok hoş bir burun yani.ama Mustafa Kemal aksoyunda tecrubelerini ve ameliyatlarını cok övenler var.kararsizim bende

Volkan beden ozel kliniği vardı degilmi ,ameliyatı orda mı olacaksınız,onun kliniğinde ,ben fiyatın daha pahalı olacağını düşünmüştüm Volkan beyin.fakat bilginiz olsun Volkan beden cok cok dogal burunlar yapmaktan yanaymış.mustafa Kemal ile de görüşünce muayne sonuclarını rica etsem yazarmisiniz

Henüz muayene olmadım ama olunca buradan yazarım herkes faydalansın diye su anki halimde çekip koyacağım yorum alayım biraz ameliyat için biraz zamana ihtiyacım olacak ne olursa olsun fiyat için birikim oluncada burdan detaylı resim bilgi vs paylaşırım arkadslar

Birde estetige karar verenler de resim paylaşabilirmi şöyle yan -ön profil filan ameliyatsız halimizle yorum alalım nasıl olur diye.bende çekip koyacağım bugün yarın

volkan bedene gıttım bugun muayene ıcın ve burun delıklerımden bırının kapalı oldugunu kemık egrılıgı oldugunu ogrendım bu arada cene kısmım gerıde olunca onunda doldurulması gerekıyormus. burundan cıkan kıkırdak dokuyu bosa harcamayalım onuda oraya koyalım dedı 2500 amelıyat +300 cene kısıye gore degısebılırmıs resımlerımı eklıyorum volkan bedenın bılgısayrda hazırladıgı sonrası burnumda profılde var bu arada resmımı gordukten sonra ıyıkı karar vermısımm dedım yarın dıger dr larla randevum var burdan aktaırırm sıze.baska yorumu olan yokmu arkadaslar yaaa...

arkadaslar resım koyacagım yorum lutfen..

Birde estetige karar verenler de resim paylaşabilirmi şöyle yan -ön profil filan ameliyatsız halimizle yorum alalım nasıl olur diye.bende çekip koyacağım bugün yarın

Slm ,bugun sanırım M.Kemal Aksoy ile de gorusecektin,gorusebildinmi acaba,bi karar verebildinmi.remzi firinciogullari Tarsus medicalparkta bide onu gor derim ben :)

m.kemal aksoya gıttım cok rahatlatıcı guleryuzlu bır dr fakat tasarım yapmıyor bırsey gormeyınce de pek olumlu dusunemedım sadece dr a guvenıyorum deyıp bburun yaptırılmazkı en azından bı resım uzerınde benzerıde olsa gosterseydı ıyı olurdu boyle olunca vazgectım tarsus dr remzı fırıncıoglu dıye dusunuyorum martta olacagım galiba .bu arada muhammet dılberın hastalarına bakıyorumda yanlış iş yapmam umarım yaptıkları cook guzel olmus keske remzı beyınde daha cok ornegı olsaydı sıtede daha kolay olurdu benım ıcın fıyat 2500 dedıler

Evet Muhammet dilber in hastaları gercekten cok guzel buruna sahip fakat en az 7000-8000 tl arası bir rakamdr ,Remzi beyin hastasını bizzat gördüğüm icin gayet hosuma gitti,keske size de gösterme imkanım olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…