- Konu Sahibi bakkaya
-
slm kızlar bende gögüs için o kadar dokttor araştırdımki mersin-adana-ankara-ve istanbul'da ya pahalı geldi, ya uzak geldi, ya doktoru beğenmedim mersinde emrah beye gögüs ameliyatı olan bi arkadaş tavsiye etmişti ama malesef emrah bey çanakkale üniversitesine geçmiş...3 doktorla yüz yüze görüştükten sonra şakir ünal aklıma yattı (yaptığı gögüslerden birini gördükten sonra bayanssulusmile) ameliyatımıda şakir bey yaptı gerçekten süper görünüyolar bide tam şeklini aldıktan sonra eminim çok daha güzel olacaklar.. kesinlikle şakir ünalı tavsiye ederim:lepi:
Yok mu yardımcı olacak biri
merhaba bayanlar Mersinde Cüneyt Bozkurt'a ameliyat olmak istiyorum. Tanıyan varsa yardımcı olur musunuz?
Sadece burun ameliyatı değil her türlü estetik almeliyatı için mustafa kemal aksoy diyorum. ben göğüs estetiği ameliyatı oldum burun ameliyatı olan arkadaşım tavsiye etmişti. bende şiddetle tavsiye ediyorum doktorla tanışıp ön görüşme yaptıktan sonra neden tavsiye ettiğimi anlıyacaksınız.
Merhaba,mersin de yaşıyorum ve burun ucu estetiği olmak istiyorum,siz mustafa kemal aksoyu tercih etmişsiniz,bayramdan sonra randevu alıp onunla görüşeceğim fakat internette araştırırken,ferit demirkan ismine rastladım onunla da görüşmeyi düşünüyorum.çok gerginimburnm zaten yamuk daha da yamuk olur diye korkuyorum siz memnun kalmışsınız problem olmamış,acaba mustafa kemal aksoya burun yaptırıp problem yaşayan kimseyi duydunuz mu ?
Mrb 17 ekimde imc hastanesinde Mustafa Kemal AKSOY a burun estetiği ameliyatı oldum öncesinde sistem tıp da Cüneyt Bozkurtla görüştüm fakat doktor bana güven vermediği için yıllardır sorun yaşadığım burun ameliyatından bile vazgeçmeyi düşünmüştüm tesadüfen iş yerimde bu konudan bahsederken Mustafa hocanın ismini duydum inanılmaz şekilde etrafımdaki birçok kişinin tanıdığını öğrendikten sonra randevu alıp ilk görüşmemi yaptım inanılmaz güzel elektriğe sahip bir doktor ve ilk görüşmenin sonunda ameliyat tarihine karar verdim.Ameliyatım iki saat sürdü burnumda kemik ve et de vardı ayrıca estetikte yapıldı.Acı diye birşey asla yok ne ameliyatdan sonra nede tampon çıkarılırken kesinlikle ağrı diye birşey yok ilk gece hastanede bile kalma gereği duymadan evime gittim.3. gün yüzümdeki şiş ve morlukların yüzde 80 nı gecmıstı.Ağızdan sürekli nefes alındığı için 3.gün sabahın 5 ınde sıkıntım oldu panikledim o saatte bile doktorumu rahatlıkla arayabıldım ve ilk çalışta telefonuma cvp verdi sabah yanına gidip tıkanıklıkları temizledi ve rahatladım.Bugün tam 14 gün oldu ve inanılmaz memnunum bu kadar kısa sürede bile görünüşü inanılmaz güzel 3 ay sonra tam şeklini aldığında daha güzel olacagına eminim.Gözlerim ortaya çıktı en güzeli burnumdan rahatlıkla nefes alabiliyorum:) Ameliyat dan iki gün önce sigara içmeyi bıraktım ve hala içmiyorum sanırım bu da diğer güzellik :)
Ameliyat ve doktorla ilgili aklına takılan ne olursa mutlaka sor ama doktor konusunda asla tereddut etme
ameliyatın ertesi günü şişme başlıyor 3 gün şişme ve morluk 4. günden ıtıbaren her gecen gun morluklar yok olup sıslıklerın ınıyor benım 7. gunde herhangı bır morlugum kalmamıstı.herhangı bır ılac yazmadı doktorum ben bol bol su ve maydonoz suyu ıctım .fiyatıda 2500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?