Canım rica ederim yardımcı olmak isterim tabiki. Benim sana Şakir ünal ile ilgili garanti vermem söz konusu değil zaten ben sadece memnuniyetimi belirtmek istiyorum
arkadaşın yaşadığı talihsizlik için üzüldüm ama ben bu konu ile ilgili bişey diyemem.Karar senin tabiki ama tek kişinin lafı ile karar vermemeni öneririm canım.Benim ameliyatım İMC hastanesinde oldu arkadaş belki tıp fakültesinde olmuştur oradaki ekipman ile özel hastanedekiler farklı olabilir . Şakir bey olacak herşeyi izah etti bu bu olacak bunu yapacam zaten izlerin 6 ay 1 sene kadar sonra belirsizleştiğini ama yok olmadığını kişinin yapısı ile de alakalı olduğunu söyledi.Bu konuda yorum yapamamak en doğrusu ben bilmiyorum arkadaşlada konuşmadım.Ben sadece yaşadığımı anlatıyorum birazda olsa fikir sahibi olmanız açısından.İnanmıyorum ki böyle bir dr öyle ismini dikiş meselesi yüzünden riske atsın.Adam başhekim yardımcısı ,bölüm başkanı falan bisürü ödülü makalesi var haberi yokmudur estetik dikişten bi bildiği vardır mutlaka bence böyle. Hoşçakal canım
Canım mrb. özel mueyenesine gittim ben tıp fakültesine hiç gitmedim.web sitesinden bakabilirsin.
bu meme büyütme olayını doğal yollar deneyen arkadaşlar var
onları deneseniz olmuyor mu ?
Bilmiyorum canım ücret alınıyormu alınmıyormu ara konuş istersen .Ben ilk görüşmede ameliyat kararı verdim çıkışta muayene ücreti alındı.
Sanırım alınmaz ya bilgi almak için .Sen arayınca sor mutlaka sonra sürpriz olmasın.
kızlar neden adanada olmayı dusunmuyosunuz sanırım adanada daha fazla secenegınız olacaktır unıversıte doktorlarının yanı sıra ersal kaya serkan sayılkaln faruk akman vs.. arastırın derım ben ersal beye lıposuctıon yaptırdım cok ıyıydı sonucları
anlıyorum durumunu kendını kasma korkma ve amelıyattan bu kadar korkma her amelıyatın rıskı vardır su ıcerken bıle rısk alıoruz ona kalırsa bogazına takılıp olmıcen ne malum,bende ılk amelıyatımda senın yasadıgın korkuları ve sıkıntıları yasadım o yuzden cok ıyı anlıorum senı rahat ve serın ol bır suru ınsan amelyat oluyor doktoruna guvenır kendını rahat hıssedersen bu surec daha kolay gecer,umarım ıyı bır doktor bulup ıstedıgın goruntuye kavusursun bır an once
Mustafa kemal aksoy a ameliyat olan birisi olarak asla tavsiye etmiyorum ,benim sol tarafım kapalıydı ve hafif bir kemerim vardı .Ben zaten kendimi beğenirdim o halimle ,şimdi o halimi arar oldum .Küçük bir yüzüm var ve zaten eski burnumda küçüktü ama ucuna koyduğu bir malzemeyle burnum resmen dolma gibi oldu .kemerimden itibaren şiş liği geçtim şekil olarak tuhaf büyüklükte bir burun olduhiçbir kıvrım yok alt üst birleşik ve kocaman .rezil durumdayım .Bu kadar ufak burnu nasıl bu kaadar büyülttü inanin şoktayım .her gün ağlıyorum iyi düşünün derim ,acele karar vermeyin .kız kardeşım şakir ünala oldu 2011 de ama nefes sorunu olduğu için ona yaptırmadım ,o çok memnun burnundan çok hoş oldu ,allahım kabus gibi .6 altı doldurmayı bekliyorum .