Mersin'de estetik ameliyat olan var mı? Doktor tavsiye edin lütfeen:((

Frigg

We are all stardust.
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
288
77
Mersin'de burun ya da göğüs estetiği yaptıran arkadaşlara sesleniyorum, YARDIMINIZA ihtiyacım var Pco rahatsızlığım var tüylenme de yaptı yüzümde haliyle okulu dondurdum tedavi görüyorum.. Göğüslerim küçük ve bu durum çok moralimi bozuyor madem evimdeyim bu sürede diğer sorunlardan da kurtulmayı deneyeyim dedim burun estetiği ve göğüs büyütme operasyonlarıyla özgüvenim artacak düşüncesindeyim Ameliyat olmaktan korkuyorum üstelik bi de kötü bir doktora denk gelirsem düşüncesi var kafamda, ama önce kendimi sonra da annemi ikna edebilirsem bu konuda, bu yazın sonunda bu ameliyatları olmayı düşünüyorum.

Sizlerden ricam bana işinin ehli, sonuçlardan memnun kaldığınız doktorların adlarını, deneyimlerinizi ve fiyat hususunu paylaşmanız. Bana çok büyük iyilik yapmış olursunuz gerçekten, şimdiden teşekkür ederim.

mersinde bu konuda iyi olan bi doktor yok benim bildiğim.gördüğüm bi kaç kişi var olan onlarda çok kötü,ben estetiğim diye bağırıyor.yaptırmışken iyi birnine yaptır derim ben.istanbul veya ankara.

mersinde bu konuda iyi olan bi doktor yok benim bildiğim.gördüğüm bi kaç kişi var olan onlarda çok kötü,ben estetiğim diye bağırıyor.yaptırmışken iyi birnine yaptır derim ben.istanbul veya ankara.

Ama o şehirlerde olma imkanım yok tek seçeneğim mersinkötünün iyisi olacak galiba ama burada uygun bir doktor bulmam lazım

mrb bende mersindeyim ve araştırıyorum şimdiye kadar tek buldugum netten bı doktor oldu benımde baska sehır ımkanım yok napcam bılmıorum bısıer bulursan benle paylasırmısın

mrb bende mersindeyim ve araştırıyorum şimdiye kadar tek buldugum netten bı doktor oldu benımde baska sehır ımkanım yok napcam bılmıorum bısıer bulursan benle paylasırmısın

tabii ki paylaşırım ben de netten bi doktor buldum göğüs estetiği için biraz daha araştırayım haber veririm sana bilmiyorum şu an iyi midir değil midir, bir de kuzenlerim burun estetiği yaptırdılar bir doktora onun adını sorarım anneme söylerim sana onlar memnundular güzel görünüyor ama bilmiyorum korkuyorum o doktor sanki çok kaldırıyor burnu. yine de mersin'de burun estetiğinde en çok onun adını duydum..
sen burun estetiği mi olacaksın göğüs mü yoksa ikisini birden mi?

göğüs estetiği ama guvenemıorum ya memnun kalmazsam burun estetiği olan arkadasım var sistemde yaptırdı hokka gıbı burnu olmustu :) bıde bır arkadasımın ablası gogus estetiği yaptırmıstı ona ulasmaya calıscam , bulgum bılgılerı senınle paylasıcam =) eger ıstersen msnde konusabılırz bu konuda baya arastırma yaptım =)

olur valla çok da güzel olur:81: msn adresini atabilir misin özelden?ben yeni sayılırım kimseye mesaj atmadım henüz, nasıl atıldığını bilmiyorum da benim dediğim doktor da sistem hastenesindeki zatii, cüneyt bozkurt, mersin'deki en iyi burun estetiğini o yapıyor diyorlar kuzenlerimin de güzel oldu da ne bileyim insan korkuyor yine işte ya çok kalkık olursa ya bi problem çıkarsa diye:85:ben de göğüs için bi isim buldum netten ama araştıracağım daha da msn den konuşuruz yine, tanıdık doktorlara falan danışıp tavsiye isteyeceğim öğrendiğim isimleri söylerim sana, burdan da duyururum millete belki ihtiyacı olan çıkar

bende yeniyim ve özelden msj atma hakkım yokmus yeni oldugum için xxxxxx burdan yazıyım barı, eklersen sevinirim:81:bb =)

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ekledin mi eklediysen adresimi silcem de siliniomu onuda bilmiyorum :44:

sanırım msnde sorun var ekleyenler gözükmüo sen bana mail at ordan adresını alıp ben ekleyıp olur mu

Şu ana kadar tek bulabildiğimiz isim Doç. Dr. Şakir Ünal..

tabii şu an için iyi bir doktor olup olmadığına dair bir değerlendirmede bulunamayacağım, bilgi sahibi olanlar bildiklerini paylaşırlarsa çok sevinirim

Arkadaşlar bende sizler gibi uzun süre dr aradım pek memnuniyet duyulan dr duymadım vardı hep bi sorun bekledim erteledim. Çoçuklarım 2 ve 6 yaşında olunca şehir dışını düşünmek biraz sorun oluyordu erteliyordum.Ancak Şakir beyi duyunca araştırdım
ve görüşmeye gittim meme küçültme ve burun ameliyatına ilk görüşmemizde karar verdik.5 temmuzda ameliyatım oldu 6 saat süren kombine ameliyat beni görseniz inanmazsınız bunu büyük samimiyetle söylüyorum umduğumun ötesinde ağrı sızı yok sıkılıyorum sadece yatmaktan ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim biliyorum mersinde dr bulmak güvenmek çok zor izmirde yaptırmayı düşünürken iyiki mersinde şakir ünal a denk gelmişim.Umarım herşey umduğunuz gibi olur.Başka dr ları kötülemek istemiyorum iyi araştırın aynı durumları yaşadığımız için hemen cevap yazmak istedim.

Ayy ya çok sağolun bilgi verdiğiniz için Ama belli olmuyor ki işte.. Şakir Ünal'a meme küçültme ameliyatı olan bir başka arkadaşla mesajlaştım, bu forumdan yine ve malesef o bayan hiç memnun olmadığını söyledi bana:26: Estetik dikiş yapmadı bütün dikiş izlerim çok belli, hayatımı mahvetti dedi. İnanın ben de çok kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım ve hala doktor arıyorum Benimki meme büyütme ameliyatı olacak işte. Mersin'de karşıma iki isim çıktı, biri Şakir ünal ama işte dediğim gibi o bayan memnun olmayınca vazgeçtim gibi, diğeri de benim kadın doğum doktorumun önerdiği bir isim, Mustafa Kemak Aksoy, IMC hastanesinde çalışıyormuş. Bİr bilginiz var mı acaba? Ya valla ne yapacağımı şaşırdım, Adana Balcalı' ya gidip Çukurova Tıp Fakültesinde Erol Kesiktaş'a mı olsam onu da bilemiyorum kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…