mersinde bu konuda iyi olan bi doktor yok benim bildiğim.gördüğüm bi kaç kişi var olan onlarda çok kötü,ben estetiğim diye bağırıyor.yaptırmışken iyi birnine yaptır derim ben.istanbul veya ankara.
mrb bende mersindeyim ve araştırıyorum şimdiye kadar tek buldugum netten bı doktor oldubenımde baska sehır ımkanım yok napcam bılmıorum bısıer bulursan benle paylasırmısın
göğüs estetiği ama guvenemıorum ya memnun kalmazsamburun estetiği olan arkadasım var sistemde yaptırdı hokka gıbı burnu olmustu :) bıde bır arkadasımın ablası gogus estetiği yaptırmıstı ona ulasmaya calıscam , bulgum bılgılerı senınle paylasıcam =) eger ıstersen msnde konusabılırz bu konuda baya arastırma yaptım =)
slm ekledin mieklediysen adresimi silcem de siliniomu onuda bilmiyorum :44:
ekledim
Arkadaşlar bende sizler gibi uzun süre dr aradım pek memnuniyet duyulan dr duymadım vardı hep bi sorun bekledim erteledim. Çoçuklarım 2 ve 6 yaşında olunca şehir dışını düşünmek biraz sorun oluyordu erteliyordum.Ancak Şakir beyi duyunca araştırdım
ve görüşmeye gittim meme küçültme ve burun ameliyatına ilk görüşmemizde karar verdik.5 temmuzda ameliyatım oldu 6 saat süren kombine ameliyat beni görseniz inanmazsınız bunu büyük samimiyetle söylüyorum umduğumun ötesinde ağrı sızı yok sıkılıyorum sadece yatmaktan ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim biliyorum mersinde dr bulmak güvenmek çok zor izmirde yaptırmayı düşünürken iyiki mersinde şakir ünal a denk gelmişim.Umarım herşey umduğunuz gibi olur.Başka dr ları kötülemek istemiyorum iyi araştırın aynı durumları yaşadığımız için hemen cevap yazmak istedim.