• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersin'de düğün mekanı

Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Bizde Merada diye bir yer ile görüştük, faka t biraz araştırdım ve burdan okudum kadarıyla aynı anda 3 düğün birden oluyormuş ve başka insanlarda dahil oluyormuş düğüne..Sahil martı oteli düşündük fakat kişi sayımız az diye olmadı..Siz nerde yaptınız sormamda sakınca yoksa..Çünkü mersin çok sıcak oluyormui, pek açık havayı önermiyorlar..

Özel mesaj attım :)

kızlar uzun zman olmuş ama kardeşim için kır düğünü de olur kapalı salonda olur neresı var onerebılecegınız ve dugun yapmıs kişiler olarak artısı ve eksisi :/ lütfennn yardımm

selam arkadaslar mayis 2016 icin nisan mekani ariyoruz merada center simdi merahen center yan bahceyi veriyo ve gereksiz pahali.. kir dügünü olsun istiyoruz sizin önerileriniz varmi?

selam arkadaslar mayis 2016 icin nisan mekani ariyoruz merada center simdi merahen center yan bahceyi veriyo ve gereksiz pahali.. kir dügünü olsun istiyoruz sizin önerileriniz varmi?

Mersin'de tek bir düğüne gittim o da yakın bir arkadaşımın düğünü idi beraber araştırdık mekanları ve Sahil Martı Otel'deydi düğünü biz çok memnun kaldık, kumsalda vs olması da hem romantik hem fotoğraf çekimi için avantajdı. Klise tarzı bi nikah sonrası düğün moduna geçildi :)

Back