tesekkurler cnm, ins guzel olur. secenek az olunca secmek de cok zor oluyormus. her ne kadar tam istedigim bi yer bulamadiysam da, elimizdekinin en iyisiydi marti. annemler zaten viransehirde, yani otel bize uzak degil:)
tatlim ben 5yil ankarada kaldim, simdi de gurbet ellerde memleketime donmeye gun sayiyorum-dugunume de tabii:)
bahar dugunleri harikaa olurr!! bu yil icin mi dusunmuyosunuz cnm ozman dugunu? ben ins balayimdan sonra eklerim bi kac foto
kubiyi kara listeye ekliyoruz o halde:))
ben sacim icin mehmet tatli ve kenanla goruscem. muharrem diye biri varmis kenanda calisan, herkes cok ovuyo. bakcam eger muharrem ordaysa ikisinden de randevu alcam. ama makyaj icin huseyinin bernasi onde gidiyo.
bu ucunu nasil bi araya getircem bilmiyorum:)))
acaba otele cagirsam gelir mi berna?
mrb.bencede mehmet tatlı ve kenan iyi olur da istediğini anlat sonra bitane seçersin.düğünüm bu sene olacaktı ama biz daha biraz çalışmamız lazım..borçla düğün yapmak istemiyorum.aslında düğünden tam vazgeçmiştim de ama annem düğün olacak diye tutuyor.
istersen 5tane kuaför de gelir fazla para versen herkes koşa koşa gelir bende onları eve çağırcam inşallah gelcekler.evde hazırlanmam lazım..yani bizde öyle nişanlım beni kuaförden alsa ii olmaz.kuaförde daha çok rahat ama napıyım:-s
peki gelinlik nerden alcan tatlım?diktirecenmi yoksa?bi kaç gelinlikciye gittik baktık ama çok zor ya.
internetten bakıyorum ya istanbulda çok iyi gelinlikciler varmış..sen mersinden mi alacan?