tesekkurler cnm, ins guzel olur. secenek az olunca secmek de cok zor oluyormus. her ne kadar tam istedigim bi yer bulamadiysam da, elimizdekinin en iyisiydi marti. annemler zaten viransehirde, yani otel bize uzak degil:)
tatlim ben 5yil ankarada kaldim, simdi de gurbet ellerde memleketime donmeye gun sayiyorum-dugunume de tabii:)
bahar dugunleri harikaa olurr!! bu yil icin mi dusunmuyosunuz cnm ozman dugunu? ben ins balayimdan sonra eklerim bi kac foto
kubiyi kara listeye ekliyoruz o halde:))
ben sacim icin mehmet tatli ve kenanla goruscem. muharrem diye biri varmis kenanda calisan, herkes cok ovuyo. bakcam eger muharrem ordaysa ikisinden de randevu alcam. ama makyaj icin huseyinin bernasi onde gidiyo.
bu ucunu nasil bi araya getircem bilmiyorum:)))
acaba otele cagirsam gelir mi berna?
mrb.bencede mehmet tatlı ve kenan iyi olur da istediğini anlat sonra bitane seçersin.düğünüm bu sene olacaktı ama biz daha biraz çalışmamız lazım..borçla düğün yapmak istemiyorum.aslında düğünden tam vazgeçmiştim de ama annem düğün olacak diye tutuyor.
istersen 5tane kuaför de gelir fazla para versen herkes koşa koşa gelirbende onları eve çağırcam inşallah gelcekler.evde hazırlanmam lazım..yani bizde öyle nişanlım beni kuaförden alsa ii olmaz.kuaförde daha çok rahat ama napıyım:-s
peki gelinlik nerden alcan tatlım?diktirecenmi yoksa?bi kaç gelinlikciye gittik baktık ama çok zor ya.
internetten bakıyorum ya istanbulda çok iyi gelinlikciler varmış..sen mersinden mi alacan?
dugun yap tabii ki ya dugunsuz olur mu:)
cnm ben amerikadayim gelinlik burdan almayi dusunuyorum. ama eger bagaj sorunum olursa Trden de bakmayi dusunuyorum. pronovias la sposa fln Trde de var cunku.
ama gelis suresi uzunmus galiba TRye de. benm 1,5ayim olck dugune kadar yani gelinligim muamma henuz
fotograf icin ne dusnuyosun? arastirma yaptin mi hic?
vayy benim de nişanlım amerikada kalıyor nikahımız orda olacak.düğün mersindenikahımız düğünden 4ay önce falan olacak sanırım ozamanda orda evimiz için mobilya falan alacaz inşallah.tesadüfe bak yaaw
otellerde bilemem ama düğünsalonlarda paket veriyorlar hani fiyat içinde 20adet resim var falan filan yazıyor ama bi tane daha tuttarım.gezip bakmamız lazım.yada belki burdan mersinli yada adanalı bi bayan varsa bize yardım eder.
ya ben çok korkuyorum orda nikah elbise bulamıyacam diye.var mı orda böyle sade uzun kollu elbiseler?
ordan Trye gelinlik getirirsen dikkat et bence birşey olmazsın gelinliğe
enee buraya mi gelin geliosun superr nerde oturcaksiniz? ben floridadayim ama okulumu degistirmeyi dusunuyorum seneye evlenip geldikten sonra georgiaya tasiniriz belki:)
elcilikte mi yapcaksiniz cnm nikahi? cook guzel olur emin ol cok romantik, biz de dusunduk de bizim is gene karisik. erkek ark. yabanci ben turk amerikada hangi elcilige gitmemiz lazim baya karisik bisi:))) o yuzden biz de ankarada yapcaz nikahi.
cnm belki NYCde bulabilirsin istedigin gibi bisi ama bence riske girme. ben TRden kiyafet getirmistim bi kac gunluk spor elbise. inan yolda bile soruyolar. TRdeki moda anlayisi coook daha ilerde burdan. bence sen TRden al yada diktir. buranin terzileri cok pahali genelde millet prom dress icin fln internetten yurtdisina siparis veriyor. bi de kapalisin sanirim. tarzina gore bisey bulman zor olabilir.
sorma bagaj olayi korkutuyo beni ztn buraya gelirken cok guzel bi valiz almistim inince taniyamadim kendi valizimi heryerini kirmislar ve simsiyah olmustu. gelinlik getirmek riskli gelio bana da
slm, evet nişanlım orda newyork da kalıyor.nikahımız orda olacak sonra mersinde ailemizle düğün yapcaz Allah izin verirse.başört takmıyrm ama kapalıyım yani nikah elbisem de uzun kollu olacak.nikahda gelinlik giymem de ama yinede güzel bi elbise yani abiye olsun istiyrm.orda hiç türk gelinlikci falan yokmu.
gelinlik burdan al bence dediğin gibi ordan getirsen çok riskli olur.bende artık neyapacamı bilmiyrm.
nasıl gelinlik almaya düşünüyorsun?sade mi kabarıkmı
Merhaba arkadaşlar foruma göz atarken konu dikkatimi çekti,ben aslen mersinliyim ama istanbulda yaşıyorum ekim ayında mersin merada center büyük kır bahççesinde 250 kişilik nişan yaptık,tek kelimeyle süperdi,hizmet ,kalite ,yemekler mükemmel.Size alternatif menü seçenkleri sunulıyor ve isterseniz menüyü değiştirebiliyorsunuz,ancak tek olumsuz yanı fiyonk organizasyonun hostesleri resmen çuval giyip gelmişlerdi gecenin tek olumsuz yanı oydu.bunun dışında nişan saçımı Kerimede yaptırdım .Saç ve makyajda Kerime yi tek geçerim
hayirli olsun tatlim, allah tamamina erdirsin insallah..
meradanin buyuk bahcesini nasil verdiler canim 250kisiye? Benim dugunum de 250 kisi olcak ve bize kucuk bahceyi verebiliriz ancak demislerdi. O kucuk bahce de cok kotu gorunuyor, cocuk parki gibi:S
deniz isiklandirmasi falan bir sey yok.
sizinki nasildi cnm, biz son secenek martiyla anlastik ama hala icime sinmis degil
Bwenim nişanım ekim ayında olduğu için artık yaz düğün mevsimi btmişti herkes kapaluı salonları tutmuştu,hiç zorlamadan kabul ettiler 250 kişikil tuttuk fakat o gece 267 kişi geldi ekstradan 3 tane 10 kişilik masayı da hazırlayıp yedekte bırakmışklardı
ekimde mersinin havası mayıs gibi olur serin ama soğuk olmaz.. ama nişan adetlerini bilemiyorum inanHerkeze slmmm arkadaşlar ben konyalıyım temmuzda nişanım olacak .Nişanlım mersin erdemlili yazılanları dikkatlice okudum .sahil martıyı netten gördümm çok hoşuma gitttiii.düğünü biz ekim başı gibi düşünüoruz ekimde mersinde hava nasıl olurr? birde nişan adetleriniz nasıl?şimdiden teşekkür ederimmm
miy dedgnz ne?:26: Bi macit ozcan spor tesisi varmis orasi mi?
Merhaba, konu açılalı çok fazla olmuş ama şansımı deneyeyim :)
Eylül 2015 te mersinde kır düğünü için önerebileceğiniz mekanlar var mı? Kişi sayısı 150..Havuz başı bahçeli biryerde olabilir..Mersini hiç bilmiyorum, düğünüm kısmetse orda olacak..
Tesadüfen gördüm yazını :) Mersinde Club Garden diye bir yer vardı sanırım. Çok güzeldi orası açık hava bahçeli bir yer ama havuzu yoktu. Birde 150 kişi için çok fazla gelebilir. Bizimde düğünümüz mersinde oldu ancak biz açıkhava tercih etmedik sıcaktan dolayı, klimalı olması için kapalı bir mekan tercih ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?