• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mersin'de düğün mekanı

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Merhaba arkadaşlar,

2011 haziran ayında düğün yapmayı planlıyoruz, malum şimdiden yer ayarlamak gerekli.. Mersin o dönemlerde çok sıcak olur diye çok korkuyorum hiç o dönemde evleneniniz oldu mu hava nasıldı? O havaya salon düğünü çekilmez gibi geliyor bana, kır düğünü düşünüyorum. Davetli sayım çok fazla olmayacağı için büyük bahçesi olan bir balık resaurantı bile uygun olabilir. Şu an Mersin'de olmadığım için-daha doğrusu düğünüme ancak 1 ay kala dönebileceğim için- biraz zor oluyor benim için yer bulmak..

Sizlerin fikrini almak istiyorum. Gördüğünüz düğünler veya sizinkiler nerlerde oldu? Nasıllardı?
:69:

bende mersınde yasıyorum bu yaz benımde dugunum olacak .mekan arastırması ıcındeyım.sahil martı otel,sultaşa otel,merada center,gondol hotel,mersin hilton sa bunlar kır dugunu yapan mekanlardan bazıları.google'dan arastırıp randevu alabılırsın canım:34::34::34::34::34:

bende mersınde yasıyorum bu yaz benımde dugunum olacak .mekan arastırması ıcındeyım.sahil martı otel,sultaşa otel,merada center,gondol hotel,mersin hilton sa bunlar kır dugunu yapan mekanlardan bazıları.google'dan arastırıp randevu alabılırsın canım:34::34::34::34::34:

Allah simdiden mutlu etsin cnm, ben sahil martiyla gorustum fakat ancak telefonla. illa ki gelin fiyat cikaralim dediler. senin orayla yuzyuze gorusme imkanin oldu mu? sana ne kadar fiyat cikardilar?
bir de gondolu duydum ama oranin kir dugunu icin pek bisey soylemediler. Armadayi da begenmedim ben cunku davetlimiz az olacagi icin kucuk bi bahce fotografi gonderip burda yapabilirsiniz demisler ama hos gorunmuyordu orasi..
sen nerde yapmayi dusunuyosun tatlim?

ben mersin garden cluba gıttım gecen gun.kişi başı fıyatı 13 dedıller.nıkah,ılk dans,havai fişek,dilek balonu ucurma gıbı faaalıyetler kokteyl tıpı bahcede oluyor.dugunun gerı kalanı ıcerde devam edıyor.ınternet sıtesını zıyaret edebılırsın.martıya gııttım kısı bası 20 dedıler.gondolda da kır dugunu kısı bası fıyat vermıyorlar sabıt 10mılyar ıstıyorlar.ıster 100 kısı ıster 500 kısı gelsın aynı fıyat verıyorlar.sultasaya da gıttım havuz basına kısı bası 16 dıyorlar.meradayı bende begenmedım acıkcası cocuk parkından farkı yok.bende hala arastırma ıcındeyım bakalım neresı olacak:44::44::44:

ben mersin garden cluba gıttım gecen gun.kişi başı fıyatı 13 dedıller.nıkah,ılk dans,havai fişek,dilek balonu ucurma gıbı faaalıyetler kokteyl tıpı bahcede oluyor.dugunun gerı kalanı ıcerde devam edıyor.ınternet sıtesını zıyaret edebılırsın.martıya gııttım kısı bası 20 dedıler.gondolda da kır dugunu kısı bası fıyat vermıyorlar sabıt 10mılyar ıstıyorlar.ıster 100 kısı ıster 500 kısı gelsın aynı fıyat verıyorlar.sultasaya da gıttım havuz basına kısı bası 16 dıyorlar.meradayı bende begenmedım acıkcası cocuk parkından farkı yok.bende hala arastırma ıcındeyım bakalım neresı olacak:44::44::44:

supersin:16:
en uygunu garden club gibi gorunuyor o halde. Ama ben martiya takildim baska hic bir yer gozume hos gorunmuyor:( Martı bana yemekli yani 12 cesit baslangic, 2 cesit ara sicak,2 masrubat, meyve, tavuk ana yemek menu ve pasta icin 40TL dedi. Bu 20 Tl dediginiz koktely menusu mu yoksa kuru pastali dugun mu? Eger koktely ise marti biraz daha indirim bile yapabilir bence. Ben telefonla konustum cunku surekli gelin fiyati konusalim, indirim yapabilirz dediler.
Gondol cok abartmis bence oyle kaba taslak bi fiyat soylenmez ki:S
Sultasanin peki kokteyl mi 16Tllik ucreti yoksa pasta ve kola fiyati mi sadece?

Bir de ben mersin oteliyle gorustum, 200 ve 400 kisilik salonlari varmis, alkolsuz hersey dahil et menu kisi basi 30 dediler yeni yıl fiyati icin. balayi odasi ve her turlu susleme dahil. Ama bahceleri yokmus:(

supersin:16:
en uygunu garden club gibi gorunuyor o halde. Ama ben martiya takildim baska hic bir yer gozume hos gorunmuyor:( Martı bana yemekli yani 12 cesit baslangic, 2 cesit ara sicak,2 masrubat, meyve, tavuk ana yemek menu ve pasta icin 40TL dedi. Bu 20 Tl dediginiz koktely menusu mu yoksa kuru pastali dugun mu? Eger koktely ise marti biraz daha indirim bile yapabilir bence. Ben telefonla konustum cunku surekli gelin fiyati konusalim, indirim yapabilirz dediler.
Gondol cok abartmis bence oyle kaba taslak bi fiyat soylenmez ki:S
Sultasanin peki kokteyl mi 16Tllik ucreti yoksa pasta ve kola fiyati mi sadece?

Bir de ben mersin oteliyle gorustum, 200 ve 400 kisilik salonlari varmis, alkolsuz hersey dahil et menu kisi basi 30 dediler yeni yıl fiyati icin. balayi odasi ve her turlu susleme dahil. Ama bahceleri yokmus:(

benım aldıgım fıyatlar kuru pasta mesrubat cerez cips menulerının fıyatları cnm.benım dugunum cok kalabalık olcak o yuzden yemeklı menuler bızı zorlayabılır.600-700 kısılık bır dugunum olacak :61: kır dugunu mekanları da cok kucuk kafam cok karıstı yaaa :30:

Aman ha kızlar bende mersinde yaşıyorum,o ismi geçen yerlerdeki Düğün fotoğrafçılarına dikkkat edin,yakın arkadaşlarımın düğünlerinden biliyorum felaketti.

Hilton derseniz salonu büyük güzel,ama oranın fotoğrafcısı Berbat ötesi,Biz arkadaş için Çok Özel Bir fotoğrafçı ayarlamıştık,mükkemmmel fotoğraflar çekti,herkes kıskanıyor valla ya.Adı ömer şahin,Facebookta omer sahin photography diye grubuda vardı hatırladığım kadarıyla.Burda reklam olmasın isteyenlere özelden telefonunu verebilriim.

Salon olayında ise bence mantıklı olan yer Martı oteli,hemde sahil kenarında mis gibi ooh :)

kesınlıkle haklısın fotografcı cok onemlı.benım de onerebılecegım bırkac fotografcı var.stüdyo güneyin dış çekım ve studyo cekımlerı cok hoş.ve Dünya ASLAN var.dogum ve dugun fotografcısı kendısı. cok hoş çekımlerı var.google'dan sıtelerıne gırıp fotograflarını ınceleyın derım :51::51::51:

benım aldıgım fıyatlar kuru pasta mesrubat cerez cips menulerının fıyatları cnm.benım dugunum cok kalabalık olcak o yuzden yemeklı menuler bızı zorlayabılır.600-700 kısılık bır dugunum olacak :61: kır dugunu mekanları da cok kucuk kafam cok karıstı yaaa :30:

off maşallah:D
biz az kişiyiz diye yer bulamıyoruz, siz de kalabalıksınız diye:D

slmlar
benim düğünüm de mersinde olacak nişanlım götürdü beni düğünsalonlara otellere falan baktık.
martı otel biraz uzak ya gondola gittik onlar hem kır düğünü hemde havuz başı düğünü yapıyorlar.havuz başında yaparsan otelin misafirler de oturabilirlermiş benim ve nişanlımın ailesi alkol kullanmaz oyüzden öyle şey kabul edemem.misafiler alkol kullanır kavga çıkar falan diye düşündüm.hele bile ordaki kadın bana hiç sempatik gelmedi çok şımarık davranıyordu..nedense.ya herneyse manolya düğünsalona gittim baktım bizden 5dk zaten.beğendim de ama yazın olursa çok sıcak olur.alyans düğün salon diye bi yer var.iki tane salon gösterdiler bize güzel modern ve de çok temiz.adam da sempatik kibar efendi herşey gösterdi bize sağolsun.meradaya gittik kır düğün için iyi de ama gerçekten çocukpark gibi adam başı 30tl alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.temmuz da nişanlandım ama çok sıcaktı nişanımız evde oldu çok şükür.MERSİN OTELE de gittik şaka gibi ya salon bi toplam odasıya benziyor ve bahçe de yok.
bende mersinde iyi bi kuaför bir türlü bulamıyorum nişanımda resmen rezil oldum:-( uzun sarı saçım var topuz olsun istedim çocuk saçımı mahvetti:-( makyaj sade olsun istedim hava zaten sıcak diye gözlerimi bi açtım şok oldum.siz iyi bi kuaförü bilirmisiniz? adanayada giderim gerekirse..
Allah'a emanet olun.

merhaba. nişaniniz ne zaman oldu yani hep cok sicakti demissiniz ya. benim dugunum haziranda olcak cok sicak olur diye korkuyorum:(
sac icin nereye gittin? ben porselen makyaj yaptirmayi dusunuyordum ama mersin sicak catliyor diye yapmiyorlarmis.
benim de internetten edindigim bilgilere gore mehmet tatli,kenan, huseyin ve kerime yi onermisler.
mehmet tatli biraz pahaliymis ve makyaj yapan bayan cok hizli yapiyomus eger mudahale etmezsen basmaklip bisey cikabilir diyolardi.
huseyin biraz sonradan gorme gibiymis. bazen ilgisizmis ama onun da makjozu pelin sanirim onu cook begeniyolar.
kenanin saci cok iyi ama makyaji yapan kiz baska isleri de yapiyomus orda. o yuzden pek guvenemiyorum ben:S
kerimede de sac ve makyaj kerimeden cikiyor.
bu ilk 3ü kryolan marka kullanan kuaforler.
kerime mac kullaniyomus.
umarim yardimci olabildim..

slm
cvp yazdığın için tşkler.nişanım temmuzda oldu aman çok sıcaktı ya çokkk pişman oldum.
kubi ye gittim biliyormusun?porselen makyajı yaptırdım ordaki kadın sempatikdi ama çok abartı.gözlerim gözükmyordu.orda bi gelin vardı onun gözmakyajı da öyledi benimki öyle olmazsın diye rica etmiştim ama sanırımki hep böyle abartıyorlar.nişanlım resmen şok oldu dondu:-)
hee hüseyine bende gittim bikere bi düğüne gitcektim diye.çok ilgisiz davranıyorlar orda kalktım gittim.öyle şeye gelemem ben sonuçta para ödüyoruz demi...düğün günümde paraya bakmam ama işi iyi bilen bi kuaför istiyorum.bana yardım ettin için tşkler sağol.
sen bi düğün mekanı seçtinmi?

valla en güzeli stad düğünü arkedeş istediğini aağarlayabilrsin tribünlerde :52: bide sahada nikah kıyıldı mı alsana kır düğünü yaşasın MİY :51:

slm
cvp yazdığın için tşkler.nişanım temmuzda oldu aman çok sıcaktı ya çokkk pişman oldum.
kubi ye gittim biliyormusun?porselen makyajı yaptırdım ordaki kadın sempatikdi ama çok abartı.gözlerim gözükmyordu.orda bi gelin vardı onun gözmakyajı da öyledi benimki öyle olmazsın diye rica etmiştim ama sanırımki hep böyle abartıyorlar.nişanlım resmen şok oldu dondu:-)
hee hüseyine bende gittim bikere bi düğüne gitcektim diye.çok ilgisiz davranıyorlar orda kalktım gittim.öyle şeye gelemem ben sonuçta para ödüyoruz demi...düğün günümde paraya bakmam ama işi iyi bilen bi kuaför istiyorum.bana yardım ettin için tşkler sağol.
sen bi düğün mekanı seçtinmi?

rica ederim tatlim.
kubi nerde? ben 5yildir mersinde yasamiyorum ve bilmiyorum cogu yeri yani. hatta sicagini bile unuttum. insallah cok sicak olmaz haziranin ortasinda olck benim dugunum.
evet cnm biz marti otelle anlastik, deniz kenari guzel bi otele benziyor-ben sadece netten gordum- eger cok davetlin olcaksa mutlaka oranin bahcesinde yapmalisin! tam denize sifir harika bi yer..
bizim davetli sayimiza uygun degildi bahce. biz de otelin deniz manzarali ust katini tuttuk.
bu arada martinin muzikleri cok iyiymis, saksafon falan caliyorlarmis. biz DJde tuttuk.
ay insalah cok sicak olmaz hava berbat etmez dugunu:(

merhaba. nişaniniz ne zaman oldu yani hep cok sicakti demissiniz ya. benim dugunum haziranda olcak cok sicak olur diye korkuyorum:(
sac icin nereye gittin? ben porselen makyaj yaptirmayi dusunuyordum ama mersin sicak catliyor diye yapmiyorlarmis.
benim de internetten edindigim bilgilere gore mehmet tatli,kenan, huseyin ve kerime yi onermisler.
mehmet tatli biraz pahaliymis ve makyaj yapan bayan cok hizli yapiyomus eger mudahale etmezsen basmaklip bisey cikabilir diyolardi.
huseyin biraz sonradan gorme gibiymis. bazen ilgisizmis ama onun da makjozu pelin sanirim onu cook begeniyolar.
kenanin saci cok iyi ama makyaji yapan kiz baska isleri de yapiyomus orda. o yuzden pek guvenemiyorum ben:S
kerimede de sac ve makyaj kerimeden cikiyor.
bu ilk 3ü kryolan marka kullanan kuaforler.
kerime mac kullaniyomus.
umarim yardimci olabildim..

bende mersinliyim nikahım orda oldu kuaför konusunda huseyin evet cok sımarık yani kendi musterilerine herseyi yapar ama sadece 1 defa gidiosan yuzune bile bakmaz mehmet tatlı cok pahalı mersine göre asırı hemde bende arkadasımın kuaförune gittim sacım iğrencti istedigim sade duz bir topuzdu kendime geldigimde duvagım yırtık sacım evde iş yaparken önume gelmesin diye topladııgm gibiydi tam bir felaketti neyseki makyajımı kendim yaptım forumun civarında çok kuaför var ama ne olursa olssun mutlaka mutlaka prova yaptırın mekan olarakta hiltonun yan tarafında bir yer vardı orda hep kır dugunu oluyor adı armada

rica ederim tatlim.
kubi nerde? ben 5yildir mersinde yasamiyorum ve bilmiyorum cogu yeri yani. hatta sicagini bile unuttum. insallah cok sicak olmaz haziranin ortasinda olck benim dugunum.
evet cnm biz marti otelle anlastik, deniz kenari guzel bi otele benziyor-ben sadece netten gordum- eger cok davetlin olcaksa mutlaka oranin bahcesinde yapmalisin! tam denize sifir harika bi yer..
bizim davetli sayimiza uygun degildi bahce. biz de otelin deniz manzarali ust katini tuttuk.
bu arada martinin muzikleri cok iyiymis, saksafon falan caliyorlarmis. biz DJde tuttuk.
ay insalah cok sicak olmaz hava berbat etmez dugunu:(

mrb.martı otel güzel düğünler yapıyor herkes çok beğeniyor güzel yer seçmişsiniz hayırlısı:-) nişanlım martı istemedi çünkü uzakmış yani akrabası yaşlıları falan düşündü için.amannn inanki çok sıcak olur ama herkes yardım eder sana kafana takma.5 yıldan beri nerde yaşıyorsun?ben mersinli değilim erzurumluyum ama düğünümüz orda olacak Allah izin verirse.yaz düğünü hiç düşünmem ya kış yada baharda düğünümüz olur inşallah.ama yaz düğünler dahada çok güzel olurlar yani iyi tarih seçmişsiniz.
kubi kuaför tam Çankaya mah. Atatürk cad. de çarşıda orda bi kaç kuyumcu var.bende işte orda topuz yaptırdım yani afedersiniz de ama sabah kalktığım zamanda saçım daha iyi duruyor.düz büyük sade bi topuz istedim.sade makyaj olsun istedim ama kısmet değildi demekki :-) prova gerek yok zaten düz sade topuz makyaj istiyon gelme sen provaya dediler.güvendim yani benim de suçum var.neyse nişanım zaten evde oldu resim de çektirmedik..boşverdim gitti.
benden önce evlenecen hayırlısıyla düğününden sonra kuaförü düğünü falan anlatırsın bize:-)

bende mersinliyim nikahım orda oldu kuaför konusunda huseyin evet cok sımarık yani kendi musterilerine herseyi yapar ama sadece 1 defa gidiosan yuzune bile bakmaz mehmet tatlı cok pahalı mersine göre asırı hemde bende arkadasımın kuaförune gittim sacım iğrencti istedigim sade duz bir topuzdu kendime geldigimde duvagım yırtık sacım evde iş yaparken önume gelmesin diye topladııgm gibiydi tam bir felaketti neyseki makyajımı kendim yaptım forumun civarında çok kuaför var ama ne olursa olssun mutlaka mutlaka prova yaptırın mekan olarakta hiltonun yan tarafında bir yer vardı orda hep kır dugunu oluyor adı armada

ay benim de en korktugum o iste. dusunsene hayatinda bi kez olcak ve beceriksiz bi kuafor yuzunden berbat oluyo o gunun. albumune baktim cnm gercekten isini bilmeyen biri yapmis ama neyse ki guzel tatli bi yuzun var da hepsini kurtarmis;)
armadayla marti arasinda kaldik biz de. hatta armada agir basiyodu cunku deniz kenarinda bahcede yapabilirdik ama ben nette bi album gordum. armadanin bize soyledikleri 2.bahcesinde yapilmis. aman tanrim. deniz isiklandirma vs bisey yok arka taraf deniz mi ucurum mu belli degil. masalar resmen karanlikta kalmis:S masalarin arasindan yol gecer daginik daginik koymuslar gelin masasi desen tee nerde. eminim konuklarin hicbiri gormemistir gelinle damadi:)
marti cok iyi demiyorum. hatta bizim tuttugumuz salonun kare masalri var. kafama cok takiyorum:( kaba duruyo. bunun haricinde simdilik kotu bi seye rastlamadim.
umarim guzel gecer, herkes memnun ayrilir dugunumden^^
orda yapmayi dusunen varsa o albumun linkini gondereyim ben sonra karar versinler:)

mrb.martı otel güzel düğünler yapıyor herkes çok beğeniyor güzel yer seçmişsiniz hayırlısı:-) nişanlım martı istemedi çünkü uzakmış yani akrabası yaşlıları falan düşündü için.amannn inanki çok sıcak olur ama herkes yardım eder sana kafana takma.5 yıldan beri nerde yaşıyorsun?ben mersinli değilim erzurumluyum ama düğünümüz orda olacak Allah izin verirse.yaz düğünü hiç düşünmem ya kış yada baharda düğünümüz olur inşallah.ama yaz düğünler dahada çok güzel olurlar yani iyi tarih seçmişsiniz.
kubi kuaför tam Çankaya mah. Atatürk cad. de çarşıda orda bi kaç kuyumcu var.bende işte orda topuz yaptırdım yani afedersiniz de ama sabah kalktığım zamanda saçım daha iyi duruyor.düz büyük sade bi topuz istedim.sade makyaj olsun istedim ama kısmet değildi demekki :-) prova gerek yok zaten düz sade topuz makyaj istiyon gelme sen provaya dediler.güvendim yani benim de suçum var.neyse nişanım zaten evde oldu resim de çektirmedik..boşverdim gitti.
benden önce evlenecen hayırlısıyla düğününden sonra kuaförü düğünü falan anlatırsın bize:-)

tesekkurler cnm, ins guzel olur. secenek az olunca secmek de cok zor oluyormus. her ne kadar tam istedigim bi yer bulamadiysam da, elimizdekinin en iyisiydi marti. annemler zaten viransehirde, yani otel bize uzak degil:)
tatlim ben 5yil ankarada kaldim, simdi de gurbet ellerde memleketime donmeye gun sayiyorum-dugunume de tabii:)
bahar dugunleri harikaa olurr!! bu yil icin mi dusunmuyosunuz cnm ozman dugunu? ben ins balayimdan sonra eklerim bi kac foto;)
kubiyi kara listeye ekliyoruz o halde:))
ben sacim icin mehmet tatli ve kenanla goruscem. muharrem diye biri varmis kenanda calisan, herkes cok ovuyo. bakcam eger muharrem ordaysa ikisinden de randevu alcam. ama makyaj icin huseyinin bernasi onde gidiyo.
bu ucunu nasil bi araya getircem bilmiyorum:)))
acaba otele cagirsam gelir mi berna?

Back