mersinde deprem

kaestro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
16
44
Bayanlar şuan elim ayağım titriyor,depremin üzerinden saat geçti ama hala mahallenin köpekleri havlıyor,35 derece olan havada fırtına çıktı resmen gökyüzü kızıl,depremin olduğu deniz tarafında yıldırımlar çakıyor sürekli,gök gürültülerinden durmayan araba alarmları... biriniz bi şeyler yazsın sakinleşemiyorum,sürekli eski depremler akla geliyor

bende adanadayım uyku tutmuyor
gök gürültüsü sağnak yağış fena
köpek sesleri susmuyor
geçmiş olsun hepimize

Öncelikle geçmiş olsun bende wanda yaşıyorum ve wan depremini duymayan kalmamıştır Arada şiddetli artçılar oluyo abartmaya telaşa gerek yok :)

Öncelikle geçmiş olsun bende wanda yaşıyorum ve wan depremini duymayan kalmamıştır Arada şiddetli artçılar oluyo abartmaya telaşa gerek yok :)
depremde bu kadar korkmamıştım ya hatta yerimden kalkmadım ama şuan hava çok garip anlatamıyorum bile,sabahı edelim bi diye dua ediyoruz resmen

Inanmiyorum yaklaşık yarım saat önce durup dururken mersinde deprem olma ihtimali aklıma geldi. Deprem hakkında hiç bir bilgim yok ve Mersine yakın bir yerde de oturmuyorum. Niye birden oyle birsey dusundugume anlam verememistim. Birden sizin konusunu görünce şok oldum. 6. Hissim kuvvetlidir de ilk defa boylesini yasadim Allah daha kotusunden korusun.

valla ilginçmiş

Ailem adana da yaşıyor, bende çok telaşlandım . Allah korusun felaketlerden.

Eşimin ailesi mersinde yaşıyor biz de endişelendik şimdi
Fırtına fln devam ediyor mu ki hala

Rüzgar hala şiddetli pencereden vuu vuu sesler geliyor ama yağmur durdu daha sakin hava

Korkmayin geldi geçti Allah in izniyle.Allah beterinden korusun .sıcak havalarda yağan yağmurlarda böyle fırtınalar gorulebiliyormus bilimsel açıklamalarını okumuştum korkmayın dua edin bol bol .Ra bbim bi daha yasatmasin insalllah

98 ceyhan-2011 van depremini yaşamış biri olarak Allah korusun sizleri..kaptırmayın kendinizi bakın bende klostrofobi oldu.

Allah korusun geçmiş olsun.
aşırı sıcak yaz aylarında denize yakın yerlerde gökgürültülü şimşekli yağmurlar normaldir ama depremle denk gelmesi korkutucu olmuş.

antepde cok fena sallandı gece
uyuyodum esıme yatagı sallamaaaa dedım sandım ayagıyla sallıyor
bı baktım sarılmıs benı tutuyor
avıze tepemızde nasıl sallanıyordu
2-3 gundur ufak ufak yerden gumleme oluyordu ama
dun gecekı sallantı bı baskaydı

canlarım sakin ve soğukkanlı olun ama kadir sütçü bu depremi ve arkasından çıkan rüzgarı bildi. ben ciddiye almazdım o tarz adamları ama bunu bildi. 29 temmuzdan itibaren 72 saat içinde 4-5 şiddetinde filan şeklinde tabi yerini söyleyememişti ama bunu yazdı Facebook sayfasında. cumleten geçmiş olsun.

Çok kötüydü ya biz sabah öğrendik deprem olduğunu bu kısmıda trajikomik ben rüya görüorm sandım rüyamda balkon demirleri çarıpıp duruo biri sallıomuş gibi, eşimde kalktı hemen durmuş deprem , anlayamadık hırsızmı dedik ama o an düşünemedik hırsız demir kapıları çarpa çarpa gelirmi ben elimde vileda sapı hırsızın başına vurcam die bekliorm eşim dalga geçio baya komiktik biz gece deprem olduğunu bilsem uyuyamazdım sabaha kadar hayır bide bu bina çok saygısız bağıra bağıra binayı rahatsız ediolar dedim yattım söylene söylene :S Allahım beterinden saklasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…