Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu uyarıyı marmara ve özeellikle balıkesir ve çevresi için yapıyolardı. bu ara bütün türkiyeyi geziyo deprem resmenakdeniz'dekiler kadir sütçü akdeniz'de bir deprem olacağını tahmin ediyor haberiniz olsun zamanı belirsiz ama 5.5-6.5 arası şiddette diyor lütfen tedbirli olun allah'ım hepimizi korusun büyük depremlerden. bu kadir sütçü denen adam dün de 72 saat içinde olacak demişti ama yeri belirsizdi şimdi de böyle bi tahminde bulunmuş bilmiyorum ne kadar doğrudur tedbiri elden bırakmayın korkmayın allah'ın izniyle soğukkanlı olun 5 şiddeti sıkıntı değil ama 6,5 şiddetli sayılıyor inşallah 5 şiddetinde olur dahası olmaz
gerçek mi acaba tedirgin oldum şimdi zaten dün gece önceki gün olan deprem saatine kadar uyuyamadım yine olacak mı diye bilmiyorum ama ben korkuyorummakdeniz'dekiler kadir sütçü akdeniz'de bir deprem olacağını tahmin ediyor haberiniz olsun zamanı belirsiz ama 5.5-6.5 arası şiddette diyor lütfen tedbirli olun allah'ım hepimizi korusun büyük depremlerden. bu kadir sütçü denen adam dün de 72 saat içinde olacak demişti ama yeri belirsizdi şimdi de böyle bi tahminde bulunmuş bilmiyorum ne kadar doğrudur tedbiri elden bırakmayın korkmayın allah'ın izniyle soğukkanlı olun 5 şiddeti sıkıntı değil ama 6,5 şiddetli sayılıyor inşallah 5 şiddetinde olur dahası olmaz