mersinde deprem

bi ara balıkesirde oluyodu sürekli çok korkuyorum bende, o yüzden burdaki depremin etkisi hala üzerimden geçmediği için, deprem oldu diye okuyunca burda olmuş gibi etkileniyorum :KK43:
uzmanlar ekime kadar bu küçük dpremlerin olması gerekiyo olmazsa 2016da daha büyükleri olur diyo ama bu balıkesir ve marmara içindi. marmarada değil ama akdenizde oluyo daha büyüğü olmucak diye sevinsekmi yoksa marmarayı hala daha büyüğü bekliyomu :KK43:

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun
99depreminde 15yasindaydim uzun sure etkisinden kurtulamadim rahmetli babamla birlikte depremzedelere yardim gotururduk Allah kimsenin basina boyle felaket vermesin cok zor cok

dua edin marmarada'da olsun ufak ufak ne bilim 4 yada 5 şiddetinde zararsız depremler asıl oraya lazım o fayın enerjisini atması lazım

ben anamur'dan hiç hissetmedim depremi. bu arada mersin kıyıları türkiye'nin deprem riski en düşük bölgelerinden biridir. içiniz rahat olsun, daha büyüğü olacağına ara ara küçük depremlerin olması iyidir.

sağolun bayanlar havada düzeldi neyseki geride bıraktık o akşamı

akdeniz'dekiler kadir sütçü akdeniz'de bir deprem olacağını tahmin ediyor haberiniz olsun zamanı belirsiz ama 5.5-6.5 arası şiddette diyor lütfen tedbirli olun allah'ım hepimizi korusun büyük depremlerden. bu kadir sütçü denen adam dün de 72 saat içinde olacak demişti ama yeri belirsizdi şimdi de böyle bi tahminde bulunmuş bilmiyorum ne kadar doğrudur tedbiri elden bırakmayın korkmayın allah'ın izniyle soğukkanlı olun 5 şiddeti sıkıntı değil ama 6,5 şiddetli sayılıyor inşallah 5 şiddetinde olur dahası olmaz

akdeniz'dekiler kadir sütçü akdeniz'de bir deprem olacağını tahmin ediyor haberiniz olsun zamanı belirsiz ama 5.5-6.5 arası şiddette diyor lütfen tedbirli olun allah'ım hepimizi korusun büyük depremlerden. bu kadir sütçü denen adam dün de 72 saat içinde olacak demişti ama yeri belirsizdi şimdi de böyle bi tahminde bulunmuş bilmiyorum ne kadar doğrudur tedbiri elden bırakmayın korkmayın allah'ın izniyle soğukkanlı olun 5 şiddeti sıkıntı değil ama 6,5 şiddetli sayılıyor inşallah 5 şiddetinde olur dahası olmaz
bu uyarıyı marmara ve özeellikle balıkesir ve çevresi için yapıyolardı. bu ara bütün türkiyeyi geziyo deprem resmen

gerçek mi acaba tedirgin oldum şimdi zaten dün gece önceki gün olan deprem saatine kadar uyuyamadım yine olacak mı diye bilmiyorum ama ben korkuyorumm :KK17:

X