- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 31
-
- Konu Sahibi kackaloribu
MERSİN'in Anamur ilçesinde İsmet Ateş, boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Ateş (29) ile kayınvalidesi Şule Bilgin'i (51) eve eşyalarını almak için geldiği sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay, ilçeye bağlı Karalarbahşiş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sümeyye Ateş, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı İsmet Ateş ile boşanma kararı aldı. Annesi Şule Bilgin ile yaşayan Sümeyye Ateş, annesini de yanına alıp, eşyalarını almak için evine gitti. Burada İsmet Ateş, kendisinden boşanmak isteyen Sümeyye Ateş ve kayınvalidesi Şule Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmet Ateş, tüfekle kayınvalidesi ve eşine ateş açtı.
YAKALANDI
Evden gelen sesleri duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, anne ve kızının cansız bedeniyle karşılaştı. Şüpheli İsmet Ateş ise, jandarma ekiplerince suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. Anne-kızın cenazesi, otopsi için Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Mersin'de Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kayınvalidesini Öldürdü
MERSİN'in Anamur ilçesinde İsmet Ateş, boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Ateş (29) ile kayınvalidesi Şule Bilgin'i (51) eve eşyalarını almak için geldiği sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay, ilçeye bağlı Karalarbahşiş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sümeyye Ateş, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı İsmet Ateş ile boşanma kararı aldı. Annesi Şule Bilgin ile yaşayan Sümeyye Ateş, annesini de yanına alıp, eşyalarını almak için evine gitti. Burada İsmet Ateş, kendisinden boşanmak isteyen Sümeyye Ateş ve kayınvalidesi Şule Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmet Ateş, tüfekle kayınvalidesi ve eşine ateş açtı.
YAKALANDI
Evden gelen sesleri duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, anne ve kızının cansız bedeniyle karşılaştı. Şüpheli İsmet Ateş ise, jandarma ekiplerince suç aleti tüfekle birlikte yakalandı. Anne-kızın cenazesi, otopsi için Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Aynenn duyarsiz olmamiz icin ugrasiyorlar. Alisiyoruz ayni haberleri gorerek. Liseye giderken kucuk bir bebege tecavuz edilip oldugu haberini dinlemistm. Aglamaktan sinirden uyumamistim arkadasim bile ayni sekilde hissetmisti. Ilk defa boyle birsey duymus garip ve kotu gelmisti. Ama simdi neler neler oluyor evet hala uzuluyorum hala sinirleniorm ama baskalarina normal gelmeye baslamis ki tepki gelmiyorÇok güzel gündem ile oynuyorlar... Bir ara çocuk haberleri... Simdilerde kadın ölüm haberleri sıradaki ne acaba?!
Bunlar hep var. Gündeme gelmesi de gerekmiyor. Bu kadr haber olmamısken kim ne yapıyordu?!
Medya çok güzel kontrol ediliyor....
Gündem sürekli değiştiriliyor.
Korkutuluyor muyuz/ bastırılıyor muyuz acaba kadın ve cocuk üzerinden toplumsal olarak bizlere ne yaptırılmaya çalışılıyor?!
Çok ama çok üzgünüm bu haberler için bunların hep var oldugu işin şu an bile birilerinin canı yandığı için
Toplumsal olarak nereye gidiyoruz diyemicem zaten hep bu noktada idik görünmüyordu simdi görünüyor.
Zamanla insanları buna da duyarsızlastırıyorlar!!
Malesef caydırıcı bir ceza yok bu böyle gidecek bu adamlara aynısını yapmak lazimMERSİN'in Anamur ilçesinde İsmet Ateş, boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Ateş (29) ile kayınvalidesi Şule Bilgin'i (51) eve eşyalarını almak için geldiği sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay, ilçeye bağlı Karalarbahşiş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Sümeyye Ateş, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı İsmet Ateş ile boşanma kararı aldı. Annesi Şule Bilgin ile yaşayan Sümeyye Ateş, annesini de yanına alıp, eşyalarını almak için evine gitti. Burada İsmet Ateş, kendisinden boşanmak isteyen Sümeyye Ateş ve kayınvalidesi Şule Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmet Ateş, tüfekle kayınvalidesi ve eşine ateş açtı.
YAKALANDI
Yazdım yazdım sildim. Anası babası hadi bi kaşık daha ye kızım, gel bak ayağına çorap giydirelim üşütürsün diye üstüne titrerken, hastalandığında başında sabahlayıp, ağladığında onunla ağlarken, hatta bu caniyle hayatını birleştirdiği gün düğününde mutlu olurken evladının başına bunların geleceği hiç aklından geçer miydi? Bu ana baba , bir canavar çıksın da evladını öldürsün diye mi büyüttü,evlendirdi evladını?
Allah kahretsin!
Bu ülkede yaşamayan insanlar ülke hakkında karar verebiliyor ben buna çok sinirleniyorum. Madem bu kadar mükemmel neden bu ülkede yaşamıyorlar...Ben bunu anliyamiyorum. 2015 yılında, annem vefat ettikten sonra, evi boşalttım, sattım ve sonra birdaha turkiyeye gelmedim ve gelmeye de hiç düşünmüyorum ama internet den izliyorum olayları. Yalniz çeşitli forumlarda bir tartışma çıksın, buradaki türkler, turkiyeyi en sosyal, en demokrasi, en zengin, kadınlara değer veren ve koruyan, hic pedofil olmayan, hic cinayet olmayan, hic ensest olmayan, her dine ve ırka karşı tolerans ve açık olan, bütün kadınların hür yaşadığı, hayvanlara karşı herkesin merhametli olduğu, bol bol insan hakları, bol bol işçi hakları, hastaneleri mükemmel olan bir memleket olarak savunuyorlar. Çok modern, cok memnun insanları olduğunu ve hele son 5-6 sene içinde, hersey in daha da mükemmel olduğunu anlatıyorlar. Ama o mükemmel memlekette yaşamak istemiyorlar. Bunu Ben anlamıyorum.
Aynen, eğer sorarsam, neden madem o mükemmel ülkede yaşamıyorsunuza, geçenlerde birisi bana dedik, senede 3 ay turkiyedeyim, bende dedim, ama bir yılin 12 ayı var, sen niye 3 ay kalıyorsun? Ona cevap yok. Bundan yarım sene önce otobüs şoförleri greve gitmişlerdi ve herkes soğukta bekliyordu, taxi gelsin diye, bir salak Türk adamı diyorki, turkiyede otobüs durakları kaloriferliymis ve turkiyeyi yönetenler hep insanların iyiliğini düşünürmüş, ozaman hemen koş, hiç bekleme, türkiyede sıcak duraklarda bekle dedim. EVET Türkiyede seçim yapıyorlar ama kendileri dış memleketteki bütün rahatliklardan faydalaniyorlar.Bu ülkede yaşamayan insanlar ülke hakkında karar verebiliyor ben buna çok sinirleniyorum. Madem bu kadar mükemmel neden bu ülkede yaşamıyorlar...
Aslında yaşadıkları durum eziklik psikolojisinden dolayı herşey iyiymiş gibi savunuyorlar. Daha turisti dolandırmaktan vazgeçemedik neremiz mükemmel...
Türkiyede grev yapılabilir mi diye sorgulayan yok. Boş insanlar gerçekten ne anlatsak boş..Aynen, eğer sorarsam, neden madem o mükemmel ülkede yaşamıyorsunuza, geçenlerde birisi bana dedik, senede 3 ay turkiyedeyim, bende dedim, ama bir yılin 12 ayı var, sen niye 3 ay kalıyorsun? Ona cevap yok. Bundan yarım sene önce otobüs şoförleri greve gitmişlerdi ve herkes soğukta bekliyordu, taxi gelsin diye, bir salak Türk adamı diyorki, turkiyede otobüs durakları kaloriferliymis ve turkiyeyi yönetenler hep insanların iyiliğini düşünürmüş, ozaman hemen koş, hiç bekleme, türkiyede sıcak duraklarda bekle dedim. EVET Türkiyede seçim yapıyorlar ama kendileri dış memleketteki bütün rahatliklardan faydalaniyorlar.
Bu haberler hep başkalarının başına gelirdi.
Şimdi içimizden birinin de başına geldi.Silent Scream olduğunu bilmek bile afallattı siteyi.
Başkalarının, her bir yabancının, biz olduğunu bilmezsek durmayacak.
İstanbul Sözleşmesi derhal uygulanmalıdır.
"Esefle kınıyorum" cümlesinden başka bir şey görmek istiyorum.
Kınayacak olan benim. Devletin kınama lüksü yoktur.