Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası mersin'de bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
arkadaşlar 2 aya kadar mersine taşınıcaz bakıcı değiştirmek en zor olay benim için. 1 yaşında bir oğlum var benim evimde bakabilecek çocukları seven bakıcı arıyorum. ayrıntıları konuşuruz tabii. burda hep istanbulda arayanlar falan var ama belki mersinde olanlarda görür diye burdada şansımı denemek istedim.

canım benim annem var mersinde o bakıyor cocuk baktı bayağı cocuklara polis cocuklarına memurlara baktı valla ama annem evimizde bakıyor cocuklara istersen baktığı kişilerden referans da verebiliriz sana..nereye tasınacaksınız mersinde

ev kesin değil ama mezitli pozcu civarı olacak sanırım. başka eve bırakmak zor olacak benim için kendi evimde düşünüyorum ben canım. annen düşünürse yine de görüşmek isterim.

annem de pozcuda oturuyor peki sorarım ona,ne iş yapıyorsun cnm,bebiş yarım gün mü tam gün mü kalacak

ben öğretmenim. büyük ihtimalle sabah 8 öğleden sonra 3 arası çalışıcam ama bulacağım bakıcı 5 e kadar evde kalmalı. ben eve geldikten sonraki 2 saat daha yani.

mersine gitmeme 1 ay kaldı ortaya gitmeden de bakıcı arayamıyorum burdan şansımı denemek istiyorum. mersin mezitli de olacak evim. evimde sabah 8 akşam 5 arası 1 yaşındaki oğluma bakıcı arıyorum. bakıcı lafından da hoşlanmam abla yada teyze arıyorum diyelim

merhaba..ben bakıcı ilanınız için konuşacaktım..bakıcı buldunuz mu? biz mersin mezitlide oturuyoruz..annem istediğiniz saatlar aralığında yani 8-5 arası çalışablr..cevabınızı bekliyorum

merhaba..ben bakıcı ilanınız için konuşacaktım..bakıcı buldunuz mu? biz mersin mezitlide oturuyoruz..annem istediğiniz saatlar aralığında yani 8-5 arası çalışablr..cevabınızı bekliyorum

merhaba..ben mersin mezitli de oturuyorum 3 kızımı büyüttüğüm için bu konuda deneyimliyim ayrıca daha önce çocuk bakıcılığıda yaptım eğer hla bakıcı arıyorsanız benden memnun kalacağınıza emin olablirsinz..(05414040130)

slm arkadaşlar mersin mezitlide oturuyorum 2 hafta sonra bir kızım olacak inşallah 2 aylık doğum izni sonrasında bebeğime kendi evimizde bakacak deneyimli bir abla yada teyze arıyoruz ilgilenen olursa sevinirim anne olmanın en zor yanı buymuş galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…