Mersin yada Adanada estetik doktoru!!

Ben başka bir sebepten gidiyorum ama dr dan çok memnunum ve aşırı yoğun kışla başkent Hüseyin özgür Aytaç tavsiye ederim meme estetiği için gelen hastası çok var

Birde ortadoğu hastanesinde Mehmet bayraktar var cnm bi tanıdığım ona silikon ameliyatı olmuştu onada çok iyi diyolar F flowersml
Ameliyat olamay karar vermek zor, ameliyatı yapacak doktoru bulmak daha zor 🙄 dün hilmi berkant beyle görüştüm ama fiyatı biraz fazla geldi emin olamadım o yüzden araştırmaya devam ediyorum canım teşekkür ederim

1 ay önce ben meme de ki kitleden dolayı 2 memeyi boşaltıp silikon yaptırmaya karar verdim ozaman 17 bin tl idi başkentte hani fikir olsun diye söyledim inşallah iyi bir dr bulursunuz F flowersml

Bence ucuz olsun diye düşünme önceki sonuçlarını görüp beğendiğin doktor olsun, yoksa hayat boyu pişmanlık olabilir Allah korusun

Bence ucuz olsun diye düşünme önceki sonuçlarını görüp beğendiğin doktor olsun, yoksa hayat boyu pişmanlık olabilir Allah korusun
Yok zaten ucuz olsun diye düşünmüyorum hem yeterince güven vermeyip hemde fiyatı makul olmayınca içime sinmedi. Birazda bütçe meselesi sonuçta şu ülke şartlarında ne yazık ki. O yüzden fiyatıda bi noktada önemli

Merhaba ameliyat oldunuz mu .dikleştirme yaptirmak istiyorum ben de biraz bilgi paylassaniz lutfen

X