Aşamaları nelerdir kadın olarak kaç gün önce orda olmam gerekiyor? Doktorun kimdi ? Ya çok sevindim adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben çok heyecanlıyım. Biz yurtdışında yaşıyoruz ailemiz Mersin'de onun için Mersin istedim ilk kez tüp bebek denemesi olacak. Doktor ve clinic çok önemliCnm ben üniversite hastanesinde yaptirdim evet çok şükür var.Pazartesi kismet olursa kalp sesini duymaya gidecegiz...Rabbim sanada nasipetsin insallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERSİN TÜP BEBEK MERKEZINDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR
- Konu Sahibi Sermin33
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2018
- 28
- 39
- 3
- 37
Aşamaları nelerdir kadın olarak kaç gün önce orda olmam gerekiyor? Doktorun kimdi ? Ya çok sevindim adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben çok heyecanlıyım. Biz yurtdışında yaşıyoruz ailemiz Mersin'de onun için Mersin istedim ilk kez tüp bebek denemesi olacak. Doktor ve clinic çok önemli
Çok teşekkürederim canim ..Yani sen önce hangi hastanede yaptiracagina karar ver.Ona göre hareketedersin.Üniversite bu konuya bakan tek bir doktor var.Adi Gürkan Yazici.bu yüzden kalabalikta.Adetinin ikinci günü randevu filan almana gerek yok sdc sabah erken saatlerinde gidip ismini yazdirman gerek.Tedavi ettikten sonra seni yönlendirir her şekilde.Ben doktorumdan çok memnundum açikcasi.
- 26 Aralık 2014
- 1.131
- 1.773
- 333
- 35
Gürkan beyle benım Ankara'daki doktorum sebebiyle tanıamıstık. Be
Şimdi soyle anlatayım biraz uzun olacakKesinlikle bende orayi resmen para tuzagi gibi gördüm.Hatta eşime dedim adım attıkça para istiyecekler gibiler..Iyu ki Gürkan hocadan vazgeçmemisim..
Ben3yıl once o hastaneye gittim benım saglam 8 yumurtadan sadece 2 sini bıraktılar ıkısı de 3. Gün embriyo su olarak hemde. Yumurtalarım da saglam yanı kötü degıl kalitesi bir tanesini verdı 2. Sini dondurdu.
Neyse adım at para dediler her tahlil hersey paraydı onlar ıcın
Ben burayı bıraktım ısım vermıcem belki farklı algılanır ankara da bir hastanede basladm tedaviye benım 15 yumurtadan 8 i saglam kaldı hem de 5. Güne kadar gitti a kalitede. Doktoruma dedım cift embrıyo koyalım tamam dedı ve biz parayı ne zaman odeyecegız demesek para söz konusu bile etmediler o kadar ekstra yapılan tahliller hersey ucrete dahıldı
Ve bu Ankara'daki doktorum bızE rapor cıkarttı İlac ıcın. Aradaki farka bakın.
Gürkan beyle tanımama vesile olan doktor da Ankara'daki doktordur. 2 ay once tedavi görürken. Kontrol ıcın benı Gürkan beye yönlendirdi. Benım kontrollerini Gürkan bey yaptı.
Kesınlıkle dogru secim yapmıs siniz
Benim kafama da Gürkan yazıcı yattı. Umarım emeklerimizin karşılığını verir Rabbim .Çok teşekkürederim canim ..Yani sen önce hangi hastanede yaptiracagina karar ver.Ona göre hareketedersin.Üniversite bu konuya bakan tek bir doktor var.Adi Gürkan Yazici.bu yüzden kalabalikta.Adetinin ikinci günü randevu filan almana gerek yok sdc sabah erken saatlerinde gidip ismini yazdirman gerek.Tedavi ettikten sonra seni yönlendirir her şekilde.Ben doktorumdan çok memnundum açikcasi.
- 18 Aralık 2018
- 28
- 39
- 3
- 37
Gürkan beyle benım Ankara'daki doktorum sebebiyle tanıamıstık. Be
Şimdi soyle anlatayım biraz uzun olacak
Ben3yıl once o hastaneye gittim benım saglam 8 yumurtadan sadece 2 sini bıraktılar ıkısı de 3. Gün embriyo su olarak hemde. Yumurtalarım da saglam yanı kötü degıl kalitesi bir tanesini verdı 2. Sini dondurdu.
Neyse adım at para dediler her tahlil hersey paraydı onlar ıcın
Ben burayı bıraktım ısım vermıcem belki farklı algılanır ankara da bir hastanede basladm tedaviye benım 15 yumurtadan 8 i saglam kaldı hem de 5. Güne kadar gitti a kalitede. Doktoruma dedım cift embrıyo koyalım tamam dedı ve biz parayı ne zaman odeyecegız demesek para söz konusu bile etmediler o kadar ekstra yapılan tahliller hersey ucrete dahıldı
Ve bu Ankara'daki doktorum bızE rapor cıkarttı İlac ıcın. Aradaki farka bakın.
Gürkan beyle tanımama vesile olan doktor da Ankara'daki doktordur. 2 ay once tedavi görürken. Kontrol ıcın benı Gürkan beye yönlendirdi. Benım kontrollerini Gürkan bey yaptı.
Kesınlıkle dogru secim yapmıs siniz
Gerçekten sömürüyorlar..Sonuç ne peki gebelik varmi şimdi ?
- 18 Aralık 2018
- 28
- 39
- 3
- 37
Benim kafama da Gürkan yazıcı yattı. Umarım emeklerimizin karşılığını verir Rabbim .
Amin cnm insallah
- 26 Aralık 2014
- 1.131
- 1.773
- 333
- 35
Ankara'daki ilk tedavimde pozıtıftı canım fakat kalp atıatan sonra düştü. Sonraki tedavim de olumsuz oldu. Hayırlısı bakalım kendimize zaman verdık. Daha sonra tekrar baslayacagız bu arada sızın adınıza cok sevindim olumlu olmus. Allah gönlünüze göre versınGerçekten sömürüyorlar..Sonuç ne peki gebelik varmi şimdi ?
- 18 Aralık 2018
- 28
- 39
- 3
- 37
Ankara'daki ilk tedavimde pozıtıftı canım fakat kalp atıatan sonra düştü. Sonraki tedavim de olumsuz oldu. Hayırlısı bakalım kendimize zaman verdık. Daha sonra tekrar baslayacagız bu arada sızın adınıza cok sevindim olumlu olmus. Allah gönlünüze göre versın
Üzüldüm cnm ya...Vallahi bende tam anlamiyla sevinemiyorum bile.. nasip kismet..insallah bunlarin hicbirine gerek kalmadan hamile kalirsin .Rabbim yar ve yardimcin olsun
- 26 Aralık 2014
- 1.131
- 1.773
- 333
- 35
Amin Allah razı olsun ınsallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahÜzüldüm cnm ya...Vallahi bende tam anlamiyla sevinemiyorum bile.. nasip kismet..insallah bunlarin hicbirine gerek kalmadan hamile kalirsin .Rabbim yar ve yardimcin olsun
- 18 Aralık 2018
- 28
- 39
- 3
- 37
Amin Allah razı olsun ınsallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnnnnn
- 2 Aralık 2015
- 4.523
- 18.509
- 208
Ankarada hangi merkez yazar mısın cnm bizde şimdilik aklımızda ankara var bakalım artık nasipAmin Allah razı olsun ınsallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
- 26 Aralık 2014
- 1.131
- 1.773
- 333
- 35
Novaart tüp bebek merkezi canımAnkarada hangi merkez yazar mısın cnm bizde şimdilik aklımızda ankara var bakalım artık nasip
- 24 Ağustos 2020
- 2
- 0
- 1
- 31
ben 4 defa adana ve ankarada denedim canım benim inan çok yüksek miktarlar ödedim başta söylenen miktarın kaç katını ödedim hiç farketmiyor. Mersin tüp bebekte ilk denememde hamile kaldım oğlum dünyaya geldi. Doktoruna güven sakın vazgeçme. Necip bey çok tecrübeli bir doktor. geç kalmışım yazmaya malum hamilelik doğum. inşallah olmuştur seninde bebeğin .Selam arkadaslar.Bugün mersin tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim.Îlaclar bize ait 8500 tl dediler.Tabi diğer yapilacak išlem ve muaneler için gidecekmasraflar hariç.Bana net birsey söyleyemedikleri için gözüm korktu.Ben normalde arastirma hastanesine gidiyordum.Ordada raporsuz 9000-1000 tl gider dedi doktor.Şimdi aklim çok kariştiMersin Tüp bebekte tedavi olan birileri varmi acaba buralarda.LÜTFEN VARSA YAZIN ARKADAŞLAR.SIZE NE KADARA MALIYETI OLDU ...LUTFEN YAZIN
Selam arkadaslar.Bugün mersin tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim.Îlaclar bize ait 8500 tl dediler.Tabi diğer yapilacak išlem ve muaneler için gidecekmasraflar hariç.Bana net birsey söyleyemedikleri için gözüm korktu.Ben normalde arastirma hastanesine gidiyordum.Ordada raporsuz 9000-1000 tl gider dedi doktor.Şimdi aklim çok kariştiMersin Tüp bebekte tedavi olan birileri varmi acaba buralarda.LÜTFEN VARSA YAZIN ARKADAŞLAR.SIZE NE KADARA MALIYETI OLDU ...LUTFEN YAZIN
Selam arkadaslar.Bugün mersin tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim.Îlaclar bize ait 8500 tl dediler.Tabi diğer yapilacak išlem ve muaneler için gidecekmasraflar hariç.Bana net birsey söyleyemedikleri için gözüm korktu.Ben normalde arastirma hastanesine gidiyordum.Ordada raporsuz 9000-1000 tl gider dedi doktor.Şimdi aklim çok kariştiMersin Tüp bebekte tedavi olan birileri varmi acaba buralarda.LÜTFEN VARSA YAZIN ARKADAŞLAR.SIZE NE KADARA MALIYETI OLDU ...LUTFEN YAZIN