• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERSİN TÜP BEBEK MERKEZINDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Sermin33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
28
39
3
37
Selam arkadaslar.Bugün mersin tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittim.Îlaclar bize ait 8500 tl dediler.Tabi diğer yapilacak išlem ve muaneler için gidecekmasraflar hariç.Bana net birsey söyleyemedikleri için gözüm korktu.Ben normalde arastirma hastanesine gidiyordum.Ordada raporsuz 9000-1000 tl gider dedi doktor.Şimdi aklim çok karişti:63:Mersin Tüp bebekte tedavi olan birileri varmi acaba buralarda.:KK64:LÜTFEN VARSA YAZIN ARKADAŞLAR.SIZE NE KADARA MALIYETI OLDU ...LUTFEN YAZIN :110::emir_bebek::KK1:

Canım ben cok eskiden gitmiştim 2012de maliyeti nedir ne değildir bilmem ama hiç mennun kalmadım sadece ön görüşme için gitmiştim sonraki ay başlariz diye adetin 6.gününde tedaviye başlattı zaten sudan çıkmış balık gibiydik ilk deneme hiçbir şey bilmiyoruz araştırma bile yapmamıştık 6.günde tedaviye başlandı tabiki sen bilirsin sadece fikrimi belirtmek istedim hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm

Canım ben cok eskiden gitmiştim 2012de maliyeti nedir ne değildir bilmem ama hiç mennun kalmadım sadece ön görüşme için gitmiştim sonraki ay başlariz diye adetin 6.gününde tedaviye başlattı zaten sudan çıkmış balık gibiydik ilk deneme hiçbir şey bilmiyoruz araştırma bile yapmamıştık 6.günde tedaviye başlandı tabiki sen bilirsin sadece fikrimi belirtmek istedim hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm
Sağol canim benim Allah razi olsun 😊

Amin inşallah canim...Tedavi gõrüyormusun şimdi..
Canım ben 5 defa denedim 4.denemeyi Ağustos ayında yaptım pozitif oldu ama Kasım ayında 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum Ocak ayında 5.denemeyi yaptım negatif oldu maddi manevi toparlanınca Adana'da yada istanbukda denemeyi düşünüyorum bakalım nasip artık

Canım ben 5 defa denedim 4.denemeyi Ağustos ayında yaptım pozitif oldu ama Kasım ayında 11 haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum Ocak ayında 5.denemeyi yaptım negatif oldu maddi manevi toparlanınca Adana'da yada istanbukda denemeyi düşünüyorum bakalım nasip artık
Anladim cnm..Rabbim yar ve yardimcin olsun.Kucagini çocuklarla doldursun ins 👐👐

Yaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle Mersin'e gelip , bunun için fiyat bilgisi ve iyi doktor bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle Mersin'e gelip , bunun için fiyat bilgisi ve iyi doktor bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Cnm mrb mersinde tüpbebek tedavisi yapan iki yer var.Biri üniversite hastanesi biride özel tüpbebek merkezi..özel tüp bebek merkezinde asagi yukari 12-13 milyar tutuyor.Üniversite hastanesinde çocugub hic yoksa raporlu ilaclarinla filan asagi yukari 4-5 milyar.Raporsuz 10 milyar tutuyor ilaclarla..bunlar en güncel bilgi..yaptirali bir ay oldu

Cnm mrb mersinde tüpbebek tedavisi yapan iki yer var.Biri üniversite hastanesi biride özel tüpbebek merkezi..özel tüp bebek merkezinde asagi yukari 12-13 milyar tutuyor.Üniversite hastanesinde çocugub hic yoksa raporlu ilaclarinla filan asagi yukari 4-5 milyar.Raporsuz 10 milyar tutuyor ilaclarla..bunlar en güncel bilgi..yaptirali bir ay oldu
Bu arada bebeğin oldu mu ? Nerde yaptırdın ? Şuan gebelik var mı ? Yaa ben çok heyecanlıyım da

Raporlu derken? onu anlayamadım bu arada teşekkür ederim bilgin için

Devlet çocugu olmayan ailelere tüp bebek yaptiracaklari zaman yardimci oluyor..tabi tüp bebek tedavini bir devlet hastanesinde yaptiracaksan rapor çikartabilirsin

Bu arada bebeğin oldu mu ? Nerde yaptırdın ? Şuan gebelik var mı ? Yaa ben çok heyecanlıyım da

Cnm ben üniversite hastanesinde yaptirdim evet çok şükür var.Pazartesi kismet olursa kalp sesini duymaya gidecegiz...Rabbim sanada nasipetsin insallah

3 yıl once orda yaptırmıstım. İlgi alaka sıfır. Memnuniyetim sıfır. Maddi yönden güzel sömürüyorlar

Back