• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin Kadın doğum uzmanı önerisi

Hediye42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2018
3
1
1
34
Merhaba arkadaşlar 32 haftalık hamileyim.Bazı nedenlerden dolayı mersine gelmek zorunda kaldım ve şuan acil bir sekilde kadın dogum uzmanı aramaktayım doğumu burada yapacağım artık o yüzdrn şartları iyi bir özel hastane veya doktor önerisi olan var mı varsa cok sevinirim önerilerinizi merakla bekliyorum.

Öznur karaer bozkurt hangi hastanede bilmiyorum şimdi ama onda doğum yaptım memnun kaldım
Birde pozcuda forumun üst tarafında bir özel hastane var köşe başında dağa doğru orda bayan Dr var adını bilemedim şimdi istersen öğrenirim kuzenler onda doğum yaptı çok memnun kaldılar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım ismi öğrenebilirsen cok sevinirim pazartesi görüşürüm bende kendisiyle

Teşekkür ederim canım ismi öğrenebilirsen cok sevinirim pazartesi görüşürüm bende kendisiyle
akademi hastanesinde kaan koca var bide city hospital de gunhan doluoglu var ikiside cok bilgili ve cok iyi doktorlar benim ikisinede gitmisligim var dogumu kaan kocada yapicam ama

Back