Mersin' den hamileler gelin bizde tanışalım:)

evet bende mersinde oturuyorum 2 hafta sonra doğumum var allah nasip ederse ve bende mersinli hamileleri bekliyorum gercektwen bu dönemlerde birbirimize destek olmalıyız diye düşünüyorum

merhaba mersin merkezde yaşamıyorum ilçedeyım ama kontroller için mersine gidiyoruz evlenmeden önce mersinde yaşıyordum ailem orada doğumuda mersinde düşünüyoruz inşallah bi aksilik olmazsa hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastanada doğum yapmayı planlıyorsunuz.
doktorumuzdan memnunuz daha 2 kez gittik ama bi başka doktor görsun istiyorum ne diyecek merak ediyorum eşim buna gerek olmadıgını düşünüyo

merhaba

bende mersin merkezde yaşıyorum . doktorum ahmet ışıktan forum yaşam hastanesinde. doktorumdan çok memnunum. bu hastaneyi tercih etmemin sebebi ise mersindeki yenidoğan yoğunbakım ünitesine sahip tek hastane burasıymış. tavsiye ederim hayırlı doğumlar diliyorum

bende yaşam forumda Gülay Özdemire gidiyorum şimdilik çok memnunuz inş böylede gider az kaldı zaten
sizim doğumla ilgili ne diyo doktorunuz

normal doğum düşünüyorum zaten en başından beri ama ay sonu randevum var çatı muayenesi yapılacak o zaman kesin bişe söyleyecek çok az kaldı doğuma muayene gününe kadar doğurmazsam şayet..

normal doğum düşünüyorum zaten en başından beri ama ay sonu randevum var çatı muayenesi yapılacak o zaman kesin bişe söyleyecek çok az kaldı doğuma muayene gününe kadar doğurmazsam şayet..

bende hep normal doğum düşünüyorum diyorum 11inde kontrole gittik doktor bebek fazla kilo almış normal doğumu beklemeden önce alabilirz dedi
25inde gidecez yine çatı muayenesi yapılacak hemde bebegin gelişimine göre doğuma karar verecek 38. haftada 4 kiloya yakın olursa normal denemeyiz dedi
hakkımızda hayırlısı
hastanenin odalarını gezme fırsatım olmadı siz gezdiniz mi nasıl sizce

ay şu anda kaç kilo ki bebeginiz ? benim oğlan geçen hafta 2700 dü 1 hafta varmış aramızda

hastane odalarını gezdim gayet güzel bütün odalar tek kişilik refakatçi yatağı var banyosu var umduğumdan güzel yani

geçen pazartesi gittigimizde 35. haftadayık 3317 di pazartesi gidecez bakalım kaç kilo olmuş bebiş ona göre karar verecek doktor

bende mersindeyim doktorum yenisehir hastanesinde orhan tugrul ersöz... ve cok memnunum ikinci hamileligim ilkindede dr aynıydı normal dogum yaptım memnun kaldım doktorumdan ikinciyede ona gidiyorum bana göre süper bir doktor

bahsettiginiz hastane vukuatlı bilmem biliyormusunuz.. ilk oglumda bende düsünmüstüm ama olaylar ve gecici süreyle kapatılmasının yüzünden gözüm korktu.. halada o hastanede enfeksiyon riski var duydugum kadarıyla.. iyikide gitmemisim o hastaneye ucuz kurtuldum.. belki o mikrop kapan 22 anne ve bebekten biride ben olacaktım.. Allah korudu

duydum o olayı ilk zamanlarda benimde gözüm korktu ama doktorumuzdan memnunuz doktor için o hastaneyı seçtik gibi oldu enfeksiyon olayının geçtigini biliyorum umarım hayırlısıyla geçer evimize geliriz bebegiizle

insallh bütün herkesin dogumu kolay gecer allah senide tez zamnda kurtarsın

. Ben Mersin'de neredeyse tüm hastaneleri gezdim şimdiki doktorum forum yasamda cokta memnunum kontrolü filan çok güzel bide ya kızlar ben çok korkuyorum bebeğim sağlklı mı dıye bişi olurmu dıe cok evhamlıyım sizde bölemisiniz 😊🐣

Konu bayaa eski ama bende tanışmak istiyorum mersindeki hamile arkadaslarla birbirimize gidip geliriz Yoldaş oluruz :)tanışmak isteyen var mı

İyi pazarlar hamiş anneler....Bu konuyu canlandırmak gerek....hadi gelin toplanalimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…