Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
bende mersin merkezde yaşıyorum . doktorum ahmet ışıktan forum yaşam hastanesinde. doktorumdan çok memnunum. bu hastaneyi tercih etmemin sebebi ise mersindeki yenidoğan yoğunbakım ünitesine sahip tek hastane burasıymış. tavsiye ederim hayırlı doğumlar diliyorum
normal doğum düşünüyorum zaten en başından beri ama ay sonu randevum var çatı muayenesi yapılacak o zaman kesin bişe söyleyecek çok az kaldı doğuma muayene gününe kadar doğurmazsam şayet..
bende hep normal doğum düşünüyorum diyorum 11inde kontrole gittik doktor bebek fazla kilo almış normal doğumu beklemeden önce alabilirz dedi
25inde gidecez yine çatı muayenesi yapılacak hemde bebegin gelişimine göre doğuma karar verecek 38. haftada 4 kiloya yakın olursa normal denemeyiz dedi
hakkımızda hayırlısı
hastanenin odalarını gezme fırsatım olmadı siz gezdiniz mi nasıl sizce
ay şu anda kaç kilo ki bebeginiz ? benim oğlan geçen hafta 2700 dü 1 hafta varmış aramızda
hastane odalarını gezdim gayet güzel bütün odalar tek kişilik refakatçi yatağı var banyosu var umduğumdan güzel yani
bahsettiginiz hastane vukuatlı bilmem biliyormusunuz.. ilk oglumda bende düsünmüstüm ama olaylar ve gecici süreyle kapatılmasının yüzünden gözüm korktu.. halada o hastanede enfeksiyon riski var duydugum kadarıyla.. iyikide gitmemisim o hastaneye ucuz kurtuldum.. belki o mikrop kapan 22 anne ve bebekten biride ben olacaktım.. Allah korudu
insallh bütün herkesin dogumu kolay gecer allah senide tez zamnda kurtarsınduydum o olayı ilk zamanlarda benimde gözüm korktu ama doktorumuzdan memnunuz doktor için o hastaneyı seçtik gibi oldu enfeksiyon olayının geçtigini biliyorum umarım hayırlısıyla geçer evimize geliriz bebegiizle
. Ben Mersin'de neredeyse tüm hastaneleri gezdim şimdiki doktorum forum yasamda cokta memnunum kontrolü filan çok güzel bide ya kızlar ben çok korkuyorum bebeğim sağlklı mı dıye bişi olurmu dıe cok evhamlıyım sizde bölemisiniz 😊🐣duydum o olayı ilk zamanlarda benimde gözüm korktu ama doktorumuzdan memnunuz doktor için o hastaneyı seçtik gibi oldu enfeksiyon olayının geçtigini biliyorum umarım hayırlısıyla geçer evimize geliriz bebegiizle
. Ben Mersin'de neredeyse tüm hastaneleri gezdim şimdiki doktorum forum yasamda cokta memnunum kontrolü filan çok güzel bide ya kızlar ben çok korkuyorum bebeğim sağlklı mı dıye bişi olurmu dıe cok evhamlıyım sizde bölemisiniz 😊🐣[/QUO
TE]
Merhaba,
Ben de mersindeyim. Yakın zamanda yazdığınız için cevap vermek istedim. Gerci artık taramalarınız sonuçlanmıştır hayırlısıyla. Ben de evhamlıyım. Annem cok kızıyor neden hep boyle seyler duaunypsun dıye ama ya olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çok sık bu düşüncelere kapılmıyorum tabi ama aklına geliyor insanın.