Mersin buluşması

Bomontiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
114
129
34
Hanımlar merhaba, Mersin’de bir buluşma tanışma ayarlasak nasıl olur Hem güzel bir grubumuz olur hem de kaynaşmış oluruz?

Ben de seneye Mersindeyim,goruselim.Bu arada seneye 2.sinifa gidecek bi cocugum var.Ozel okul ve sinif ogretmeni tavsiyesinde bulunun lutfen.Seneye ev de bulup yerlesecegiz.Mersini viraz bilirim,Adanadan gelecez.

Ben de seneye Mersindeyim,goruselim.Bu arada seneye 2.sinifa gidecek bi cocugum var.Ozel okul ve sinif ogretmeni tavsiyesinde bulunun lutfen.Seneye ev de bulup yerlesecegiz.Mersini viraz bilirim,Adanadan gelecez.
Canım özel okul olarak Toros ve Final i önerebilirim. Tayin durumuylu mı geleceksiniz
Ben tarsustayim. Mersinin neresindesin?

ben merkezdeyim canım yenişehir

Semt olarak yenişehir çok iyi okul olarak toros koleji ve ted kolejini öneririm bütçeniz daha fazlaysa tarsus amerikan koleji de cok iyi

Evet tayin olarak gelecegiz.yenisehir buyuk ihtimal.final iyi mi gercekten,sizin veya cevrenizde okuyan cocugunuz var mi? İlkokulda sinif ogretmeni cok onemli.Ogretmen onerisi yapabilecek kadar bilginiz var mi, fiyat tahmini nedir? En önemli konum bu,cocuga iyi bi okul bulmak,tabi butce biraz sinirli oldugu icin. Yenisehir koleji de cok iyiymis.

Final e iş arkadaşımın oğlu gidiyor. Sınıfta 6kişiler. Ve öğretmenin çok iyi olduğunu söyler sürekli.

Arkadasinizin cocugu kacinci sinif, 6 kisilik sinif da cok az,sorun olmaz mi? Kampus Yenisehirde mi,ne kadar öduyorlarmis butun her sey icinde.Şu surecte Mersinde de Suriyeli azalirsa baya guzel olur di mi :) yani faşisizm yapmiyorum,onlara da yazik,durumlarina cok uzuluyorum. Ama sayilari biraz daha azalsa iyi olur.

bütün ülkeyi terk etseler daha süper olur ,
hepsinden kurtuluruz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…