Mersin///33

Malesef ikisi de değil.Evdeyim.
Sen öğretmensin değil mi ?
Branşın ne ?

Benim ablamda öğretmen , ingilizce öğretmeni
lakin bir türlü atanamadı.
Bu sene iyi çekti belki 2 atamalara sansı olabilirdi.
Lakin seçim öncesi hezeyanına uğradı
Öğretmenlik hem güzel hem yorucu meslek

Son düzenleme:
inşallah atanır ablan,beklemek çok zor.Evet ,güzel ama eski itibarı kalmadı,oyuncak olduk resmen...

slm arkadaşlar.ben mersinli değilim.Ankaralıyım ama tarsusta oturuyorum.tanışmak ve görüşmek isterim arkadaşlar.31 yaşındayım.aranızda tarsusta oturan arkadaşlar var mı?????

merhaba mazcım,aynı yaştaymışız.Malesef bu topik hep böyle,bomboş.Arada uğrayan olur,sonra yine bomboş kalır.Biz vakti zamanında buluşalım diye çok dedik ama malesef katılan olmadı.Yani buluşacak birilerini bulman mucize olur.Ama sen yine de uğra,bakarsın kazara uğrayan olur

bir defasında buluşulacak sandım meğer yanlış anlamışım buluşma burda olacakmış topikte yani.o saatte toplanıp yazışacakmışız çok komik:)

ben sizden öncekini kastetmiştim,seneler önceki bir şeydi bu.O zamanlar da çok lafı geçmişti bir yerlerde buluşmanın,ama sadece biz 3 arkadaş buluşmuştuk.Geçenlerde de deniz arkadaşımız aynı saatte toplanıp sohbet edelim demişti.Bence iyi de bir fikirdi,komik değildi.Amaç merhabalaştığın insanları tanımaktı ama o da olmadı.

canım benim uzun zaman sonra açmak istedim ve konunun üzerine geldi:)) ben marbley tatlım kullanıcı adımı değiştirdim.artık daha sık uğrayacağım.çok özlemişim topiği gerçektende.kağan nasıl sen nasılsın?

kızlaaaaar merhaba
kimsecikler yok genee
lütfen bana jinekolog önerirmisiniz
burdan görmeyebılırım özeldende yazabılırsınız
yardımcı olunnn

ben de şurfalıyım urfadan mersine gelin gideceğim her sene giderim bilirim de yaşamak nasıl bilemiyorum orayı e artık mersinlide sayıllırım....nişanlım bi kaç semt dışında korkuyo beni yalnz bırkmaya karışklk varmış vs. yani our bazn mahallelerde de..muhtemelen mezitli ,sağlık mah. yada pozcu civrnda oturucm..yada sizce uygun kiraya güzel ev iyi mahalle neresi kızlr? bilgilernz vardır muhakak..:44:

Uzun bir aradan sonra merhaba

kızlaaaaar merhaba
kimsecikler yok genee
lütfen bana jinekolog önerirmisiniz
burdan görmeyebılırım özeldende yazabılırsınız
yardımcı olunnn
Osman Nuri Aksu, Gülten Sahici( semt polikliniğinde ) , bir de son gittiğim Sultan Çınar Çelik var.
Bunlar devlet hastanesinin doktorları...Özelleri bilmem .

Doktorlarımız

Canım her şehirde olduğu gibi burada da belirli mahalleler var .
Sahil şeridi çok güzeldir Mezitli pozcu buralar oldukça güvenli ve sosyal yerler
Kira konusunda bir fikrim yok. Evin durumuna göre 400 den başlar kiralar.

bizim burada kiralar 500tl olmuş

off 400 500 çok ya bakalm artık yani zorda artık bgenmzsk 400 mecburn tutucz.çok aşılır umarım.. tşkrlr.maddiyata önm vermiyorm fakat zor durum ya oda olmayanca olmuyomuş..nişanlanınca anladım..yoksa benm eilevi durumum kat kat iyi yani şükür de.artık bakalaım hayırlısı hakkımıza sevgi oldugu için

merhaba canım.Ben doğma büyüme mersinliyim ve eskiyi düşününce Mersin'in iyice karıştığı bir gerçek ama zaten sen öyle yerlerde bulunmazsın ki.Çarşı,pozcu,forum,sahil kenarı gibi yerlerde gezersen bir şey olmaz.Pozcu güzeldir,çarşıya yakındır,cıvıl cıvıldır.Hep orda oturduğumdan mıdır bilmem,çok severim.Ama şuan oturacak olsam mezitli olurdu.Daha ferah,ortam daha güvenli,daha sakin.Kira oturacağın evle alakalı.Bizim apartmanda 600 civarında.Ama 400'e de rahat bulursun diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…