merhaba mazcım,aynı yaştaymışız.Malesef bu topik hep böyle,bomboş.Arada uğrayan olur,sonra yine bomboş kalır.Biz vakti zamanında buluşalım diye çok dedik ama malesef katılan olmadı.Yani buluşacak birilerini bulman mucize olur.Ama sen yine de uğra,bakarsın kazara uğrayan olur
ben sizden öncekini kastetmiştim,seneler önceki bir şeydi bu.O zamanlar da çok lafı geçmişti bir yerlerde buluşmanın,ama sadece biz 3 arkadaş buluşmuştuk.Geçenlerde de deniz arkadaşımız aynı saatte toplanıp sohbet edelim demişti.Bence iyi de bir fikirdi,komik değildi.Amaç merhabalaştığın insanları tanımaktı ama o da olmadı.
Osman Nuri Aksu, Gülten Sahici( semt polikliniğinde ) , bir de son gittiğim Sultan Çınar Çelik var.kızlaaaaar merhaba
kimsecikler yok genee
lütfen bana jinekolog önerirmisiniz
burdan görmeyebılırım özeldende yazabılırsınız
yardımcı olunnn
ben de şurfalıyım urfadan mersine gelin gideceğim her sene giderim bilirim de yaşamak nasıl bilemiyorum orayı e artık mersinlide sayıllırım....nişanlım bi kaç semt dışında korkuyo beni yalnz bırkmaya karışklk varmış vs. yani our bazn mahallelerde de..muhtemelen mezitli ,sağlık mah. yada pozcu civrnda oturucm..yada sizce uygun kiraya güzel ev iyi mahalle neresi kızlr? bilgilernz vardır muhakak..:44:
Uzun bir aradan sonra merhaba
Osman Nuri Aksu, Gülten Sahici( semt polikliniğinde ) , bir de son gittiğim Sultan Çınar Çelik var.
Bunlar devlet hastanesinin doktorları...Özelleri bilmem .
Doktorlarımız
Canım her şehirde olduğu gibi burada da belirli mahalleler var .
Sahil şeridi çok güzeldirMezitli pozcu buralar oldukça güvenli ve sosyal yerler
Kira konusunda bir fikrim yok. Evin durumuna göre 400 den başlar kiralar.
bizim burada kiralar 500tl olmuş
ben de şurfalıyım urfadan mersine gelin gideceğim her sene giderim bilirim de yaşamak nasıl bilemiyorum orayı e artık mersinlide sayıllırım....nişanlım bi kaç semt dışında korkuyo beni yalnz bırkmaya karışklk varmış vs. yani our bazn mahallelerde de..muhtemelen mezitli ,sağlık mah. yada pozcu civrnda oturucm..yada sizce uygun kiraya güzel ev iyi mahalle neresi kızlr? bilgilernz vardır muhakak..:44:
kızlaaaaar merhaba
kimsecikler yok genee
lütfen bana jinekolog önerirmisiniz
burdan görmeyebılırım özeldende yazabılırsınız
yardımcı olunnn
selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli.